Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Automaattinen Kahvinkeitin

F11

Automaattinen Kahvinkeitin Yksinkertaiset ja tyylikkäät, puhtaat linjat ja korkealaatuiset materiaalipinnoitteet tekevät F11-suunnittelusta sopivan ammattimaiselle ja kotimaiselle ympäristölle. Täysvärinen 7 ": n kosketusnäyttö on erittäin helppokäyttöinen ja intuitiivinen. F11 on" yhden kosketuksen "kone, jolla voit mukauttaa haluamasi juomat nopeaan valintaan. Laajennettu papusäiliö, vesisäiliö ja syöttösäiliö ovat saatavana ruuhka-ajan selviytymiseen. Patentoitu panimoyksikkö voi tarjota paineistettua espressoa tai paineistamatonta kahvia, ja aromin takaavat keraamiset litteät terät.

Projektin nimi : F11, Suunnittelijoiden nimi : Nicola Zanetti, Asiakkaan nimi : Dr Coffee.

F11 Automaattinen Kahvinkeitin

Tämä hämmästyttävä muotoilu on hopea-suunnittelupalkinnon voittaja muodin, vaatteiden ja vaatteiden suunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä hopeapalkittujen suunnittelijoiden suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia muoti-, vaatetus- ja vaatesuunnittelutöitä.

Päivän suunnitteluhaastattelu

Haastattelut maailmankuulujen suunnittelijoiden kanssa.

Lue viimeisimmät haastattelut ja keskustelut suunnittelusta, luovuudesta ja innovaatioista muotoilutoimittajan ja maailmankuulujen suunnittelijoiden, taiteilijoiden ja arkkitehtien välillä. Tutustu kuuluisien suunnittelijoiden, taiteilijoiden, arkkitehtien ja keksijöiden uusimpiin suunnitteluprojekteihin ja palkittuihin malleihin. Löydä uusia näkemyksiä luovuudesta, innovaatioista, taiteista, suunnittelusta ja arkkitehtuurista. Tutustu upeiden suunnittelijoiden suunnitteluprosesseihin.