Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Pöytä

Patchwork

Pöytä Yılmaz Dogan, joka aloitti idealla, että erilaisia teollisuusmateriaaleja voitaisiin käyttää yhdessä pöydällä, sanoi, että hän on suunnitellut pöydällesi joustavuuden, jonka avulla voit tehdä muutoksia sopeutuaksesi erilaisiin trendeihin milloin tahansa. Patchwork on täysin särkyvä muotoilu, joka on dynaaminen muotoilu, joka mukautuu helposti erilaisiin tiloihin kuten ruokasali- ja kokouspöytiin.

Projektin nimi : Patchwork, Suunnittelijoiden nimi : Yılmaz Dogan, Asiakkaan nimi : QZENS .

Patchwork Pöytä

Tämä hämmästyttävä muotoilu on hopea-suunnittelupalkinnon voittaja muodin, vaatteiden ja vaatteiden suunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä hopeapalkittujen suunnittelijoiden suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia muoti-, vaatetus- ja vaatesuunnittelutöitä.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.