Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
KĂ€silaukut

Qwerty Elemental

KÀsilaukut Aivan kuten kirjoituskoneiden suunnittelun kehitys osoittaa muutoksen erittÀin monimutkaisesta visuaalisesta muodosta puhtaana vuorattuun, yksinkertaiseen geometriseen muotoon, Qwerty-elemental onkin lujuuden, symmetrian ja yksinkertaisuuden ruumiillistuma. Eri kÀsityölÀisten valmistamat konstruktiiviset terÀsosat ovat tuotteen erottuva visuaalinen piirre, joka antaa pussille arkkitehtonisen ulkonÀön. Laukun olennainen erikoisuus on kaksi kirjoituskoneen avainta, jotka itse on valmistanut ja koonnut suunnittelija itse.

Naisten

Macaroni Club

Naisten Kokoelma, Macaroni Club, on inspiroinut 1800-luvun puolivÀlistÀ perÀisin olevia makaroneja, jotka yhdistÀvÀt heidÀt nykypÀivÀn logosta riippuvaisiin ihmisiin. Makaroni oli termi miehille, jotka ylittivÀt Lontoon muodin tavanomaiset rajat. Ne olivat 1700-luvun logo mania. TÀmÀn kokoelman tavoitteena on nÀyttÀÀ logon voima menneisyydestÀ nykypÀivÀÀn ja luoda Macaroni Club itsessÀÀn brÀndinÀ. Suunnittelun yksityiskohdat ovat saaneet inspiraatiota vuonna 1770 tehdyistÀ Makaroni-puvuista ja nykyisestÀ muotisuuntauksesta ÀÀrimmÀisillÀ volyymeilla ja pituudella.

Kello

Argo

Kello Gravithinin Argo on aikakello, jonka suunnittelu on inspiroinut sekstantin. SiinÀ on kaiverrettu kaksoisvalinta, jota on saatavana kahdessa sÀvyssÀ, syvÀn sininen ja musta meri, Argo-laivan myyttisten seikkailujen kunniaksi. Sen sydÀn lyö sveitsilÀisen Ronda 705 kvartsiliikkeen ansiosta, kun taas safiirilasi ja vahva 316L harjattu terÀs takaavat entistÀ paremman vastustuksen. Se on myös 5ATM vedenkestÀvÀ. Kellota on saatavana kolmessa eri vÀrikotelossa (kulta, hopea ja musta), kahdella valintavÀrillÀ (syvÀn sininen ja musta meri) ja kuudessa hihnamallissa, kahdesta eri materiaalista.

Naisten

Hybrid Beauty

Naisten Hybrid Beauty -kokoelman suunnittelussa on kÀytettÀvÀ cuteness selviytymismekanismina. Perustamana söpöjÀ ominaisuuksia ovat nauhat, röyhelöt ja kukat, ja ne uusitaan perinteisillÀ mylly- ja couture-tekniikoilla. TÀmÀ luo vanhat couture-tekniikat nykyaikaiseen hybridiin, joka on romanttinen, tumma, mutta myös ikuinen. Koko Hybrid Beauty -suunnitteluprosessi edistÀÀ kestÀvyyttÀ ajattomien mallien luomiseksi.

Rengas

Ohgi

Rengas Ohgi-renkaan suunnittelija Mimaya Dale on toimittanut symbolisen viestin tÀmÀn renkaan kanssa. HÀnen inspiraationsa renkaasta tuli positiivisista merkityksistÀ, jotka japanilaisilla taitefaneilla on ja kuinka paljon heitÀ rakastetaan japanilaisessa kulttuurissa. Materiaalina hÀn kÀyttÀÀ 18K keltakultaa ja safiiria, ja ne tuovat esiin ylellisen auraa. LisÀksi taittuva tuuletin istuu renkaassa kulmassa, joka antaa ainutlaatuisen kauneuden. HÀnen suunnittelussaan yhdistyvÀt itÀ ja lÀnsi.

Rengas

Gabo

Rengas Gabo-rengas on suunniteltu kannustamaan ihmisiÀ palaamaan elÀmÀn leikkisÀÀn puoleen, joka yleensÀ menetetÀÀn aikuisiÀn saavuttaessa. Suunnittelijaa inspiroivat muistot tarkkailla hÀnen poikansa leikkimÀssÀ vÀrikkÀÀllÀ maagisella kuutiossa. KÀyttÀjÀ voi leikkiÀ renkaalla kiertÀmÀllÀ kahta itsenÀistÀ moduulia. TÀllöin jalokivien vÀripaketit tai moduulien sijainti voidaan sovittaa tai sovittaa yhteen. LeikkisÀn nÀkökulman lisÀksi kÀyttÀjÀllÀ on mahdollisuus valita erilainen rengas pÀivittÀin.