Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Verkkosivusto

Upstox

Verkkosivusto Upstox, aiemmin RKSV: n tytÀryhtiö, on online-osakekaupankÀyntijÀrjestelmÀ. Erikoistuotteet, jotka on suunniteltu kauppiaille ja maallikoille, on yksi Upstoxin vahvimmista USP: stÀ ja sen vapaakaupan oppimisympÀristöstÀ. Koko strategia ja brÀndi konseptoitiin suunnitteluvaiheessa Lollypopin studiossa. Perusteelliset kilpailijat, kÀyttÀjÀt ja markkinatutkimus auttoivat tarjoamaan ratkaisuja, jotka loivat erillisen identiteetin verkkosivustolle. Suunnittelu tehtiin vuorovaikutteiseksi ja intuitiiviseksi kÀyttÀmÀllÀ mukautettuja kuvia, animaatioita ja kuvakkeita, jotka auttoivat murtamaan tietovetoisen verkkosivuston monotonian.

Verkkosovellus

Batchly

Verkkosovellus ErÀkkÀ SaaS-pohjainen alusta antaa Amazon Web Services (AWS) -asiakkaille vÀhentÀÀ kustannuksiaan. Tuotteen verkkosovellussuunnittelu on ainutlaatuinen ja houkutteleva, koska sen avulla kÀyttÀjÀ voi suorittaa erilaisia toimintoja yhdestÀ kohdasta poistumatta sivulta ja harkitsee myös lintuperspektiivin nÀyttÀmistÀ kaikista jÀrjestelmÀnvalvojille tÀrkeistÀ tiedoista. Painopiste on myös annettu tuotteen esittelyssÀ verkkosivustollaan, ja se on suunniteltu kommunikoimaan USP: nsÀ ensimmÀisten 5 sekunnin sisÀllÀ. TÀssÀ kÀytetyt vÀrit ovat eloisia, ja kuvakkeet ja piirrokset tekevÀt verkkosivusta vuorovaikutteisen.

Palkintoesitys

Awards show

Palkintoesitys TÀmÀ juhlavaihe suunniteltiin ainutlaatuisella ilmeellÀ ja edellytti joustavuutta musiikkiesityksen ja useiden erilaisten palkintojen esittelyjen esittÀmisessÀ. Sarjakappaleet valaistettiin sisÀisesti edistÀmÀÀn tÀtÀ joustavuutta ja sisÀlsi lentÀviÀ elementtejÀ osana sarjaa, jotka lennettiin nÀyttelyn aikana. TÀmÀ oli voittoa tavoittelemattoman organisaation esitys ja vuosittainen palkintojenjakotilaisuus.

Pullo

North Sea Spirits

Pullo Pohjanmeren vÀkevien alkoholijuomien pullon suunnittelu on inspiroinut Syltin ainutlaatuista luonnetta, ja se sisÀltÀÀ ympÀristön puhtauden ja selkeyden. Toisin kuin muut pullot, Pohjanmeren sieppaukset peitetÀÀn tÀysin yksivÀrisellÀ pintamaalilla. Logossa on Stranddistel, kukka, joka on olemassa vain Kampen / SyltissÀ. Jokainen 6 mausta mÀÀritellÀÀn yhdellÀ erityisellÀ vÀrillÀ, kun taas 4 sekoitusjuoman sisÀltö on identtinen pullon vÀrin kanssa. Pinnan pÀÀllystÀminen antaa pehmeÀn ja lÀmpimÀn kÀsityön, ja paino lisÀÀ arvon havaitsemista.

Vinyylilevy

Tropical Lighthouse

Vinyylilevy Viimeinen 9 on musiikkiblogi ilman tyylirajoituksia; sen ominaisuus on pudotusmuotoinen kansi ja visuaalisen komponentin ja musiikin vÀlinen yhteys. Viimeiset 9 tuottavat musiikkikokoelmia, joista jokainen sisÀltÀÀ musiikin pÀÀteeman heijastettuna visuaaliseen konseptiin. Trooppinen majakka on sarjan 15. kokoelma. Projekti on inspiroinut trooppisen metsÀn ÀÀniÀ, ja pÀÀ inspiraatio on taiteilijan ja muusikon Mtendere Mandowan musiikki. Kansi, promo-video ja vinyylilevypakkaukset suunniteltiin tÀmÀn projektin puitteissa.

Keittosuihku

Urban Cuisine

Keittosuihku Katukeittiö on makujen, aineiden, huokausten ja salaisuuksien paikka. Mutta myös yllÀtyksiÀ, konsepteja, vÀrejÀ ja muistoja. Se on luomisivusto. Laadukas sisÀltö ei ole enÀÀ perusedellytys vetovoiman luomiselle, nyt tÀrkeintÀ on lisÀtÀ tunnekokemuksia. TÀmÀn pakkauksen myötÀ kokista tulee "graffititaiteilija" ja asiakkaasta taiteen katsoja. Uusi omaperÀinen ja luova emotionaalinen kokemus: Urban Cuisine. ReseptillÀ ei ole sielua, kokin on annettava sielu reseptille.