Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Lastenkerho

Meland

Lastenkerho Koko projekti on saanut aikaan teeman vanhempien ja lasten sisätilojen leikkipaikan erinomaisen ilmaisun, osoittaen erittäin täydellisen ja johdonmukaisuuden suoraviivaisessa ja avaruuskertomuksessa. Hienovarainen linjasuunnittelu yhdistää eri toiminnalliset alueet ja tajuaa vierailijavirtojen rationaalisuuden. Avaruuden kertomus puolestaan yhdistää eri tilat täydellisen juonen kautta ja johtaa kuluttajat kokemaan vanhempien ja lasten vuorovaikutuksen upea matka.

Asunto

Home in Picture

Asunto Projekti on asuintila, joka on luotu neljän lapsen perheelle, jossa on kaksi lasta. Kodisuunnittelun luoma unelmamaan ilmapiiri ei ole vain lapsille luodun satumaailman lisäksi myös futuristisessa mielessä ja hengellisessä järkytyksessä, jonka perinteisen kodin sisustamisen haaste tuo mukanaan. Suunnittelija ei sitoutunut jäykkiin menetelmiin ja malleihin, vaan hajotti perinteisen logiikan ja esitteli uudenlaisen tulkinnan elämäntavasta.

Asuin Sisustus

Inside Out

Asuin Sisustus Arkkitehtisuunnittelijan ensimmäinen itsenäinen yksilöllinen sisustusprojekti, jossa valittiin sekoitus japanilaisia ja pohjoismaisia kalusteita mukavan ja miellyttävän ilmapiirin luomiseksi. Puuta ja kangasta käytetään pääosin koko asunnossa, vähällä valaisimella. Käsite "Inside Out" puulaatikko paljastettiin kytketyllä puisella sisäänkäynnillä ja käytävällä ollessa avoinna olohuoneelle "sisäpuolella"; esittelemme kirjoja ja taidenäytöksiä, joissa huoneet ovat "ulkopuolella"; asuintiloja palvelevien tilojen tasku.

Pääkonttori

Nippo Junction

Pääkonttori Nippon pääkonttori on rakennettu monikerroksisen kaupunkien infrastruktuurin, moottoritien ja puiston risteykseen. Nippo on johtava tienrakennusalan yritys. He määrittelevät Michin, joka tarkoittaa japaniksi "katua" heidän suunnittelukonseptinsa perustana "se, joka yhdistää erilaisia komponentteja". Michi yhdistää rakennuksen kaupunkiympäristöön ja yhdistää myös yksittäiset työtilat toisiinsa. Michiä kehitettiin luovien yhteyksien luomiseksi ja Junction Place -alueen ainutlaatuisen työpaikan toteuttamiseksi, joka on mahdollista vain täällä Nipossa.

Omakotitalo

Bbq Area

Omakotitalo Bbq-alueprojekti on tila, joka mahdollistaa ruoanlaiton ulkona ja perheen yhdistämisen. Chilessä bbq-alue sijaitsee yleensä kaukana talosta, mutta tässä projektissa se on osa taloa, joka yhdistää sen puutarhaan käyttämällä suuria, valaisevia taittuvia ikkunoita, joiden avulla puutarhatilan taikuus virtaa taloon. Neljä tilaa, luonto, uima-allas, ruokailutila ja ruoanlaitto yhdistyvät ainutlaatuisessa muodossa.

Julkisivuarkkitehtuurisuunnittelu

Cecilip

Julkisivuarkkitehtuurisuunnittelu Cecilip-kirjekuoren muotoilu noudattaa horisontaalisten elementtien superpositiota, joka sallii orgaanisen muodon saavuttamisen, joka erottaa rakennuksen tilavuuden. Jokainen moduuli koostuu linjojen osista, jotka on kirjoitettu muodostettavan kaarevuuden sädelle. Palaissa käytettiin suorakaiteen muotoisia hopeaanodisoitua alumiinia, jonka leveys oli 10 cm ja paksuus 2 mm, ja ne asetettiin komposiittialumiinilevylle. Kun moduuli oli koottu, etuosa päällystettiin 22 gaugen ruostumattomalla teräksellä.