Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Kylpyhuonekokoelma

Up

Kylpyhuonekokoelma Ylös, Emanuele Pangrazin suunnittelema kylpyhuonekokoelma osoittaa, kuinka yksinkertainen konsepti voi luoda innovaatioita. Alkuideana on parantaa mukavuutta, kunhan saniteettien istuintason tasoa kallistetaan hieman. Ideasta tuli muotoilun pääteema ja se on läsnä kokoelman kaikissa osissa. Pääteema ja tiukka geometrinen suhde antavat kokoelmalle nykyaikaisen tyylin, joka vastaa eurooppalaista makua.

Projektin nimi : Up, Suunnittelijoiden nimi : Emanuele Pangrazi, Asiakkaan nimi : Huida Sanitary Ware Co. Ltd..

Up Kylpyhuonekokoelma

Tämä poikkeuksellinen muotoilu on voittanut platina-suunnittelupalkinnon lelu-, peli- ja harrastetuotteiden suunnittelukilpailussa. Sinun tulisi ehdottomasti nähdä platinapalkittujen suunnittelijoiden suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia lelu-, pelejä ja harrastustuotteita.

Päivän suunnitteluhaastattelu

Haastattelut maailmankuulujen suunnittelijoiden kanssa.

Lue viimeisimmät haastattelut ja keskustelut suunnittelusta, luovuudesta ja innovaatioista muotoilutoimittajan ja maailmankuulujen suunnittelijoiden, taiteilijoiden ja arkkitehtien välillä. Tutustu kuuluisien suunnittelijoiden, taiteilijoiden, arkkitehtien ja keksijöiden uusimpiin suunnitteluprojekteihin ja palkittuihin malleihin. Löydä uusia näkemyksiä luovuudesta, innovaatioista, taiteista, suunnittelusta ja arkkitehtuurista. Tutustu upeiden suunnittelijoiden suunnitteluprosesseihin.