Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Teesetti

Wavy

Teesetti Luonnon travertiiniterassin inspiroima Wavy on teesarja, joka antaa sinulle ainutlaatuisen teeelÀmyksen. Innovatiiviset kahvat on kehitetty sopimaan mukavasti kÀsiisi. PesÀmÀllÀ kupin kÀmmenillÀsi huomaat, ettÀ se avautuu kuin vesililja ja johtaa sinut rauhallisuushetkeen.

Korut

Poseidon

Korut Suunnittamani korut ilmaisevat tunteeni. Se edustaa minua taiteilijana, suunnittelijana ja myös ihmisenÀ. Liipaisin Poseidonin luomiseen asetettiin elÀmÀni pimeimpinÀ tunteina, kun tunsin olevani peloissani, haavoittuvainen ja tarvitsevan suojaa. Ensisijaisesti suunnittelin tÀmÀn kokoelman kÀytettÀvÀksi itsepuolustukseen. Vaikka tÀmÀ ajatus on haalistunut koko projektin ajan, sitÀ on edelleen olemassa. Poseidon (kreikkalaisessa mytologiassa kÀytyjen maanjÀristysten jumala ja "Earth-Shaker") on ensimmÀinen virallinen kokoelmani, joka on tarkoitettu vahvoille naisille ja jonka tarkoituksena on antaa kÀyttÀjÀn tuntumassa voima ja itseluottamus.

Etiketit

Stumbras Vodka

Etiketit TÀmÀ Stumbrasin klassinen vodkamallisto elvyttÀÀ Liettuan vanhoja vodkavalmistamisperinteitÀ. Muotoilu tekee vanhasta perinteisestÀ tuotteesta lÀhellÀ ja merkityksellistÀ nykypÀivÀn kuluttajalle. VihreÀ lasipullo, Liettuan vodkanvalmistukselle tÀrkeÀt pÀivÀmÀÀrÀt, tosiasioihin perustuvat legendat ja miellyttÀvÀt, silmiinpistÀvÀt yksityiskohdat - vanhoja valokuvia muistuttava taivutettu leikkausmuoto, pohjassa oleva vino palkki, joka tÀydentÀÀ klassista symmetristÀ koostumusta, sekÀ fontit ja vÀrit, jotka vÀlittÀvÀt kunkin alamerkin identiteetin - kaikki tekevÀt perinteisestÀ vodkakokoelmasta epÀtavallisen ja mielenkiintoisen.

Kalenteri

NTT EAST 2014 Calendar “Happy Town”

Kalenteri Rakennamme kaupunkeja kanssasi. NTT East Japan -yrityksen myynninedistÀmisen vÀlittÀmÀ viesti sisÀltyy tÀhÀn pöytÀkalenteriin. Kalenterilevyjen ylÀosa on leikkaus vÀrikkÀistÀ rakennuksista ja pÀÀllekkÀiset arkit muodostavat yhden onnellisen kaupungin. Se on kalenteri, josta voi nauttia vaihtamalla rakennuslinjan maisemia joka kuukausi, ja se tÀyttÀÀ sinut tuntemasta olla onnellinen koko vuoden.

Kalenteri

NTT COMWARE “Season Display”

Kalenteri TÀmÀ on pöytÀkalenteri, joka on tehty leikattu malli, jossa on kausikuvioita hienossa kohokuvioinnissa. Kuvion kohokohta on, kun se nÀytetÀÀn, kausivaiheiset asetetaan 30 asteen kulmaan parhaan katselun kannalta. TÀmÀ uusi muoto ilmaisee NTT COMWAREn uuden tyylin uusien ideoiden tuottamiseksi. Ajattellaan kalenteritoiminnoista, joissa on runsaasti kirjoitustilaa ja hallitut viivat. Se on hyvÀ nopeaa katselua varten ja helppokÀyttöinen. Se on omaperÀisyys, joka erottaa sen muista kalentereista.

Korut

odyssey

Korut Monomeerin odysseian perusajatuksena on laajojen, geometristen muotojen peittÀminen kuviollisella iholla. TÀstÀ syntyy selkeyden ja vÀÀristymisen, lÀpinÀkyvyyden ja piilottamisen vuorovaikutus. Kaikki geometriset muodot ja kuviot voidaan yhdistÀÀ haluttaessa, monipuolistaa ja tÀydentÀÀ lisÀyksillÀ. TÀmÀ kiehtova, yksinkertainen idea mahdollistaa lÀhes tyhjentÀmÀttömÀn mallisuunnitelman luomisen, joka sopii tÀydellisesti nopean prototyypin (3D-tulostus) tarjoamiin mahdollisuuksiin, koska jokaisella asiakkaalla voi olla tÀysin yksilöllinen ja ainutlaatuinen tuote (vieraile osoitteessa www.monomer). EU-kauppa).