Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Majatalon Sisustus

The MeetNi

Majatalon Sisustus Suunnitteluelementtien suhteen sitä ei ole tarkoitettu monimutkaiseksi tai minimalistiseksi. Pohjaksi otetaan kiinalainen yksinkertainen väri, mutta tekstuurimaalilla jätetään tilaa tyhjäksi, mikä muodostaa itämaisen taiteellisen käsityksen modernin estetiikan mukaisesti. Modernit humanistiset kodinkalusteet ja perinteiset koristeet, joissa on historiallisia tarinoita, näyttävät olevan muinaisia ja avaruudessa virtaavia moderneja vuoropuheluita, joissa on rauhallisesti muinainen viehätys.

Hotellin Sisustus

New Beacon

Hotellin Sisustus Tila on kontti. Suunnittelija lisää siihen tunne- ja avaruuselementtejä. Yhdistettynä avaruus Noumenonin ominaisuuksiin suunnittelija viimeistelee deduktion tunneista sekvenssiin avaruusreitin järjestelyn kautta ja muodostaa sitten kokonaisen tarinan. Ihmisen tunteet saostuvat ja sublimoidaan luonnollisesti kokemuksen kautta. Se käyttää nykyaikaisia tekniikoita metaforassa muinaisen kaupungin kulttuuria ja osoittaa esteettisen viisauden tuhansien vuosien ajan. Suunnittelija katsojana kertoo hitaasti siitä, kuinka kaupunki ravitsee nykyaikaista ihmisen elämää kontekstillaan.

Klinikka

Chibanewtown Ladies

Klinikka Tärkeä osa tätä suunnittelua oli, että sairaalaan tulevat ihmiset rentoutuvat. Tilan ominaisuutena hoitotilan lisäksi on sijoitettu tiskin tapainen saarikeittiö, jotta he voivat tehdä maitoa vauvalle odotushuoneessa. Lasten alue, joka on tilan keskellä, on avaruuden symboli ja he voivat seurata lapsia mistä tahansa. Seinälle asetetulla sohvalla on korkeus, joka helpottaa raskaana olevan naisen istumista, takakulma säädetään ja tyynyn kovuus säädetään siten, että se ei ole liian pehmeä.

Ravintola

Jiao Tang

Ravintola Hanke on hotpot-ravintola, joka sijaitsee Chengdussa, Kiinassa. Suunnittelun inspiraatio on peräisin ihmisen ja luonnon harmonisesta rinnakkaiselosta Neptunuksella. Ravintola on järjestetty seitsemän muotoiluteeman avulla kuvaamaan tarinoita Neptunuksesta. Elokuva- ja televisiokonseptit, taide, tiede ja tekniikka, huonekalujen, lamppujen, ruokailuvälineiden jne. Alkuperäinen koristeellinen sisustus tarjoavat dramaattisia kiehtovia kokemuksia kävijöille. Materiaalien sijoittelu ja värien kontrasti muodostavat avaruusilmapiirin. Mekaanista asennustaidetta sovelletaan avaruusvuorovaikutuksen ja kuluttajakokemuksen parantamiseksi.

Lounge

BeantoBar

Lounge Tärkeä elementti suunnittelussa oli tuoda esiin käytettyjen materiaalien vetovoima. Tärkein käytetty materiaali oli länsipunainen setri, jota käytetään myös heidän ensimmäisessä myymälässään Japanissa. Tapana näyttää materiaalia Riki Watanabe pinotti mosaiikkikuvion kasaamalla kappaleita yksi kerrallaan parketiksi hyödyntäen materiaalien olemusta epätasaisin värein. Vaikka samoja materiaaleja käytettiin, leikkaamalla ne pois, Riki Watanabe pystyi onnistuneesti muuttamaan lausekkeita katselukulmasta riippuen.

Ravintola

Nanjing Fishing Port

Ravintola Hanke on muutettu ravintola, jossa on kolme kerrosta Nanjingissä, pinta-ala noin 2000 neliömetriä. Ateriapalveluiden ja kokousten lisäksi on tarjolla tee- ja viinikulttuuria. Sisustus sitoo toisiinsa kirkkaan uuden kiinalaisen tunteen katosta kattokerrokseen lattiaan. Katto on koristeltu kiinalaisilla muinaisilla kannattimilla ja kattoilla. Se muodostaa katon suunnittelun pääelementin. Materiaalit, kuten puuviilu, kultainen ruostumaton teräs ja maalaukset, jotka merkitsevät uutta kiinalaista tunnetta, sekoitetaan toisiinsa luodakseen uuden kiinalaisen tuntotilan.