Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Hengitysharjoittelupeli

P Y Lung

Hengitysharjoittelupeli Onko lelujen kaltainen laite, joka on suunniteltu kaikille ikäryhmille, niin että kaikille on hyötyä säännöllisestä hengitysharjoittelusta keuhkojen kapasiteetin parantamiseksi puhaltamalla pallo kulkeakseen raitojen läpi eri tarkistuspisteillä hallita hengittää ja hengittää ilmaa. Raitoja on saatavana eri moduuleina, joustavina ja vaihdettavina. Hengitysrakentajassa suunniteltu magneettinen mekanismirakenne, joka tarjoaa säätöä hengitysolosuhteisiinsa sopivaksi.

Projektin nimi : P Y Lung, Suunnittelijoiden nimi : ChungSheng Chen, Asiakkaan nimi : Tainan University of Technology/ Product Design Department.

P Y Lung Hengitysharjoittelupeli

Tämä hämmästyttävä muotoilu on hopea-suunnittelupalkinnon voittaja muodin, vaatteiden ja vaatteiden suunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä hopeapalkittujen suunnittelijoiden suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia muoti-, vaatetus- ja vaatesuunnittelutöitä.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.