Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Automaattinen Juicer Kone

Toromac

Automaattinen Juicer Kone Toromac on suunniteltu erityisesti sen voimakkaalla ilmeellä tuomaan uusi tapa kuluttaa vastapuristettua appelsiinimehua. Valmistettu maksimoimaan mehu, se on tarkoitettu ravintoloihin, kahviloihin ja supermarketteihin, ja sen premium-muotoilu mahdollistaa ystävällisen kokemuksen tarjoamisesta maun, terveyden ja hygienian. Siinä on innovatiivinen järjestelmä, joka leikkaa hedelmät pystysuoraan ja puristaa puolikkaat pyöröpaineella. Tämä tarkoittaa, että maksimaalinen suorituskyky saavutetaan puristamatta tai koskematta kuorta.

Muuntava Rengas

T Razr

Muuntava Rengas Lähitulevaisuudessa sähkökuljetusten kehityksen kukoistus on ovella. Autonosien valmistajana Maxxis ajattelee jatkuvasti, kuinka se voi suunnitella toteutettavan älykkään järjestelmän, joka voi osallistua tähän trendiin ja jopa auttaa kiihdyttämään sitä. T Razr on älykäs rengas, joka on kehitetty tarpeisiin. Sen sisäänrakennetut anturit tunnistavat aktiivisesti eri ajo-olosuhteet ja antavat aktiivisia signaaleja renkaan muuntamiseksi. Suurennetut kulutuspinnat venyvät ja muuttavat kosketusaluetta vasteena signaalille, parantaen siten vetokykyä.

Ylellinen Hybridi-Piano

Exxeo

Ylellinen Hybridi-Piano EXXEO on tyylikäs hybridi-piano nykyaikaisiin tiloihin. Sen ainutlaatuinen muoto ilmentää ääniaaltojen kolmiulotteista sulautumista. Asiakkaat voivat räätälöidä pianonsa täysin sopusoinnussa ympäristön kanssa koristetaideteoksena. Tämä huipputekninen piano on valmistettu eksoottisista materiaaleista, kuten hiilikuitusta, premium-autonahasta ja ilmailua edustavasta alumiinista. toistaa Grand Pianojen laajan dynaamisen alueen 200 watin, 9 kaiuttimen äänijärjestelmän kautta. Se on omistettu sisäänrakennettu akku, jonka avulla piano voi suorittaa jopa 20 tuntia yhdellä latauksella.

Vieraanvaraisuuskompleksi

Serenity Suites

Vieraanvaraisuuskompleksi Serenity Suites sijaitsee Nikitin Sithonia-asutusalueella Chalkidikissä Kreikassa. Kompleksi koostuu kolmesta yksiköstä, joissa on 20 sviittiä ja uima-allas. Rakennusyksiköt esittävät syvällisen avaruushorisontin muodostaen samalla optimaaliset näkymät merelle. Uima-allas on ydin majoituksen ja julkisten palveluiden välillä. Vieraanvaraisuuskompleksi on alueen maamerkki ekstrovertti kuorena, jolla on sisäisiä ominaisuuksia.

Uv-Sterilointilaite

Sun Waves

Uv-Sterilointilaite SunWaves on sterilointilaite, joka pystyy poistamaan bakteerit, homeet, bakteerit ja virukset vain 8 sekunnissa. Suunniteltu hajottamaan bakteerikuormitusta pinnoilla, kuten kahvikupeissa tai lautasissa. SunWaves keksittiin COVID-19-vuoden ahdinkoa silmällä pitäen auttamaan sinua nauttimaan eleestä, kuten teen juomisesta kahvilassa turvallisesti. Sitä voidaan käyttää sekä ammatti- että kotiympäristössä, koska se steriloituu yksinkertaisella liikkeellä erittäin lyhyessä ajassa UV-C-valon kautta, jolla on pitkä käyttöikä ja vähän huoltoa, mikä myös auttaa vähentämään kertakäyttöistä materiaalia.

Palkinto

Nagrada

Palkinto Tämä muotoilu on toteutettu edistämään elämän normalisoitumista eristäytymisen aikana ja luomaan erityispalkinto online-turnausten voittajille. Palkinnon suunnittelu edustaa Sotilaan muuttumista kuningattareksi tunnustuksena pelaajan edistymisestä shakissa. Palkinto koostuu kahdesta litteästä hahmosta, kuningattaresta ja sotilasta, jotka asettuvat toisiinsa kapeiden rakojen ansiosta, jotka muodostavat yhden kupin. Palkintomuotoilu on kestävä ruostumattoman teräksen ansiosta ja on kätevä kuljettaa voittajalle postitse.