Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Orgaaniset Huonekalut Ja Veistokset

pattern of tree

Orgaaniset Huonekalut Ja Veistokset Ehdotus osioksi, joka kÀyttÀÀ havupuiden osia tehottomasti; toisin sanoen rungon ylÀosan hoikka osa ja juurten epÀsÀÀnnöllinen muoto. Kiinnitin huomiota orgaanisiin vuosirenkaisiin. Partitioiden pÀÀllekkÀiset orgaaniset kuviot loivat mukavan rytmin epÀorgaanisessa tilassa. TÀstÀ materiaalisyklistÀ syntyvien tuotteiden myötÀ orgaanisesta alueellisesta suunnasta tulee mahdollisuus kuluttajalle. LisÀksi jokaisen tuotteen ainutlaatuisuus antaa heille paljon suuremman arvon.

Lelu

Movable wooden animals

Lelu Monimuotoiset elÀinlelut liikkuvat eri tavoilla, yksinkertaisia mutta hauskoja. Abstraktit elÀinmuodot imevÀt lapset kuvittelemaan. RyhmÀssÀ on 5 elÀintÀ: sika, ankka, kirahvi, etana ja dinosaurus. Ankan pÀÀ liikkuu oikealta vasemmalle, kun nostat sen pöydÀltÀ, nÀyttÀÀ siltÀ, ettÀ se sanoo "EI" sinulle; Kirahven pÀÀ voi liikkua ylös ja alas; Sian nenÀ, etanan ja dinosauruksen pÀÀt liikkuvat sisÀpuolelta ulkopuolelle, kun kÀÀnnÀt heidÀn pyrstÀÀn. Kaikki liikkeet saavat ihmiset hymyilemÀÀn ja ajamaan lapset leikkimÀÀn eri tavoin, kuten vetÀmÀllÀ, työntÀmÀllÀ, kÀÀntÀmÀllÀ jne.

Yliopistokahvila

Ground Cafe

Yliopistokahvila Uusi 'Ground' -kahvila ei ole vain sosiaalisen yhteenkuuluvuuden luominen insinööritieteiden korkeakoulujen tiedekuntien ja opiskelijoiden keskuudessa, vaan myös rohkaista vuorovaikutusta yliopiston muiden laitosten jÀsenten vÀlillÀ ja niiden vÀlillÀ. Suunnittelumme mukaan otimme entisen seminaarihuoneen koristamattoman betonitilauksen kerrostamalla kerroksen pÀhkinÀpÀhkinÀlevyjÀ, rei'itettyÀ alumiinia ja halkeilevaa bluestikiviÀ tilan seinien, lattian ja katon pÀÀlle.

Roly Poly, SiirrettÀvÀt Puulelut

Tumbler" Contentment "

Roly Poly, SiirrettÀvÀt Puulelut Kuinka saada sateenkaaren? Kuinka halata kesÀtuulia? Jotkut hienovaraiset asiat ovat minua kosketuksissa ja tunnen olevani erittÀin tyytyvÀinen ja onnellinen. Kuinka varastoida ja miten omistaa? Tarpeeksi on yhtÀ hyvÀ kuin juhla. Haluaisin muotoilla erilaisia materiaaleja yksinkertaisella ja hauskalla tavalla. Anna lasten leikkiÀ heidÀn kanssaan tunnistaakseen fyysisen maailman, stimuloida mielikuvitustaan ja auttaa heitÀ ymmÀrtÀmÀÀn ympÀröivÀÀ ympÀristöÀÀn.

Ylelliset KengÀt

Conspiracy - Sandal shaped jewels-

Ylelliset KengÀt Gianluca Tamburinin "sandaali / muotoinen jalokivi" -sarja, nimeltÀÀn Conspiracy, perustettiin vuonna 2010. Conspiracy-kengÀt yhdistÀvÀt vaivattomasti tekniikan ja estetiikan. Korot ja pohjat on valmistettu materiaaleista, kuten kevyestÀ alumiinista ja titaanista, jotka on valettu veistokselliseen muotoon. KengÀn siluetti korostetaan sitten puolijalokiviillÀ ja muilla ylenmÀÀrÀisillÀ koristeilla. Huipputeknologia ja huipputekniset materiaalit muodostavat modernin veistoksen, jolla on sandaalin muoto, mutta jossa taitavien italialaisten kÀsityölÀisten kosketus ja kokemus ovat edelleen nÀhtÀvissÀ.

Kehto, Keinutuolit

Dimdim

Kehto, Keinutuolit Lisse Van Cauwenberge loi tÀmÀn tyyppisen monitoimisen ratkaisun, joka toimii keinutuolina ja myös kehtenÀ, kun kaksi Dimdim-tuolia yhdistetÀÀn. Jokainen keinutuoli on tehty puusta terÀstuilla ja viimeistelty pÀhkinÀviilulla. Kaksi tuolia voidaan kiinnittÀÀ toisiinsa kahden piilotetun kiinnittimen avulla istuimen alapuolelle muodostamaan vauvan kehto.