Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Kannettava Kaasuliesi

Herbet

Kannettava Kaasuliesi Herbet on kannettava kaasuliesi, sen tekniikka mahdollistaa optimaaliset ulkoilmaolosuhteet ja kattaa kaikki tavanomaiset keittovaatimukset. Liesi koostuu laserleikattuista terÀskomponenteista ja siinÀ on avoin ja suljettu mekanismi, joka voidaan lukita avoimeen asentoon estÀmÀÀn rikkoutuminen kÀytön aikana. Sen avoin ja suljettu mekanismi mahdollistaa helpon kuljettamisen, kÀsittelemisen ja varastoinnin.

SivupöytÀ

Arca

SivupöytÀ Arca on verkkoon loukkuun jÀÀnyt monoliitti, rintakehÀ, joka kelluu vierekkÀin sen sisÀllön mukana. Lakkattu mdf-sÀilytysastia, joka on suljettu ihanteellisesta massiivista tammasta valmistettuun verkkoon, on varustettu kolmella kokonaisuuttolaatikolla, jotka voidaan jÀrjestÀÀ erilaisten tarpeiden mukaan. JÀykkÀ massiivitammeverkko on mallinnettu lÀmpömuovattujen lasilevyjen sovittamiseksi orgaanisen muodon saamiseksi, joka simuloi veden peiliÀ. Koko kaappi lepÀÀ lÀpinÀkyvÀllÀ metakrylaattituella korostamaan ihanteellista kelluvuutta.

Kontti

Goccia

Kontti Goccia on astia, joka koristaa kodin pehmeillÀ muodoilla ja lÀmpimillÀ valkoisilla valoilla. Se on moderni kotimainen tulisija, kohtaamispaikka onnelliseksi tunniksi ystÀvien kanssa puutarhassa tai sohvapöytÀ lukeaksesi kirjaa olohuoneessa. Se on joukko keraamisia astioita, jotka sopivat sisÀltÀmÀÀn lÀmmin talvihuopa sekÀ vuodenaikojen hedelmÀt tai jÀÀhÀn upotetut tuoreet kesÀjuomapullot. Kontit ripustetaan katosta katolla ja ne voidaan asettaa halutulle korkeudelle. NiitÀ on saatavana kolmessa koossa, joista suurin voidaan valmistaa massiivisella tammipÀÀllÀ.

PöytÀ

Chiglia

PöytÀ Chiglia on veistospöytÀ, jonka muodot muistuttavat veneen muotoja, mutta ne edustavat myös koko projektin sydÀntÀ. Konseptia on tutkittu modulaarisen kehityksen myötÀ, joka alkaa tÀssÀ ehdotetusta perusmallista. Dovetail-palkin lineaarisuus yhdistettynÀ siihen, ettÀ nikamien mahdollisuus liukua vapaasti sitÀ pitkin, takaa pöydÀn vakauden, antaa sen kehittyÀ pitkÀÀn. NÀmÀ ominaisuudet tekevÀt siitÀ helposti muokattavissa kohdeympÀristöön. RiittÀÀ, kun suurennetaan nikamien lukumÀÀrÀÀ ja keilan pituutta haluttujen mittojen saamiseksi.

Kello

Reverse

Kello Ajan kulkeessa kellot ovat pysyneet samana. KÀÀnteinen ei ole tavallinen kello, vaan kÀÀnteinen, minimalistinen kellorakenne, jossa hienovaraiset muutokset tekevÀt siitÀ ainutlaatuisen. SisÀÀnpÀin suuntautuva kÀsi pyörii ulkorenkaan sisÀllÀ osoittamaan tuntia. Pieni kÀsi, joka osoittaa ulospÀin, seisoo yksinÀÀn ja pyörii osoittamaan minuutteja. KÀÀnteinen luotiin poistamalla kaikki kellon elementit paitsi sen lieriömÀinen pohja, josta mielikuvitus valtasi. TÀmÀn kellon suunnittelun tarkoituksena on muistuttaa sinua omaksumaan aika.

RuokapöytÀ

Ska V29

RuokapöytÀ KiinteÀ luonnonlehtikuusiipöytÀ, joka työskenteli numeerisilla ohjauslaitteilla ja viimeisteltiin kÀsin, erityisyys on muoto, joka muistuttaa puiden sijaintia, tuhoaa Vaia-myrskyn, joka osui Dolomiiteihin ja jota edustavat itse massiivipuun lehtipuun akselit. KÀsin kiillotettu pinta tekee pinnasta lÀpinÀkymÀttömÀn ja sileÀn kosketuksen sekÀ parantaa sen suoneita ja muotoja. Jauhemaalatusta terÀksestÀ valmistettu jalusta edustaa mÀntymetsÀÀ ennen myrskyn ohi.