Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Kirja

ZhuZi Art

Kirja Nanjing Zhuzin taidemuseo julkaisee sarjan kirjapainoja perinteisen kiinalaisen kalligrafian ja maalauksen kerätyille teoksille. Perinteisellä kiinalaisella maalauksellaan ja kalligrafialla, jolla on pitkä historia ja tyylikäs tekniikka, ansaitaan erittäin taiteellinen ja käytännöllinen vetovoima. Kokoelmaa suunnitellessa abstrakteja muotoja, värejä ja viivoja käytettiin luomaan yhtenäinen aistillisuus ja korostamaan tyhjän tilan luonnoksessa. Vaivattomasti tapahtuu perinteisten maalaus- ja kalligrafiatyylien taiteilijoiden kanssa.

Taittuva Jakkara

Tatamu

Taittuva Jakkara Vuoteen 2050 mennessä kaksi kolmasosaa maan väestöstä asuu kaupungeissa. Tatamun taustalla oleva päätavoite on tarjota joustavia huonekaluja ihmisille, joiden tila on rajoitettu, mukaan lukien usein liikkuvat. Tavoitteena on luoda intuitiivinen huonekalu, jossa yhdistyvät lujuus ja erittäin ohut muoto. Ulosteen asettaminen vie vain yhden kiertymisliikkeen. Vaikka kaikki saranat ovat kestävää kangasta pitäen sen kevyenä, puiset sivut tarjoavat vakauden. Kun paine on kohdistettu siihen, jakkara vain vahvistuu, kun sen palat lukittuvat toisiinsa ainutlaatuisen mekanismin ja geometrian ansiosta.

Valokuvaus

The Japanese Forest

Valokuvaus Japanilainen metsä otetaan japanilaisesta uskonnollisesta näkökulmasta. Yksi japanilaisista muinaisista uskonnoista on animismi. Animismi on usko siihen, että muilla kuin ihmisolentoilla, asetelmilla (mineraalit, esineet jne.) Ja näkymättömillä esineillä on myös tarkoitus. Valokuvaus on samanlainen kuin tämä. Masaru Eguchi ampuu jotain, joka saa tunteen aiheesta. Puut, ruoho ja mineraalit tuntevat elämäntahdon. Ja jopa esineet, kuten patojen, jotka ovat pysyneet luonnossa pitkään, tuntevat tahdon. Aivan kuten näet koskematonta luontoa, tulevaisuus näkee nykyiset maisemat.

Kosmetiikkakokoelma

Woman Flower

Kosmetiikkakokoelma Tämä mallisto on inspiroinut keskiaikaisten eurooppalaisten naisten liioiteltuja vaatetustyylejä ja lintuperspektiivin muotoja. Suunnittelija irrotti näiden kahden muodot ja käytti niitä luovina prototyyppeinä ja yhdisti tuotesuunnitteluun ainutlaatuisen muodon ja muodin tunteen muodostaen rikkaan ja dynaamisen muodon.

Kirjan Suunnittelu

Josef Koudelka Gypsies

Kirjan Suunnittelu Maailmankuulu valokuvaaja Josef Kudelka on pitänyt valokuvanäyttelyitään monissa maissa ympäri maailmaa. Pitkän odottamisen jälkeen Koreassa järjestettiin lopulta mustalais-teemalla Kudelka -näyttely ja hänen valokuvakirja tehtiin. Koska se oli ensimmäinen näyttely Koreassa, kirjoittaja pyysi, että hän haluaisi tehdä kirjan, jotta hän tunteisi Korean. Hangeul ja Hanok ovat korealaisia kirjaimia ja arkkitehtuuria, jotka edustavat Koreaa. Teksti viittaa mieliin ja arkkitehtuuri tarkoittaa muotoa. Näiden kahden elementin innoittamana halusi suunnitella tavan ilmaista Korean ominaispiirteitä.

Julkinen Taide

Flow With The Sprit Of Water

Julkinen Taide Usein yhteisöympäristöt pilaavat asukkaidensa henkilökohtaisten ja henkilöiden sisäisten haittojen vuoksi, mikä johtaa näkyvään ja näkymättömään kaaokseen ympäristössä. Tämän häiriön tiedostamaton vaikutus on, että asukkaat regressoivat levottomuuteen. Tämä tavanomainen ja syklinen levottomuus vaikuttaa kehoon, mieleen ja henkeen. Veistokset ohjaavat, hoitavat, puhdistavat ja vahvistavat tilan positiivista "chi" -keskittyen miellyttäviin ja rauhallisiin tuloksiin. Ympäristönsä hienovaraisella muutoksella kansalaisia ohjataan kohti tasapainoa sisäisen ja ulkoisen todellisuuden välillä.