Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Julkinen Taide

Flow With The Sprit Of Water

Julkinen Taide Usein yhteisöympäristöt pilaavat asukkaidensa henkilökohtaisten ja henkilöiden sisäisten haittojen vuoksi, mikä johtaa näkyvään ja näkymättömään kaaokseen ympäristössä. Tämän häiriön tiedostamaton vaikutus on, että asukkaat regressoivat levottomuuteen. Tämä tavanomainen ja syklinen levottomuus vaikuttaa kehoon, mieleen ja henkeen. Veistokset ohjaavat, hoitavat, puhdistavat ja vahvistavat tilan positiivista "chi" -keskittyen miellyttäviin ja rauhallisiin tuloksiin. Ympäristönsä hienovaraisella muutoksella kansalaisia ohjataan kohti tasapainoa sisäisen ja ulkoisen todellisuuden välillä.

Projektin nimi : Flow With The Sprit Of Water, Suunnittelijoiden nimi : Iutian Tsai, Asiakkaan nimi : Chang yih hi-tech industrial park.

Flow With The Sprit Of Water Julkinen Taide

Tämä poikkeuksellinen muotoilu on voittanut platina-suunnittelupalkinnon lelu-, peli- ja harrastetuotteiden suunnittelukilpailussa. Sinun tulisi ehdottomasti nähdä platinapalkittujen suunnittelijoiden suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia lelu-, pelejä ja harrastustuotteita.

Päivän suunnitteluhaastattelu

Haastattelut maailmankuulujen suunnittelijoiden kanssa.

Lue viimeisimmät haastattelut ja keskustelut suunnittelusta, luovuudesta ja innovaatioista muotoilutoimittajan ja maailmankuulujen suunnittelijoiden, taiteilijoiden ja arkkitehtien välillä. Tutustu kuuluisien suunnittelijoiden, taiteilijoiden, arkkitehtien ja keksijöiden uusimpiin suunnitteluprojekteihin ja palkittuihin malleihin. Löydä uusia näkemyksiä luovuudesta, innovaatioista, taiteista, suunnittelusta ja arkkitehtuurista. Tutustu upeiden suunnittelijoiden suunnitteluprosesseihin.