Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Koulutuslelu

GrowForest

Koulutuslelu Auttaa lapsia ymmärtämään maalla tapahtuvan kestävän kehityksen tavoitteet, metsätalouden suojelu, säilyttäminen ja ennallistaminen. Puut ovat identtisiä Taiwanin kotimaisten akaasialaisten puulajien, akaasia-, suitsukkederi-, Tochigi-, Taiwankuuden, kamferipuun ja Aasian kuusen kanssa. Lämmin kosketus puusta, kunkin puulajin ainutlaatuinen tuoksu ja eri puulajien korkeusmaasto. Kuvitettu tarinakirja auttaa lapsia syventämään metsien suojelun käsitettä, oppimaan Taiwanin puulajien välisiä eroja ja tuomalla kuvakirjaan käsitteen säilyttämismetsät.

Projektin nimi : GrowForest, Suunnittelijoiden nimi : ChungSheng Chen, Asiakkaan nimi : Tainan University of Technology/Product Design Deparment.

GrowForest Koulutuslelu

Tämä hämmästyttävä muotoilu on hopea-suunnittelupalkinnon voittaja muodin, vaatteiden ja vaatteiden suunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä hopeapalkittujen suunnittelijoiden suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia muoti-, vaatetus- ja vaatesuunnittelutöitä.

Päivän suunnitteluhaastattelu

Haastattelut maailmankuulujen suunnittelijoiden kanssa.

Lue viimeisimmät haastattelut ja keskustelut suunnittelusta, luovuudesta ja innovaatioista muotoilutoimittajan ja maailmankuulujen suunnittelijoiden, taiteilijoiden ja arkkitehtien välillä. Tutustu kuuluisien suunnittelijoiden, taiteilijoiden, arkkitehtien ja keksijöiden uusimpiin suunnitteluprojekteihin ja palkittuihin malleihin. Löydä uusia näkemyksiä luovuudesta, innovaatioista, taiteista, suunnittelusta ja arkkitehtuurista. Tutustu upeiden suunnittelijoiden suunnitteluprosesseihin.