Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Analoginen Kello

Kaari

Analoginen Kello Tämä rakenne perustuu standardiin 24 tunnin analogiseen mekanismiin (puolen nopeuden tuntikäsi). Tämä malli on varustettu kahdella kaari-muotoisella muottileikkauksella. Niiden läpi näkyvät käännöstunnit ja minuutit kädet. Tunnitieto (levy) on jaettu kahteen eri väriosaan, jotka pyörivät osoittavat AM- tai PM-aikaa näkyvän värin mukaan. Minuutinkäsi on näkyvissä suuremman sädekaarin läpi ja määrittää, mikä minuuttiväli vastaa 0–30 minuutin valitsinta (joka sijaitsee kaaren sisäisellä sädellä) ja 30–60 minuutin väliaikaa (sijaitsee ulkoisella säteellä).

Nykyaikainen Pukeutuminen

Le Maestro

Nykyaikainen Pukeutuminen Le Maestro mullistaa mekkokengän sisällyttämällä siihen suoraan metallilaser-sintratun (DMLS) titaanin 'matriisikoron'. 'Matrix heel' vähentää kantapääosan visuaalista massaa ja osoittaa pukeutumiskengän rakenteellisen eheyden. Tyylikäs vamppi täydentää yläjuovan selkeää epäsymmetristä muotoilua korkealaatuisella nahkalla. Kantapääosan integrointi yläosaan on nyt muodostettu tyylikäksi ja hienostuneeksi siluetiksi.

Nykyaikainen Qipao

The Remains

Nykyaikainen Qipao Inspiraatio on peräisin kiinalaisista jäänteistä. ”Keramiikka” on suosituin esitys, joka on suosituin riippumatta kuninkaasta ja ihmisistä. Tutkimuksessani vielä nykyään kiinalaisten esteettisten muodien ja Feng Shuin (sisustus- ja ympäristösuunnittelu) ydinstandardit ovat ennallaan. He pitävät läpikuultavuudesta, kerrostamisesta ja toiveista. Haluan suunnitella Qipaon, jotta keramiikan merkitys ja ominaisuudet saataisiin vanhasta dynastiasta nykymuotoon. Ja provosoi ihmisiä, jotka ovat unohtaneet kulttuurinsa ja etnisyytensä aina, kun olemme i-sukupolvessa.

Rintakoru

Chiromancy

Rintakoru Jokainen henkilö on ainutlaatuinen ja omaperäinen. Tämä käy ilmi jopa sormiemme malleista. Piirretyt viivat ja käsiemme merkit ovat myös varsin omaperäisiä. Lisäksi jokaisella henkilöllä on valikoima kiviä, jotka ovat laadultaan lähellä heitä tai yhteydessä henkilökohtaisiin tapahtumiin. Kaikki nämä ominaisuudet antavat ajattelevalle tarkkailijalle niin paljon opastavia ja houkuttelevia, että niiden avulla voidaan luoda yksilöllisiä koruja, jotka perustuvat näihin linjoihin ja yksittäisten asioiden merkkeihin. Tällainen koriste ja korut - muodostavat henkilökohtaisen taiteen koodisi

Korut

Angels OR Demons

Korut Todistamme jatkuvaa taistelua hyvän ja pahan, pimeyden ja valon, päivän ja yön, kaaoksen ja järjestyksen, sodan ja rauhan, sankarin ja konna välillä joka päivä. Riippumatta uskonnostamme tai kansallisuudestamme, meille on kerrottu tarina jatkuvista seuralaisistamme: enkeli istuu oikealla olkapäällä ja demoni vasemmalla, enkeli vakuuttaa meidät tekemään hyvää ja kirjaa hyvät teot. Hän paholainen vakuuttaa meidät tehdä pahaa ja pitää kirjaa pahoista teoistamme. Enkeli on metafori "superegolle" ja paholainen tarkoittaa "Id": tä ja jatkuvaa taistelua omatunnon ja tajuttomuuden välillä.

Korut

Poseidon

Korut Suunnittamani korut ilmaisevat tunteeni. Se edustaa minua taiteilijana, suunnittelijana ja myös ihmisenä. Liipaisin Poseidonin luomiseen asetettiin elämäni pimeimpinä tunteina, kun tunsin olevani peloissani, haavoittuvainen ja tarvitsevan suojaa. Ensisijaisesti suunnittelin tämän kokoelman käytettäväksi itsepuolustukseen. Vaikka tämä ajatus on haalistunut koko projektin ajan, sitä on edelleen olemassa. Poseidon (kreikkalaisessa mytologiassa käytyjen maanjäristysten jumala ja "Earth-Shaker") on ensimmäinen virallinen kokoelmani, joka on tarkoitettu vahvoille naisille ja jonka tarkoituksena on antaa käyttäjän tuntumassa voima ja itseluottamus.