Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Korealaisen Terveysruoan Pakkaus

Darin

Korealaisen Terveysruoan Pakkaus Darin on suunniteltu vapauttamaan nykyaikaiset ihmiset vastahakoisuudesta Korean perinteisiin terveysruokatuotteisiin vÀsymysyhteiskunnassa. SiinÀ on yksinkertainen, graafinen selkeys pakettien toimittamisessa nykyaikaisten ihmisten herkkyyteen, toisin kuin perinteisten korealaisten terveysruokakauppojen kÀyttÀmÀt muotoilemattomat kuvat . Kaikki mallit on tehty verenkiertoaiheista, ja ne tuovat esiin tavoitteen tarjota elinvoimaa ja terveyttÀ vÀsyneille 20- ja 30-vuotiaille.

3D-Animaatio

Alignment to Air

3D-Animaatio Luovan kirjain-animaation suhteen Jin aloitti aakkosella A. Ja konseptivaiheessa yritti nÀhdÀ voimakkaampia tunnelmia, jotka heijastavat hÀnen filosofiaansa, joka on melko aktiivinen, mutta samalla jÀrjestÀvÀ. Matkan varrella hÀn tuli ristiriitaisiin sanoihin, jotka pysyivÀt perusteellisesti ajatuksensa puolesta jollakin tavalla, kuten linjaaminen ilmaan, mikÀ on tÀmÀn projektin otsikko. TÀtÀ silmÀllÀ pitÀen animaatiossa esitetÀÀn tarkempia ja herkempiÀ hetkiÀ ensimmÀisestÀ sanasta. Toisaalta tÀmÀ pÀÀtyy melko joustavalle ja löysÀlle tunnelmalle viimeisen kirjaimen ilmoittamiseksi.

Web-Suunnittelu Ja Ux

Si Me Quiero

Web-Suunnittelu Ja Ux Sí, Me Quiero -sivusto on tila, joka auttaa olemaan itsensÀ. Hankkeen toteuttamiseksi oli tehtÀvÀ haastatteluja ja tutkittava naisiin liittyvÀÀ sosiaalista ja kulttuurista taustaa. hÀnen projektionsa yhteiskunnassa ja itsensÀ kanssa. PÀÀteltiin, ettÀ verkko olisi lisÀys ja ettÀ se toteutettaisiin lÀhestymistavalla, joka auttaa rakastamaan itseÀÀn. Suunnittelussa se heijastuu yksinkertaisuudesta neutraaleilla sÀvyillÀ, joissa kÀytetÀÀn punaisia kontrasteja kiinnittÀÀksesi huomiota asiakkaan julkaiseman kirjan brÀndin tiettyihin toimintoihin ja vÀreihin. Inspiraatio tuli konstruktivismista.

ViinimerkinnÀn Suunnittelu

314 Pi

ViinimerkinnĂ€n Suunnittelu Viininmaistamisen kokeilu on loputon prosessi, joka johtaa uusiin polkuihin ja erilaisiin tuoksuihin. Ă„Ă€retön pi-sekvenssi, irrationaalinen luku loputtomilla desimaaleilla, tietĂ€mĂ€ttĂ€ viimeistĂ€ niistĂ€, sai inspiraation nĂ€iden viinien nimille ilman sulfiitteja. Suunnittelun tavoitteena on tuoda 3,14 viinisarjan piirteet esiin valokeilassa sen sijaan, ettĂ€ piilottaisit niitĂ€ kuvien tai grafiikoiden joukkoon. Noudattaen minimalistista ja yksinkertaista lĂ€hestymistapaa, etiketti nĂ€yttÀÀ vain nĂ€iden luonnollisten viinien todelliset ominaisuudet, kuten ne voidaan havaita viininvalmistusvihkossa.

Kirja

ZhuZi Art

Kirja Nanjing Zhuzin taidemuseo julkaisee sarjan kirjapainoja perinteisen kiinalaisen kalligrafian ja maalauksen kerÀtyille teoksille. PerinteisellÀ kiinalaisella maalauksellaan ja kalligrafialla, jolla on pitkÀ historia ja tyylikÀs tekniikka, ansaitaan erittÀin taiteellinen ja kÀytÀnnöllinen vetovoima. Kokoelmaa suunnitellessa abstrakteja muotoja, vÀrejÀ ja viivoja kÀytettiin luomaan yhtenÀinen aistillisuus ja korostamaan tyhjÀn tilan luonnoksessa. Vaivattomasti tapahtuu perinteisten maalaus- ja kalligrafiatyylien taiteilijoiden kanssa.

Valokuvaus

The Japanese Forest

Valokuvaus Japanilainen metsÀ otetaan japanilaisesta uskonnollisesta nÀkökulmasta. Yksi japanilaisista muinaisista uskonnoista on animismi. Animismi on usko siihen, ettÀ muilla kuin ihmisolentoilla, asetelmilla (mineraalit, esineet jne.) Ja nÀkymÀttömillÀ esineillÀ on myös tarkoitus. Valokuvaus on samanlainen kuin tÀmÀ. Masaru Eguchi ampuu jotain, joka saa tunteen aiheesta. Puut, ruoho ja mineraalit tuntevat elÀmÀntahdon. Ja jopa esineet, kuten patojen, jotka ovat pysyneet luonnossa pitkÀÀn, tuntevat tahdon. Aivan kuten nÀet koskematonta luontoa, tulevaisuus nÀkee nykyiset maisemat.