Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Brändisuunnittelu

Queen

Brändisuunnittelu Laajennettu muotoilu perustuu kuningatar- ja shakkilaudan konseptiin. Kahdella värillä mustalla ja kullalla on tarkoitus välittää korkeatasoinen tunne ja muuttaa visuaalista kuvaa. Tuotteessa käytettyjen metalli- ja kultaviivojen lisäksi kohtauksen elementti on rakennettu vastaamaan shakin sodan vaikutelmaa, ja lavasvalaistuksen koordinaatiolla luomme sodan ja sodan valoa.

Projektin nimi : Queen, Suunnittelijoiden nimi : Zheng Yuan Huang, Asiakkaan nimi : TAIWAN GREEN GOLD HOMELAND CO., LTD..

Queen Brändisuunnittelu

Tämä hämmästyttävä muotoilu on hopea-suunnittelupalkinnon voittaja muodin, vaatteiden ja vaatteiden suunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä hopeapalkittujen suunnittelijoiden suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia muoti-, vaatetus- ja vaatesuunnittelutöitä.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.