Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Yritysidentiteetti

Yanolja

Yritysidentiteetti Yanolja on Soulissa sijaitseva matkaviestintäalusta nr.1, joka tarkoittaa ”Hei, pelataan” koreaksi. Logotyyppi on suunniteltu san-serif-fontilla yksinkertaisen, käytännöllisen vaikutelman ilmaamiseksi. Käyttämällä pieniä kirjaimia se voi antaa leikkisän ja rytmisen kuvan verrattuna lihavoituihin isoihin kirjaimiin. Kunkin kirjaimen välistä tilaa on tarkistettu erinomaisesti optisen illuusion välttämiseksi ja se lisäsi luettavuutta jopa pienessä logossa. Valitsimme huolellisesti kirkkaat ja kirkkaat neonvärit ja käytimme täydentäviä yhdistelmiä erittäin hauskojen ja popputtavien kuvien tuottamiseksi.

Maatalouden Kirja

Archives

Maatalouden Kirja Kirja luokitellaan maataloudelle, ihmisten toimeentulolle, maataloudelle ja sivutoimille, maatalouden rahoitukselle ja maatalouspolitiikalle. Luokiteltujen muotoilujen avulla kirja vastaa enemmän ihmisten esteettisiä vaatimuksia. Ollakseen lähempänä tiedostoa, suunniteltiin täydellinen suljettu kirjakansi. Lukijat voivat avata kirjan vasta revittyään sen. Tämän osallistumisen ansiosta lukijat kokevat tiedoston avaamisprosessin. Lisäksi joitain vanhoja ja kauniita maatalouden symboleja, kuten Suzhou Code ja joitain erityisillä ikäryhmillä käytettyjä typografioita ja kuvia. Ne yhdistettiin uudelleen ja listattiin kirjan kannessa.

Brändäys

Co-Creation! Camp

Brändäys Tämä on tapahtuman "Co-Creation! Camp" logosuunnittelu ja tuotemerkki, jota ihmiset puhuvat paikallisesta elvyttämisestä tulevaisuutta varten. Japanissa on edessään ennennäkemättömiä sosiaalisia ongelmia, kuten alhainen syntyvyys, väestön ikääntyminen tai alueen köyhtyminen. "Co-Creation! Camp" on luonut vaihtamaan tietojaan ja auttamaan toisiaan matkailualalla mukana olevien ihmisten ongelmien lisäksi. Eri värejä symboloi jokaisen ihmisen tahtoa. Se johti monia ideoita ja tuotti yli 100 hanketta.

Karkkipakkaus

5 Principles

Karkkipakkaus 5 periaatetta on sarja hauskoja ja epätavallisia karamellipakkauksia, joissa on kierre. Se johtuu itse modernista popkulttuurista, lähinnä internet pop-kulttuurista ja internet-meemeistä. Jokainen pakkaussuunnitelma sisältää yksinkertaisen tunnistettavan hahmon, johon ihmiset voivat suhtautua (Lihasmies, Kissa, Rakastajat ja niin edelleen), ja sarjan 5 lyhyttä inspiroivaa tai hauskaa lainausta hänestä (tästä nimi - 5 periaatetta). Monissa lainauksissa on myös joitain popkulttuurisia viitteitä. Tuotanto on yksinkertaista, mutta visuaalisesti ainutlaatuista pakkausta ja se on helppo laajentaa sarjana

Logo

N&E Audio

Logo N&E-logon uudelleensuunnitteluprosessin aikana N, E edustaa perustajien nimeä Nelson ja Edison. Joten hän integroi N & E: n merkit ja äänen aaltomuodon luodakseen uuden logon. Käsityönä valmistettu HiFi on ainutlaatuinen ja ammattimainen palveluntarjoaja Hongkongissa. Hän odotti esittelevänsä huippuluokan ammatillisen tuotemerkin ja luodakseen erittäin merkityksellisen alalle. Hän toivoo, että ihmiset ymmärtävät, mitä logo tarkoitti sitä katsellessaan. Cloris kertoi, että logon luomisen haasteena on, kuinka N: n ja E: n merkit voidaan helpommin tunnistaa käyttämättä liian monimutkaista grafiikkaa.

Verkkosivusto

Upstox

Verkkosivusto Upstox, aiemmin RKSV: n tytäryhtiö, on online-osakekaupankäyntijärjestelmä. Erikoistuotteet, jotka on suunniteltu kauppiaille ja maallikoille, on yksi Upstoxin vahvimmista USP: stä ja sen vapaakaupan oppimisympäristöstä. Koko strategia ja brändi konseptoitiin suunnitteluvaiheessa Lollypopin studiossa. Perusteelliset kilpailijat, käyttäjät ja markkinatutkimus auttoivat tarjoamaan ratkaisuja, jotka loivat erillisen identiteetin verkkosivustolle. Suunnittelu tehtiin vuorovaikutteiseksi ja intuitiiviseksi käyttämällä mukautettuja kuvia, animaatioita ja kuvakkeita, jotka auttoivat murtamaan tietovetoisen verkkosivuston monotonian.