Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Tuoli

Stool Glavy Roda

Tuoli Glavy Roda -jakkara ilmentÀÀ perheenpÀÀlle ominaisia ominaisuuksia: rehellisyyttÀ, organisointia ja itsekuria. Suorat kulmat, ympyrÀn ja suorakaiteen muodot yhdistettynÀ koriste-elementteihin tukevat menneisyyden ja nykyisyyden yhteyttÀ tehden tuolista ajattoman esineen. Tuoli on valmistettu puusta ympÀristöystÀvÀllisillÀ pinnoitteilla ja se voidaan maalata haluamallasi vÀrillÀ. Glavy Roda -jakkara sopii luonnollisesti mihin tahansa toimiston, hotellin tai yksityiskodin sisustukseen.

Palkinto

Nagrada

Palkinto TÀmÀ muotoilu on toteutettu edistÀmÀÀn elÀmÀn normalisoitumista eristÀytymisen aikana ja luomaan erityispalkinto online-turnausten voittajille. Palkinnon suunnittelu edustaa Sotilaan muuttumista kuningattareksi tunnustuksena pelaajan edistymisestÀ shakissa. Palkinto koostuu kahdesta litteÀstÀ hahmosta, kuningattaresta ja sotilasta, jotka asettuvat toisiinsa kapeiden rakojen ansiosta, jotka muodostavat yhden kupin. Palkintomuotoilu on kestÀvÀ ruostumattoman terÀksen ansiosta ja on kÀtevÀ kuljettaa voittajalle postitse.

Tehdas

Shamim Polymer

Tehdas Tehtaalla on yllÀpidettÀvÀ kolmea ohjelmaa, mukaan lukien tuotantolaitos sekÀ laboratorio ja toimisto. MÀÀriteltyjen toiminnallisten ohjelmien puute tÀmÀntyyppisissÀ projekteissa on syynÀ niiden epÀmiellyttÀvÀÀn tilalaatuun. TÀmÀ projekti pyrkii ratkaisemaan tÀmÀn ongelman hyödyntÀmÀllÀ kiertoelementtejÀ jakamaan toisiinsa liittymÀttömiÀ ohjelmia. Rakennuksen suunnittelu pyörii kahden tyhjÀn tilan ympÀrillÀ. NÀmÀ tyhjÀt tilat luovat mahdollisuuden erottaa toiminnallisesti toisiinsa liittymÀttömÀt tilat. Toimii samalla keskipihana, jossa rakennuksen jokainen osa on yhteydessÀ toisiinsa.

Sisustussuunnittelu

Corner Paradise

Sisustussuunnittelu Koska kohde sijaitsee vilkkaassa liikennekaupungissa kulman tontilla, kuinka se voi löytÀÀ rauhaa meluisassa ympÀristössÀ sÀilyttÀen samalla lattian edut, tilakÀytÀnnöllisyyden ja arkkitehtonisen estetiikan? TÀmÀ kysymys on tehnyt suunnittelusta alussa melko haastavan. Suuremmaksi suureksi osaksi asumisen yksityisyyttÀ sÀilyttÀen samalla hyvÀt valaistuksen, ilmanvaihdon ja kentÀn syvyysolosuhteet, suunnittelija teki rohkean ehdotuksen sisÀmaiseman rakentamisesta. Toisin sanoen kolmikerroksisen kuutiorakennuksen rakentaminen ja etu- ja takapihan siirtÀminen atriumiin , luoda vihreys ja vesimaisema.

Asuintalo

Oberbayern

Asuintalo Suunnittelija uskoo, ettÀ tilan syvyys ja merkitys elÀvÀt kestÀvyydessÀ, joka on johdettu toisiinsa liittyvÀn ja riippuvaisen ihmisen, tilan ja ympÀristön yhtenÀisyydestÀ; NÀin ollen valtavien alkuperÀismateriaalien ja kierrÀtysjÀtteen avulla konsepti toteutuu suunnittelustudiossa, kodin ja toimiston yhdistelmÀssÀ, suunnittelutyyliin, joka elÀÀ yhdessÀ ympÀristön kanssa.

KĂ€sitteellinen NĂ€yttely

Muse

KÀsitteellinen NÀyttely Muse on kokeellinen suunnitteluprojekti, joka tutkii ihmisen musiikillista havaintoa kolmen installaatiokokemuksen kautta, jotka tarjoavat erilaisia tapoja kokea musiikkia. EnsimmÀinen on puhtaasti sensaatiomainen kÀyttÀmÀllÀ termoaktiivista materiaalia, ja toisessa esitetÀÀn dekoodattu kÀsitys musiikillisesta tilaisuudesta. Viimeinen on kÀÀnnös nuottien ja visuaalisten muotojen vÀlillÀ. IhmisiÀ rohkaistaan olemaan vuorovaikutuksessa installaatioiden kanssa ja tutkimaan musiikkia visuaalisesti omalla havainnolla. PÀÀsanoma on, ettÀ suunnittelijoiden tulee olla tietoisia siitÀ, miten havainto vaikuttaa heihin kÀytÀnnössÀ.