Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Koulutuslelu

GrowForest

Koulutuslelu Auttaa lapsia ymmÀrtÀmÀÀn maalla tapahtuvan kestÀvÀn kehityksen tavoitteet, metsÀtalouden suojelu, sÀilyttÀminen ja ennallistaminen. Puut ovat identtisiÀ Taiwanin kotimaisten akaasialaisten puulajien, akaasia-, suitsukkederi-, Tochigi-, Taiwankuuden, kamferipuun ja Aasian kuusen kanssa. LÀmmin kosketus puusta, kunkin puulajin ainutlaatuinen tuoksu ja eri puulajien korkeusmaasto. Kuvitettu tarinakirja auttaa lapsia syventÀmÀÀn metsien suojelun kÀsitettÀ, oppimaan Taiwanin puulajien vÀlisiÀ eroja ja tuomalla kuvakirjaan kÀsitteen sÀilyttÀmismetsÀt.

KestÀvyyslaukku

Rhita

KestÀvyyslaukku Kokoonpano ja purkaminen on suunniteltu kestÀvyyden vuoksi. Suunnitellun innovatiivisen saranarakennejÀrjestelmÀn avulla 70 prosenttia osista pienennettiin, ilman liimaa tai niittiÀ kiinnitystÀ varten, ilman sisÀvuoren ompelua, mikÀ helpottaa korjaamista ja pienentÀnyt 33 prosenttia tavaraliikenteen mÀÀrÀstÀ, pidennÀ matkalaukkua lopulta elinkaari. Kaikkia osia voi ostaa erikseen oman matkalaukun mukauttamiseksi tai osien vaihtamiseksi, eikÀ matkalaukkua tarvitse palauttaa korjauskeskukseen, mikÀ sÀÀstÀÀ aikaa ja vÀhentÀÀ toimitusten hiilijalanjÀlkeÀ.

Metallinen Ulkotuoli

Tomeo

Metallinen Ulkotuoli 60-luvulla visionÀÀriset suunnittelijat kehittivÀt ensimmÀisen muovikalusteen. Suunnittelijoiden lahjakkuus yhdistettynÀ aineen monipuolisuuteen johti sen vÀlttÀmÀttömyyteen. SekÀ suunnittelijat ettÀ kuluttajat olivat riippuvaisia siitÀ. Tunnemme tÀnÀÀn sen ympÀristövaikutukset. Silti ravintolaterassit ovat edelleen tÀynnÀ muovituoleja. TÀmÀ johtuu siitÀ, ettÀ markkinat tarjoavat vain vÀhÀn vaihtoehtoa. Muotoilumaailma on edelleen harvaan asuttu terÀskalusteiden valmistajien kanssa, ja se julkaisee joskus jopa 1800-luvun lopun malleja ... Tomeon synty on syntynyt: moderni, kevyt ja pinottava terÀstuoli.

Lyhtyasennus

Linear Flora

Lyhtyasennus Lineaarinen kasvisto on inspiroinut numero “kolme” Bougainvilleasta, Pingtung Countyn kukasta. Kolmen Bougainvillea-terĂ€lehden lisĂ€ksi, jotka on nĂ€hty teoksen alapuolelta, variaatiot ja kolmen kertoimet voitiin havaita eri puolilla. Pingtungin kreivikunnan kulttuuriasiainministeri kutsui valaistussuunnittelija Ray Teng Pai -tapahtuman viettĂ€mÀÀn Taiwan-lyhtyfestivaalin 30. vuosipĂ€ivÀÀ luomaan epĂ€tavallisen lyhtyn, ainutlaatuisen muodon ja tekniikan yhdistelmĂ€n lĂ€hettĂ€mĂ€llĂ€ viestin festivaalin perinnön muuttamisesta. ja yhdistĂ€mĂ€llĂ€ se tulevaisuuteen.

YmpÀristön Valo

25 Nano

YmpÀristön Valo 25 Nano on taiteellinen kevyt instrumentti, joka edustaa lyhytaikaista ja pysyvyyttÀ, syntymÀÀ ja kuolemaa. YhteistyössÀ Spring Pool Glass Industrial Co., LTD: n kanssa, jonka visiona on rakentaa systemaattinen lasin kierrÀtyssilmukka kestÀvÀÀ tulevaisuutta varten, 25 Nano valitsi ajatuksen toteuttamiseksi suhteellisen herkÀn kuplan vÀliaineeksi, toisin kuin kiinteÀ lasi. Soittimessa valo loistaa kuplan elinkaaren lÀpi, heijastaen sateenkaaren kaltaista vÀriÀ ja varjoja ympÀristöön, luomalla kÀyttÀjÀn ympÀrille unelmaisen ilmapiirin.

TehtÀvÀvalo

Linear

TehtÀvÀvalo Lineaarisen valon putken taivutustekniikkaa kÀytetÀÀn laajasti ajoneuvojen osien valmistukseen. NestemÀinen kulmalinja toteutetaan taiwanilaisen valmistajan tarkkuudenhallinnalla, joten materiaalilla on oltava vÀhintÀÀn Lineaarikevyt kevyt, vahva ja kannettava; ihanteellinen valaisemaan mitÀ tahansa modernia sisustusta. Se kÀyttÀÀ vÀlkkymÀtöntÀ kosketusta himmentÀvÀÀ LED-sirua, muistitoiminnon ollessa pÀÀllÀ edellisellÀ asetetulla ÀÀnenvoimakkuudella. LineaaritehtÀvÀ on suunniteltu kÀyttÀjÀn helposti koottamaan, se koostuu myrkyttömÀstÀ materiaalista ja toimitetaan litteÀllÀ pakkauksella; tekee parhaansa vÀhentÀÀkseen ympÀristövaikutuksia.