Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Viski Malbec Puu

La Orden del Libertador

Viski Malbec Puu Yritettäessä yhdistää erillisiä elementtejä, jotka viittaavat tuotteen nimeen, muotoilu vahvistaa ehdotetun sanoman. Se välittää jännittävän ja kiehtovan kuvan. Kuva siivet siivittävästä ilmeisestä kondorista kuvaa symmetrisen ja viitteellisen mitalin kanssa konjugoidun vapauden tunteen, joka lisätään taustakuvalle kuvitteellisella maisemalla, joka tuo runoutta suunnitteluun, muodostaen ihanteellisen yhdistelmän halutun viestin välittämiseksi. Rapea väripaletti antaa sille ainutlaatuisia piirteitä, ja typografinen käyttö jää perinteiselle ja historialliselle tuotteelle.

Projektin nimi : La Orden del Libertador, Suunnittelijoiden nimi : Maximiliano Fulquet, Asiakkaan nimi : FREE SPIRITS.

La Orden del Libertador Viski Malbec Puu

Tämä hämmästyttävä muotoilu on hopea-suunnittelupalkinnon voittaja muodin, vaatteiden ja vaatteiden suunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä hopeapalkittujen suunnittelijoiden suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia muoti-, vaatetus- ja vaatesuunnittelutöitä.

Päivän suunnitteluhaastattelu

Haastattelut maailmankuulujen suunnittelijoiden kanssa.

Lue viimeisimmät haastattelut ja keskustelut suunnittelusta, luovuudesta ja innovaatioista muotoilutoimittajan ja maailmankuulujen suunnittelijoiden, taiteilijoiden ja arkkitehtien välillä. Tutustu kuuluisien suunnittelijoiden, taiteilijoiden, arkkitehtien ja keksijöiden uusimpiin suunnitteluprojekteihin ja palkittuihin malleihin. Löydä uusia näkemyksiä luovuudesta, innovaatioista, taiteista, suunnittelusta ja arkkitehtuurista. Tutustu upeiden suunnittelijoiden suunnitteluprosesseihin.