Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Automaattinen Juicer Kone

Toromac

Automaattinen Juicer Kone Toromac on suunniteltu erityisesti sen voimakkaalla ilmeellÀ tuomaan uusi tapa kuluttaa vastapuristettua appelsiinimehua. Valmistettu maksimoimaan mehu, se on tarkoitettu ravintoloihin, kahviloihin ja supermarketteihin, ja sen premium-muotoilu mahdollistaa ystÀvÀllisen kokemuksen tarjoamisesta maun, terveyden ja hygienian. SiinÀ on innovatiivinen jÀrjestelmÀ, joka leikkaa hedelmÀt pystysuoraan ja puristaa puolikkaat pyöröpaineella. TÀmÀ tarkoittaa, ettÀ maksimaalinen suorituskyky saavutetaan puristamatta tai koskematta kuorta.

Muuntava Rengas

T Razr

Muuntava Rengas LÀhitulevaisuudessa sÀhkökuljetusten kehityksen kukoistus on ovella. Autonosien valmistajana Maxxis ajattelee jatkuvasti, kuinka se voi suunnitella toteutettavan ÀlykkÀÀn jÀrjestelmÀn, joka voi osallistua tÀhÀn trendiin ja jopa auttaa kiihdyttÀmÀÀn sitÀ. T Razr on ÀlykÀs rengas, joka on kehitetty tarpeisiin. Sen sisÀÀnrakennetut anturit tunnistavat aktiivisesti eri ajo-olosuhteet ja antavat aktiivisia signaaleja renkaan muuntamiseksi. Suurennetut kulutuspinnat venyvÀt ja muuttavat kosketusaluetta vasteena signaalille, parantaen siten vetokykyÀ.

Ylellinen Hybridi-Piano

Exxeo

Ylellinen Hybridi-Piano EXXEO on tyylikÀs hybridi-piano nykyaikaisiin tiloihin. Sen ainutlaatuinen muoto ilmentÀÀ ÀÀniaaltojen kolmiulotteista sulautumista. Asiakkaat voivat rÀÀtÀlöidÀ pianonsa tÀysin sopusoinnussa ympÀristön kanssa koristetaideteoksena. TÀmÀ huipputekninen piano on valmistettu eksoottisista materiaaleista, kuten hiilikuitusta, premium-autonahasta ja ilmailua edustavasta alumiinista. toistaa Grand Pianojen laajan dynaamisen alueen 200 watin, 9 kaiuttimen ÀÀnijÀrjestelmÀn kautta. Se on omistettu sisÀÀnrakennettu akku, jonka avulla piano voi suorittaa jopa 20 tuntia yhdellÀ latauksella.

Vieraanvaraisuuskompleksi

Serenity Suites

Vieraanvaraisuuskompleksi Serenity Suites sijaitsee Nikitin Sithonia-asutusalueella ChalkidikissÀ Kreikassa. Kompleksi koostuu kolmesta yksiköstÀ, joissa on 20 sviittiÀ ja uima-allas. Rakennusyksiköt esittÀvÀt syvÀllisen avaruushorisontin muodostaen samalla optimaaliset nÀkymÀt merelle. Uima-allas on ydin majoituksen ja julkisten palveluiden vÀlillÀ. Vieraanvaraisuuskompleksi on alueen maamerkki ekstrovertti kuorena, jolla on sisÀisiÀ ominaisuuksia.

Uv-Sterilointilaite

Sun Waves

Uv-Sterilointilaite SunWaves on sterilointilaite, joka pystyy poistamaan bakteerit, homeet, bakteerit ja virukset vain 8 sekunnissa. Suunniteltu hajottamaan bakteerikuormitusta pinnoilla, kuten kahvikupeissa tai lautasissa. SunWaves keksittiin COVID-19-vuoden ahdinkoa silmÀllÀ pitÀen auttamaan sinua nauttimaan eleestÀ, kuten teen juomisesta kahvilassa turvallisesti. SitÀ voidaan kÀyttÀÀ sekÀ ammatti- ettÀ kotiympÀristössÀ, koska se steriloituu yksinkertaisella liikkeellÀ erittÀin lyhyessÀ ajassa UV-C-valon kautta, jolla on pitkÀ kÀyttöikÀ ja vÀhÀn huoltoa, mikÀ myös auttaa vÀhentÀmÀÀn kertakÀyttöistÀ materiaalia.

Palkinto

Nagrada

Palkinto TÀmÀ muotoilu on toteutettu edistÀmÀÀn elÀmÀn normalisoitumista eristÀytymisen aikana ja luomaan erityispalkinto online-turnausten voittajille. Palkinnon suunnittelu edustaa Sotilaan muuttumista kuningattareksi tunnustuksena pelaajan edistymisestÀ shakissa. Palkinto koostuu kahdesta litteÀstÀ hahmosta, kuningattaresta ja sotilasta, jotka asettuvat toisiinsa kapeiden rakojen ansiosta, jotka muodostavat yhden kupin. Palkintomuotoilu on kestÀvÀ ruostumattoman terÀksen ansiosta ja on kÀtevÀ kuljettaa voittajalle postitse.