Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Kirjan Suunnittelu

Josef Koudelka Gypsies

Kirjan Suunnittelu Maailmankuulu valokuvaaja Josef Kudelka on pitänyt valokuvanäyttelyitään monissa maissa ympäri maailmaa. Pitkän odottamisen jälkeen Koreassa järjestettiin lopulta mustalais-teemalla Kudelka -näyttely ja hänen valokuvakirja tehtiin. Koska se oli ensimmäinen näyttely Koreassa, kirjoittaja pyysi, että hän haluaisi tehdä kirjan, jotta hän tunteisi Korean. Hangeul ja Hanok ovat korealaisia kirjaimia ja arkkitehtuuria, jotka edustavat Koreaa. Teksti viittaa mieliin ja arkkitehtuuri tarkoittaa muotoa. Näiden kahden elementin innoittamana halusi suunnitella tavan ilmaista Korean ominaispiirteitä.

Projektin nimi : Josef Koudelka Gypsies, Suunnittelijoiden nimi : Sunghoon Kim, Asiakkaan nimi : The Museum of Photography, Seoul.

Josef Koudelka Gypsies Kirjan Suunnittelu

Tämä hämmästyttävä muotoilu on hopea-suunnittelupalkinnon voittaja muodin, vaatteiden ja vaatteiden suunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä hopeapalkittujen suunnittelijoiden suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia muoti-, vaatetus- ja vaatesuunnittelutöitä.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.