Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Ruokasali

Elizabeth's Tree House

Ruokasali Elizabeth's Tree House on arkkitehtuurin roolin paranemisprosessissa osoittama uusi ruokasalipaviljonki terapeuttiseen leiriin Kildaressa. Palveluksessa vaikeista sairauksista toipuvia lapsia varten tila muodostaa puukaasun tammenmetsän keskelle. Dynaaminen, mutta toimiva puurokerrosjärjestelmä sisältää ilmaisukykyisen katon, laajat ikkunat ja värikkään lehtikuoren, mikä luo sisätilojen ruokailutilan, joka muodostaa vuoropuhelun ympäröivän järven ja metsän kanssa. Syvä yhteys luontoon kaikilla tasoilla edistää käyttäjän mukavuutta, rentoutumista, paranemista ja lumoavuutta.

Projektin nimi : Elizabeth's Tree House, Suunnittelijoiden nimi : McCauley Daye O'Connell Architects, Asiakkaan nimi : Barretstown Camp.

Elizabeth's Tree House Ruokasali

Tämä hämmästyttävä muotoilu on hopea-suunnittelupalkinnon voittaja muodin, vaatteiden ja vaatteiden suunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä hopeapalkittujen suunnittelijoiden suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia muoti-, vaatetus- ja vaatesuunnittelutöitä.

Päivän suunnittelulegenda

Legendaariset suunnittelijat ja heidän palkitut teoksensa.

Designlegendit ovat erittäin kuuluisia suunnittelijoita, jotka tekevät maailmaltamme paremman paikan hyvillä malleillaan. Löydä legendaariset suunnittelijat ja heidän innovatiiviset tuotemallinsa, alkuperäiset taideteoksensa, luova arkkitehtuuri, erinomaiset muotisuunnittelut ja suunnittelustrategiat. Nauti ja tutustu palkittujen suunnittelijoiden, taiteilijoiden, arkkitehtien, keksijöiden ja tuotemerkkien alkuperäisiin suunnitteluteoksiin ympäri maailmaa. Inspiraatio luovista malleista.