Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Kampaamo

Vibrant

Kampaamo Tallentaen kasvitieteellisen kuvan olemusta, taivaan puutarha luotiin koko kÀytÀvÀlle, toivottaa heti tervetulleiksi vieraat kylpemÀÀn, siirtymÀÀn syrjÀÀn vÀkijoukosta ja ottamaan heidÀt sisÀÀnkÀynniltÀ. Kauhoittuen edelleen avaruuteen, kapetettu asettelu ulottuu ylöspÀin yksityiskohtaisilla kultaisilla kosketusnÀytöillÀ. Kasvitieteelliset metaforit ilmenevÀt edelleen elinvoimaisella tavalla koko huoneessa, korvaten kaduilta tulevan hÀlinÀmelun, ja tÀstÀ tulee salainen puutarha.

Yksityinen Asuinpaikka

City Point

Yksityinen Asuinpaikka Suunnittelija haki inspiraatiota kaupunkimaisemasta. Hektisen kaupunkitilan maisemia laajennettiin siten asumispinta-alalle, jolle oli ominaista metropolitan teema. Tummat vÀrit korostettiin valolla loistavien visuaalisten tehosteiden ja ilmapiirin luomiseksi. HyvÀksymÀllÀ mosaiikki, maalauksia ja digitaalisia vedoksia korkeakerrostaloilla, sisÀtiloihin saatiin vaikutelma modernista kaupungista. Suunnittelija panosti paljon aluesuunnitteluun ja keskittyi erityisesti toiminnallisuuteen. Tuloksena oli tyylikÀs ja ylellinen koti, joka oli riittÀvÀn tilava palvelemaan 7 henkilöÀ.

Atrium

Sberbank Headquarters

Atrium SveitsilÀinen arkkitehtitoimisto Evolution Design on yhteistyössÀ venÀlÀisen arkkitehtostudion T + T arkkitehtien kanssa suunnitellut tilavan monitoimisen atriumin Sberbankin uudelle pÀÀkonttorille Moskovaan. PÀivÀnvalossa tulvaan atriumissa on monipuolisia työtiloja ja kahvila, jonka sisÀpihan keskipisteenÀ on keskeytetty timantinmuotoinen kokoushuone. Peiliheijastukset, lasitettu sisÀjulkisivu ja kasvien kÀyttö lisÀÀvÀt avaruuden ja jatkuvuuden tunnetta.

Toimistosuunnittelu

Puls

Toimistosuunnittelu Saksalainen suunnitteluyritys Puls muutti uusiin tiloihin ja kÀytti tÀtÀ mahdollisuutta uuden yhteistyökulttuurin visualisointiin ja stimulointiin yrityksen sisÀllÀ. Uusi toimistosuunnittelu ajaa kulttuurimuutosta, ja joukkueet ilmoittavat sisÀisen viestinnÀn lisÀÀntyneen merkittÀvÀsti, etenkin tutkimuksen ja kehityksen sekÀ muiden osastojen vÀlillÀ. YrityksessÀ on myös noussut spontaaneihin epÀvirallisiin kokouksiin, joiden tiedetÀÀn olevan yksi avaintekijöitÀ menestymiselle tutkimus- ja kehitysinnovaatioissa.

Asuinrakennus

Flexhouse

Asuinrakennus Flexhouse on yhden perheen koti ZĂŒrich-jĂ€rvellĂ€ SveitsissĂ€. Flexhouse on rakennettu haastavalle kolmionmuotoiselle tontille, joka puristetaan rautatieyhteyden ja paikallisteiden vĂ€liin. Se on tulosta monien arkkitehtonisten haasteiden voittamisesta: rajoittavista rajaetĂ€isyyksistĂ€ ja rakennusmÀÀrĂ€stĂ€, tontin kolmionmuodosta, paikallista kansankieltĂ€ koskevista rajoituksista. Tuloksena oleva rakennus, jolla on laajat lasiseinĂ€t ja nauhamainen valkoinen julkisivu, on ulkomuodoltaan niin kevyt ja liikkuva, ettĂ€ se muistuttaa futuristista alusta, joka on purjehtinut jĂ€rvestĂ€ ja löytĂ€nyt itsensĂ€ luonnolliseksi laituripaikaksi.

6280.ch-Coworking-Napa

Novex Coworking

6280.ch-Coworking-Napa Maalauksellisessa Keski-SveitsissÀ sijaitsevien vuoristojen ja jÀrvien keskuudessa sijaitseva 6280.ch -toimistokeskus on vastaus kasvavaan tarpeeseen joustavia ja esteettömiÀ työtiloja Sveitsin maaseutualueilla. Se tarjoaa paikallisille freelancereille ja pienyrityksille nykyaikaisen työtilan, jossa on sisustus, joka saa inspiraatiota sivustojen bukoliikkaympÀristöstÀ ja kunnioittaa teollista menneisyyttÀ samalla kun omaksuu tiukasti 2000-luvun työelÀmÀn luonteen.