Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Optiikka-Asennus

Opx2

Optiikka-Asennus Opx2 on optinen installaatio, joka tutkii luonnon ja tekniikan välistä symbioottista suhdetta. Suhde, jossa kuviot, toisto ja rytmi kuvaavat sekä luonnollisia muodostelmia että laskentaprosessien toimintaa. Asennusten poikkeuksellinen geometria, hetkellinen opasiteetti ja / tai tiheys ovat samankaltaisia kuin ilmiö, jonka mukaan ajaa maissipellolla, tai selitetään tekniikassa tarkastellessaan binaarikoodia. Opx2 rakentaa monimutkaista geometriaa ja haastaa sen tilavuuden ja tilan käsityksen.

Projektin nimi : Opx2, Suunnittelijoiden nimi : Jonathon Anderson + Matthew Jones, Asiakkaan nimi : Jonathon Anderson Studio.

Opx2 Optiikka-Asennus

Tämä poikkeuksellinen muotoilu on voittanut platina-suunnittelupalkinnon lelu-, peli- ja harrastetuotteiden suunnittelukilpailussa. Sinun tulisi ehdottomasti nähdä platinapalkittujen suunnittelijoiden suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia lelu-, pelejä ja harrastustuotteita.

Päivän suunnittelija

Maailman parhaat suunnittelijat, taiteilijat ja arkkitehdit.

Hyvä muotoilu ansaitsee suuren tunnustuksen. Joka päivä meillä on ilo esitellä uskomattomia suunnittelijoita, jotka luovat alkuperäisiä ja innovatiivisia malleja, uskomattoman arkkitehtuurin, tyylikkään muodin ja luovan grafiikan. Tänään esittelemme sinulle yhden maailman suurimmista suunnittelijoista. Checkout-palkittu suunnittelusalkku tänään ja hanki päivittäinen suunnittelusiivous.