Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Loma-Asunnon Grafiikka

SAKĂ€

Loma-Asunnon Grafiikka PRIM PRIM-studio loi visuaalisen identiteetin majatalolle SAKÀ, sisältäen: nimen ja logon suunnittelun, grafiikat jokaisessa huoneessa (symbolikuvio, taustakuviot, seinäkuvien mallit, tyynyliikkeet jne.), Verkkosivujen suunnittelu, postikortit, merkit, nimikortit ja kutsuja. Jokaisessa SAKÀ-majatalon huoneessa on erilainen legenda, joka liittyy Druskininkaiin (Liettuan lomakaupunki, jossa talo sijaitsee) ja sen ympäristöön. Jokaisella huoneella on oma symboli avainsanana legendasta. Nämä kuvakkeet näkyvät sisustusgrafiikassa ja muissa kohteissa, jotka muodostavat sen visuaalisen identiteetin.

Matto

Folded Tones

Matto Matot ovat luonnostaan tasaisia, tavoitteena oli haastaa tämä yksinkertainen tosiasia. Kolmiulotteisuuden illuusio saavutetaan vain kolmella värillä. Maton sävyjen ja maton syvyys riippuu raidojen leveydestä ja tiheydestä, eikä suuresta värivalikoimasta, joka saattaa puristua tietylle tilalle, mahdollistaen siten joustavan käytön. Ylä- tai kaukaa matto muistuttaa taitettua arkkia. Istuessaan tai makaaessaan sen sijaan taitosten illuusio ei ehkä ole havaittavissa. Tämä johti yksinkertaisten toistuvien linjojen käyttöön, joita voidaan nauttia abstraktina kuviona läheltä.

Mekko

Nyx's Arc

Mekko Kun valo tunkeutuu ikkunoiden läpi hienolla tasolla, saadaan aikaan esteettinen valaistus, valaistus, joka tuo ihmiset huoneeseen, kun salaperäinen ja hiljainen mieli, kuten Nyx salaperäisellä ja hiljaisella, käyttää laminoituja kankaita ja kierrä porrastettavaksi tällainen kauneuden tulkinta.

Kaulakoru

Extravaganza

Kaulakoru Tyylikäs kylmälaite, joka on inspiroinut röyhelöistä, muinaisista kaulakoristeista, joita voit nähdä monissa kauniissa maalauksissa XVI ja XVII vuosisadalla. Ominaista nykyaikainen ja moderni muotoilu, yksinkertaistaen tyypillistä röyhelötyyliä yrittäen tehdä siitä moderni ja nykyaikainen. Hienostunut efekti, joka antaa käyttäjälle tyylikkyyttä, mustien tai valkoisten värien käyttäminen mahdollistaa useita yhdistelmiä modernin ja puhtaan suunnittelun kanssa. Yksiosainen kaulakoru, joustava ja kevyt. Ei-arvokas materiaali, mutta huippumuodilla vaikuttava muotoilu, joka tekee tästä väriaineesta paitsi jalokiven myös uuden kehon koristeen.

Suunnittelutapahtumien Ohjelma

Russian Design Pavilion

Suunnittelutapahtumien Ohjelma näyttelyitä, suunnittelukilpailuja, työpajoja, koulutuksellisia suunnitteluneuvonta- ja julkaisuprojekteja, joiden tarkoituksena on mainostaa venäläisiä suunnittelijoita ja tuotemerkkejä ulkomailla. Toimintamme innostaa venäjänkielisiä suunnittelijoita parantamaan tietämystään ja taitojaan kansainvälisten projektien avulla ja auttamaan heitä ymmärtämään rooliaan suunnittelijayhteisössä, miten mainostaa ja tehdä tuotteistaan kilpailukykyisiä sekä luoda todellisia innovaatioita.

Paravent

Positive and Negative

Paravent Tämä on tuote, joka toimii samanaikaisesti toiminnana ja kauneutena, maustettuna ripauksella kulttuurista ja juurista. 'Positiivinen ja negatiivinen' parantaja toimii säädettävänä ja liikkuvana yksityisyyden esteenä, joka ei työnnä tai häiritse tilaa. Islamilainen motiivi antaa pitsimaisen vaikutuksen, joka vähennetään ja jaketaan Corianin / hartsin materiaaliin. Samanlainen kuin yin yang, pahoissa on aina vähän hyviä ja hyvissä aina vähän pahoja. Kun aurinko laskee "positiiviseen ja negatiiviseen", se on todella paistaa ja geometriset varjot maalaavat huoneen.