Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Monitoimi Korvakorut

Blue Daisy

Monitoimi Korvakorut PÀivÀnkakkarat ovat yhdistelmÀkukkia, joissa on kaksi kukkaa yhdistettynÀ yhdeksi, sisÀosaksi ja ulommaksi terÀlehtiosaksi. Se symboloi toisten rakkautta tai perimmÀistÀ sidettÀ edustavien kahden toisiinsa kietoutumista. Suunnittelu sekoittuu pÀivÀnkakkarakukan ainutlaatuisuuteen, jolloin kÀyttÀjÀn on mahdollista kÀyttÀÀ Sininen pÀivÀnkakkara monin tavoin. Sinisten safiirien valinta terÀlehdet korostavat toivoa, halua ja rakkautta. Keltaisille safiireille, jotka on valittu keskeiseksi kukka terÀlehdeksi, houkuttelee kÀyttÀjÀÀ tuntemaan iloa ja ylpeyttÀ, mikÀ antaa kÀyttÀjÀlle tÀydellisen seesteisyyden ja itseluottamuksen nÀyttÀÀkseen eleganssin.

Riipus

Eternal Union

Riipus Olga Yatskaer, ammattilainen historioitsija, joka pÀÀtti jatkaa korujen suunnittelijan uraa, on ikuinen liitto, joka nÀyttÀÀ yksinkertaiselta, mutta tÀynnÀ merkitystÀ. Jotkut löytÀvÀt siitÀ ripauksen kelttilÀisiÀ koruja tai jopa Herakles-solmun. Pala edustaa yhtÀ ÀÀretöntÀ muotoa, joka nÀyttÀÀ kahdelta toisiinsa kytketyltÀ muodolta. TÀmÀ vaikutus luodaan ristikkomaisilla viivoilla, jotka on kaiverrettu kappaleen pÀÀlle. Toisin sanoen - nÀmÀ kaksi on sidottu toisiinsa yhtenÀ ja toinen on nÀiden kahden liitto.

Korukokoelma

Ataraxia

Korukokoelma YhdistettynÀ muotiin ja edistyneeseen tekniikkaan, hankkeen tavoitteena on luoda korut, jotka voivat tehdÀ vanhoista goottilaisista elementeistÀ uuden tyylin, keskustelemalla perinteisten mahdollisuuksista nykyympÀristössÀ. Kiinnostuneena siitÀ, miten goottivaikutelma vaikuttaa yleisöön, projekti yrittÀÀ provosoida ainutlaatuisen yksilöllisen kokemuksen leikkisissÀ vuorovaikutuksissa tutkimalla suunnittelun ja kÀyttÀjien vÀlistÀ suhdetta. Synteettiset jalokivet, alempana ekologisen jÀljennösmateriaalina, leikattiin epÀtavallisen tasaisiksi pinnoiksi, jotta ne vÀrjÀisivÀt iholle vuorovaikutuksen parantamiseksi.

Collier

Eves Weapon

Collier Eeva-ase on valmistettu 750 karaatin ruususta ja valkokulta. Se sisÀltÀÀ 110 timanttia (20,2 kt) ja koostuu 62 segmentistÀ. Kaikilla niillÀ on kaksi tÀysin erilaista ulkonÀköÀ: Sivusta katsottuna segmentit ovat omenanmuotoisia, ylhÀÀltÀpÀin nÀkyy V: n muotoisia viivoja. Jokainen segmentti on jaettu sivuttain, jotta saadaan aikaan jousikuormitustehoste, joka pitÀÀ timantteja - timantteja pidetÀÀn vain jÀnnityksellÀ. TÀmÀ korostaa edullisesti kirkkautta, kirkkautta ja maksimoi timanttien nÀkyvÀn sÀteilyn. Se mahdollistaa erittÀin kevyt ja selkeÀ muotoilu kaulakorun koosta huolimatta.

Rengas

Wishing Well

Rengas Vieraillessaan unelmissaan ruusutarhassa, Tippy tuli toiveeseen, jota ympÀröivÀt ruusut. SiellÀ hÀn katsoi kaivoon ja nÀki yötÀhteiden heijastuksen ja toivoi. YötÀhteitÀ edustavat timantit, ja rubiini symboloi hÀnen syvintÀ intohimoaan, unelmiaan ja toivojaan, jotka hÀn teki toivomusvoimallaan. TÀssÀ mallissa on mukautettu ruusuleikkaus, kuusikulmainen rubiinikynsi, joka on asetettu 14 K kiinteÀstÀ kullasta. Pienet lehdet on veistetty luonnollisten lehtien tekstuurin osoittamiseksi. Rengasnauha tukee tasaista ylÀosaa ja kaareutuu hiukan sisÀÀnpÀin. Rengaskoot on laskettava matemaattisesti.

Laukku

Totepographic

Laukku Topografinen inspiroitu muotoilulaukku, joka on helppo kantolaukku, varsinkin niillÀ kiireisillÀ pÀivillÀ, jotka vietettiin ostoksille tai juoksemiseen. Tote-laukun kapasiteetti on kuin vuori, ja se voi pitÀÀ tai kantaa monia asioita. Oraakkeliluu muodostaa pussin kokonaisrakenteen, topografinen karttamuoto on pinta-aine, aivan kuten vuoren epÀtasainen pinta.