Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Kalenteri

17th goo Calendar “12 Pockets 2014”

Kalenteri Portaalisivuston, goo, mainoskalenteri (http://www.goo.ne.jp) on toimiva kalenteri, jossa kunkin kuukauden taulukko muuttuu taskuksi, jonka avulla voit pitää ja hallita käyntikortteja, muistiinpanoja ja kuitit . Teema on Red String osoittaakseen sidoksen goo: n ja sen käyttäjien välillä. Taskun molemmissa päissä on itse asiassa punaisia ompeleita, joista tulee suunnittelun kohokohta. Kalenteri miellyttävästi ilmeisessä muodossa, se on juuri sopiva vuodelle 2014.

Teesetti

Wavy

Teesetti Luonnon travertiiniterassin inspiroima Wavy on teesarja, joka antaa sinulle ainutlaatuisen teeelämyksen. Innovatiiviset kahvat on kehitetty sopimaan mukavasti käsiisi. Pesämällä kupin kämmenilläsi huomaat, että se avautuu kuin vesililja ja johtaa sinut rauhallisuushetkeen.

Korut

Poseidon

Korut Suunnittamani korut ilmaisevat tunteeni. Se edustaa minua taiteilijana, suunnittelijana ja myös ihmisenä. Liipaisin Poseidonin luomiseen asetettiin elämäni pimeimpinä tunteina, kun tunsin olevani peloissani, haavoittuvainen ja tarvitsevan suojaa. Ensisijaisesti suunnittelin tämän kokoelman käytettäväksi itsepuolustukseen. Vaikka tämä ajatus on haalistunut koko projektin ajan, sitä on edelleen olemassa. Poseidon (kreikkalaisessa mytologiassa käytyjen maanjäristysten jumala ja "Earth-Shaker") on ensimmäinen virallinen kokoelmani, joka on tarkoitettu vahvoille naisille ja jonka tarkoituksena on antaa käyttäjän tuntumassa voima ja itseluottamus.

Etiketit

Stumbras Vodka

Etiketit Tämä Stumbrasin klassinen vodkamallisto elvyttää Liettuan vanhoja vodkavalmistamisperinteitä. Muotoilu tekee vanhasta perinteisestä tuotteesta lähellä ja merkityksellistä nykypäivän kuluttajalle. Vihreä lasipullo, Liettuan vodkanvalmistukselle tärkeät päivämäärät, tosiasioihin perustuvat legendat ja miellyttävät, silmiinpistävät yksityiskohdat - vanhoja valokuvia muistuttava taivutettu leikkausmuoto, pohjassa oleva vino palkki, joka täydentää klassista symmetristä koostumusta, sekä fontit ja värit, jotka välittävät kunkin alamerkin identiteetin - kaikki tekevät perinteisestä vodkakokoelmasta epätavallisen ja mielenkiintoisen.

Kalenteri

NTT EAST 2014 Calendar “Happy Town”

Kalenteri Rakennamme kaupunkeja kanssasi. NTT East Japan -yrityksen myynninedistämisen välittämä viesti sisältyy tähän pöytäkalenteriin. Kalenterilevyjen yläosa on leikkaus värikkäistä rakennuksista ja päällekkäiset arkit muodostavat yhden onnellisen kaupungin. Se on kalenteri, josta voi nauttia vaihtamalla rakennuslinjan maisemia joka kuukausi, ja se täyttää sinut tuntemasta olla onnellinen koko vuoden.

Kalenteri

NTT COMWARE “Season Display”

Kalenteri Tämä on pöytäkalenteri, joka on tehty leikattu malli, jossa on kausikuvioita hienossa kohokuvioinnissa. Kuvion kohokohta on, kun se näytetään, kausivaiheiset asetetaan 30 asteen kulmaan parhaan katselun kannalta. Tämä uusi muoto ilmaisee NTT COMWAREn uuden tyylin uusien ideoiden tuottamiseksi. Ajattellaan kalenteritoiminnoista, joissa on runsaasti kirjoitustilaa ja hallitut viivat. Se on hyvä nopeaa katselua varten ja helppokäyttöinen. Se on omaperäisyys, joka erottaa sen muista kalentereista.