Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Kahvila Ja Ravintola

Roble

Kahvila Ja Ravintola Idea sen suunnittelusta otettiin Yhdysvaltojen pihveistÀ ja savukeskuksista, ja ensimmÀisen vaiheen tutkimusryhmÀn tuloksena tutkimusryhmÀ pÀÀtti kÀyttÀÀ puuta ja nahkaa tummilla vÀreillÀ, kuten musta ja vihreÀ, sekÀ kultaa ja ruusua kulta otettiin lÀmpimÀllÀ ja kevyellÀ ylellisellÀ valolla. Suunnittelun ominaisuudet ovat 6 isoa ripustettua kattokruunua, jotka koostuvat 1200 kÀsintehtyÀ eloksoitua terÀstÀ. Samoin kuin 9 metrin baaritiski, jota peittÀÀ 275 senttimetrin sateenvarjo, joka koostuu kauniista ja erilaisista pulloista, ilman tukipeitettÀ baaritiskille.

Arkkitehtoninen Tutkimus Ja Kehitys

Technology Center

Arkkitehtoninen Tutkimus Ja Kehitys Teknologiakeskuksen arkkitehtoninen projekti ohjaa arkkitehtonisen kokonaisuuden integroitumista ympÀröivÀÀn maisemaan, hiljaiseen ja miellyttÀvÀÀn tilaan. TÀmÀ mÀÀrittelevÀ idea tekee yhtyeestÀ humanisoidun maamerkin, joka on tarkoitettu siihen toimivien tutkijoiden tarpeelliseen henkiseen upotukseen, joka ilmaistaan sen plastisessa ja rakentavassa tarkoituksessa. Kattojen silmiinpistÀvÀ ja integroitu muotoilu koveraina ja kupeina ovat lÀhes kosketuksessa korostettuihin vaakaviivoihin, jotka mÀÀrittelevÀt siten arkkitehtonisen kompleksin pÀÀominaisuudet.

Sisustus

Gray and Gold

Sisustus Harmaan vÀrin katsotaan olevan tylsÀÀ. Mutta tÀnÀÀn tÀmÀ vÀri on yksi pÀÀlinjojen tyyleistÀ, kuten parvi, minimalismi ja hi-tech. Harmaa on vÀri, joka suosii yksityisyyttÀ, rauhaa ja lepoa. Se kutsuu pÀÀasiassa niitÀ, jotka työskentelevÀt ihmisten kanssa tai harjoittavat kognitiivisia vaatimuksia, yleiseksi sisustusvÀreiksi. SeinÀt, katto, huonekalut, verhot ja lattiat ovat harmaita. Harmaan sÀvyt ja kyllÀisyys ovat vain erilaisia. Kultaa lisÀsivÀt lisÀtiedot ja tarvikkeet. SitÀ korostaa kuvakehys.

Talo

Santos

Talo Puua kÀytettÀessÀ pÀÀrakentavana elementtinÀ talo siirtÀÀ kaksi tasoaan osittain, jolloin lasikatto integroituu kontekstiin ja antaa luonnolliselle valolle pÀÀsyn. Kaksinkertainen korkeustila kuvaa tÀmÀn suhteen pohjakerroksen, ylÀkerroksen ja maiseman vÀlillÀ. Kattoikkunan ylÀpuolella oleva metallikatto lentÀÀ suojaten sitÀ lÀntisen auringon vaikutukselta ja rakentamalla muodollisesti tilavuuden uudelleen kehystÀmÀllÀ vision luonnollisesta ympÀristöstÀ. Ohjelma on artikuloitu sijoittamalla julkinen kÀyttö pohjakerrokseen ja yksityinen kÀyttö ylÀkertaan.

Kaupallinen Sisustus

KitKat

Kaupallinen Sisustus Edusta konseptia ja kokonaisbrÀndiÀ innovatiivisella tavalla myymÀlÀn suunnittelun kautta erityisesti Kanadan markkinoille ja Yorkdale-asiakaskunnalle. KÀyttÀmÀllÀ aikaisemman ponnahdusikkunan ja kansainvÀlisten paikkojen kokemusta innovoida ja harkita koko kokemusta. Luo erittÀin toimiva myymÀlÀ, joka toimisi hyvin erittÀin liikenteellisessÀ ja monimutkaisessa tilassa.

Sisustus

Arthurs

Sisustus Nykyaikainen pohjoisamerikkalainen grilli, cocktail-aula ja kattoterassi sijaitsevat Toronton keskustassa juhlien hienostunutta klassista valikkoa ja hemmottelevia allekirjoitusjuomia. Arthur's-ravintolassa on kolme erillistÀ nautittavaa tilaa (ruokailutila, baari ja kattoterassi), jotka tuntevat olonsa samalla intiimiksi ja tilavaksi. SisÀkatto on ainutlaatuinen muotoilunsa puupaneelilla, jossa on viistehiotut puiset paneelit, rakennettuna parantamaan huoneen kahdeksankulmaista muotoa ja jÀljittelemÀÀn leikatun kiteen ulkoasua.