Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Laminoitu Bambu Jakkara

Kala

Laminoitu Bambu Jakkara Kala, laminaattisesta bambusta valmistettu jakkara, jonka sisäänvedettävä mekanismi on keskiakselilla. Ottaen öljypaperi sateenvarjorakenteen inspiraatiokseen, laminoitu bambu nauha lämpökäsiteltiin ja puristin kiinnitettiin puumuottiin, joka taivutettiin muotoon, osoittaen sen yksinkertaisuuden ja itämaisen viehättävyyden. Mielenkiintoista kyllä, suunnitellun laminoidun bamburakenteen joustavuus ja sisäänvedettävä mekanismi keskiakselilla löytävät vuorovaikutuksen istuessaan Kala-jakkaralla, se laskeutuu kevyesti ja sujuvasti, ja kun se nousee Kalan jakkarasta, se nousee takaisin asentoonsa .

Projektin nimi : Kala, Suunnittelijoiden nimi : ChungSheng Chen, Asiakkaan nimi : Tainan University of Technology/ Product Design Department.

Kala Laminoitu Bambu Jakkara

Tämä hämmästyttävä muotoilu on hopea-suunnittelupalkinnon voittaja muodin, vaatteiden ja vaatteiden suunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä hopeapalkittujen suunnittelijoiden suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia muoti-, vaatetus- ja vaatesuunnittelutöitä.

Päivän suunnitteluhaastattelu

Haastattelut maailmankuulujen suunnittelijoiden kanssa.

Lue viimeisimmät haastattelut ja keskustelut suunnittelusta, luovuudesta ja innovaatioista muotoilutoimittajan ja maailmankuulujen suunnittelijoiden, taiteilijoiden ja arkkitehtien välillä. Tutustu kuuluisien suunnittelijoiden, taiteilijoiden, arkkitehtien ja keksijöiden uusimpiin suunnitteluprojekteihin ja palkittuihin malleihin. Löydä uusia näkemyksiä luovuudesta, innovaatioista, taiteista, suunnittelusta ja arkkitehtuurista. Tutustu upeiden suunnittelijoiden suunnitteluprosesseihin.