Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Hanat

Electra

Hanat Electra, jolla ei ole erillistä kahvaa, houkuttelee kaikkia eleganssinsa ja älykkään ulkonäkönsä takia on ainutlaatuinen keittiö. Digitaalinen pesualtaan sekoitin antaa käyttäjille liikkumisvapauden keittiöissä ja tarjoaa samalla vaihtoehdon kahdelle erilaiselle virtaustoiminnolle. Electran etuosassa oleva elektroninen tyyny antaa sinulle pääsyn kaikkiin toimintoihin, joko kun spray on sovitettu nokkaan tai käteen vain sormenpäällä, jota voit hallita.

Näyttelytila

Ideaing

Näyttelytila Tämä on C&C Design Co, Ltd: n suunnittelema yritysnäyttelyhalli vuoden 2013 Guangzhou Design Week -tapahtumassa. Suunnittelussa on siisti alle 91 neliömetriä tilaa, joka näkyy kosketusnäytöllä ja sisäprojektorilla. Merkkivalossa näkyvä QR-koodi on yrityksen verkkolinkit. Samanaikaisesti suunnittelijat toivovat, että koko rakennuksen ulkonäkö voi antaa ihmisille täynnä elinvoimaa, ja osoittaa siksi muotoilualan yrityksen luovuuden, ts. Heidän puolustamansa itsenäisyyden hengen ja vapauden ajatuksen. .

Kosketuskangas

Textile Braille

Kosketuskangas Teollinen universaali jacquard-tekstiili, jota pidetään sokeana kääntäjänä. Tätä kangasta voivat lukea ihmiset, joilla on hyvä näkö, ja se on tarkoitettu heille, jotka auttavat sokeita, jotka ovat alkaneet unohtaa tai joilla on näkövaikeuksia; jotta opitaan pistekirjoitusjärjestelmä ystävällisellä ja tavallisella materiaalilla: kankaalla. Se sisältää aakkoset, numerot ja välimerkit. Ei värejä. Se on harmaasävyinen tuote, jonka periaatteena ei ole valon havaitseminen. Se on hanke, jolla on sosiaalinen merkitys ja joka ylittää kaupalliset tekstiilit.

Hanat

Electra

Hanat Arkkitehtuurin digitaalisen käytön edustajana pidettävä Electra yhdistää tekniikan ja suunnittelun digitaalisen aikakauden kuvioiden korostamiseksi. Hanat, joissa ei ole erillistä kahvaa, houkuttelevat kaikkia eleganssinsa ja älykkään ulkonäkönsä vuoksi on ainutlaatuinen märällä alueella. Electran kosketusnäyttöpainikkeet tarjoavat käyttäjille ergonomisemman ratkaisun. Hanojen ”Eco Mind” tarjoaa käyttäjälle maksimaalisen säästötehokkuuden. Tämä ominaisuus tuo lisäarvoa erityisesti tuleville sukupolville

Toimistotila

C&C Design Creative Headquarters

Toimistotila C&C Designin luova päämaja sijaitsee postiteollisessa työpajassa. Sen rakennus muutettiin punatiilitehtaasta 1960-luvulla. Suunnitellessaan nykyisen tilanteen ja rakennuksen historiallisen muistin suojelemista suunnittelutiimi on yrittänyt parhaansa välttääkseen alkuperäisen rakennuksen vaurioitumisen sisustustuotteissa. Sisustussuunnittelussa käytetään paljon kuusia ja bambua. Tilojen avaaminen ja sulkeminen sekä vaihtaminen on suunniteltu taitavasti. Eri alueiden valaistusmuodot heijastavat erilaisia visuaalisia ilmapiiriä.

Katupenkki

Ola

Katupenkki Tämä ekologisen suunnittelun strategioita noudattaen suunniteltu penkki vie katukalusteet uudelle tasolle. Samoin kotona kaupunkien tai luonnollisessa ympäristössä nesteputket luovat erilaisia istumavaihtoehtoja yhden penkin sisällä. Käytetyt materiaalit ovat kierrätetty alumiini pohjalle ja teräs istuimelle, valittu kierrätettävien ja kestävien ominaisuuksiensa perusteella; siinä on kirkas ja kestävä jauhemaalattu viimeistely, joka on ihanteellinen ulkona käytettäväksi kaikissa sääolosuhteissa. Suunnittelijana Meksikossa Daniel Olvera, Hiroshi Ikenaga, Alice Pegman ja Karime Tosca.