Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Työpöydän Asennus

Wood Storm

Työpöydän Asennus Wood Storm on työpöydän asennus visuaaliseen nautintoon. Ilmavirran turbulenssi tehdään todelliseksi puuverho, jota lisäävät alhaalta valetut valot maailmalle ilman painovoimaa. Asennus käyttäytyy kuin loputon dynaaminen silmukka. Se ohjaa ympäröivää näkölinjaa etsimään alku- tai loppupistettä, kun yleisöt tanssivat myrskyn kanssa.

Projektin nimi : Wood Storm, Suunnittelijoiden nimi : Naai-Jung Shih, Asiakkaan nimi : Naai-Jung Shih.

Wood Storm Työpöydän Asennus

Tämä poikkeuksellinen muotoilu on voittanut platina-suunnittelupalkinnon lelu-, peli- ja harrastetuotteiden suunnittelukilpailussa. Sinun tulisi ehdottomasti nähdä platinapalkittujen suunnittelijoiden suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia lelu-, pelejä ja harrastustuotteita.

Päivän suunnittelutiimi

Maailman parhaat suunnittelutiimit.

Joskus tarvitset erittäin suuren joukon lahjakkaita suunnittelijoita keksimään todella upeita malleja. Joka päivä meillä on oma palkittu innovatiivinen ja luova suunnittelutiimi. Tutustu ja löydä alkuperäisen ja luovan arkkitehtuurin, hyvän suunnittelun, muodin, graafisen suunnittelun ja suunnittelustrategian projekteja suunnittelutiimiltä ympäri maailmaa. Saada inspiraatiota isojen suunnittelijoiden alkuperäisistä teoksista.