Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Pöytä

Patchwork

Pöytä Yılmaz Dogan, joka aloitti idealla, että erilaisia teollisuusmateriaaleja voitaisiin käyttää yhdessä pöydällä, sanoi, että hän on suunnitellut pöydällesi joustavuuden, jonka avulla voit tehdä muutoksia sopeutuaksesi erilaisiin trendeihin milloin tahansa. Patchwork on täysin särkyvä muotoilu, joka on dynaaminen muotoilu, joka mukautuu helposti erilaisiin tiloihin kuten ruokasali- ja kokouspöytiin.

Vedenpuhdistamo

Waterfall Towers

Vedenpuhdistamo Rakennus ylittää sijainnin, kun se muotoilee keinotekoisen alueen, josta tulee osa yhtenäistä luonnonympäristöä. Rajan kaupungin ja luonnon välillä määrittelee ja vahvistaa padon läsnäolo. Jokainen muoto liittyy toiseen, mikä heijastaa luonnon symbioottisia järjestysjärjestelmiä. Erityisesti erityisessä konseptissa maiseman ja arkkitehtuurin sulautuminen tapahtuu käyttämällä vedenvirtausta toiminnallisena ja myöhemmin organisatorisena elementtinä.

Sohvapöytä

Ripple

Sohvapöytä Käytetyt keskimmäiset taulukot sijaitsevat yleensä tilojen keskellä ja aiheuttavat vaikeuksia lähestymisongelmien kanssa. Tästä syystä palvelutaulukoita käytetään tämän aukon avaamiseen. Tämän ongelman ratkaisemiseksi Yılmaz Dogan on yhdistänyt kaksi toimintoa Ripplen suunnittelussa ja kehittänyt dynaamisen tuotesuunnittelun, joka voi olla sekä keskimmäinen jalusta että huoltopöytä, joka liikkuu epäsymmetrisen varren kanssa ja liikkuu etäisyydessä. Tämä dynaaminen liike tapahtui samanaikaisesti Ripplen nesteellisten suunnittelulinjojen kanssa, jotka heijastavat luontoa pisaran vaihteluvälin ja tämän pisaran muodostamien aaltojen kanssa.

Jahti

Portofino Fly 35

Jahti Portofino Fly 35, täynnä luonnollista valoa isoista ikkunoista, jotka sijaitsevat aulassa, myös ohjaamoissa. Sen mitat tarjoavat ennennäkemättömän tilan tilan tämän kokoiselle veneelle. Koko sisätilojen väripaletti on lämmin ja luonnollinen, ja värien ja materiaalien tasapainoisissa koostumuksissa on valittu ympäristö, joka luo modernit ja mukavat alueet, noudattaen sisustussuunnittelun kansainvälisiä suuntauksia.

Pesuallas

Thalia

Pesuallas Pesuallas näyttää siltä kuin silmukka, joka on valmis kukitsemaan ja täyttymään: se on niin kukkiva, että se tehtiin taitavasta puun lehtikuusi ja teak-liitoksesta, ydinosa yläosassa ja toinen alaosassa. Vakaa ja turvallinen ottelu, joka tarjoaa erityisen tyylikkyyden ja värin eloisuuden sekä iloisissa toisiinsa sekoittuvissa jyvissä, joilla on aina erilaiset sävyt ja jotka tuottavat ainutlaatuisia pesualtaita. Tämän esineen kauneudelle on ominaista sen epäsymmetria ja harmonia eri muotojen ja puumaisen olemuksen kohtaamalla.

Valaistus Ja Äänijärjestelmä

Luminous

Valaistus Ja Äänijärjestelmä Valaisin on suunniteltu tarjoamaan ergonominen valaistusratkaisu ja surround-äänijärjestelmä yhdessä tuotteessa. Sen tarkoituksena on luoda tunteita, jotka käyttäjät haluavat tuntea, ja hyödyntää äänen ja valon yhdistelmää tämän tavoitteen saavuttamiseksi. Äänijärjestelmä on kehitetty äänen heijastuksen perusteella ja simuloi huoneen 3D-surround-ääntä ilman, että johdotuksia ja monien kaiuttimien asentamista paikan ympärille tarvitaan. Riipusvalona Luminous luo suoran ja epäsuoran valaistuksen. Tämä valaistusjärjestelmä tarjoaa pehmeän, tasaisen ja matalan kontrastivalon, joka estää häikäisy- ja näköongelmia.