Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Lamppu

Muse

Lamppu 'Voitetun buddhalaisuuden' innoittamana sanomallaan, ettÀ universumissamme ei ole absoluuttisia ominaisuuksia, olemme antaneet 'valolle' paradoksaalisen laadun antamalla sille 'fyysisen lÀsnÀolon'. Sen kannustama meditaation henki oli voimakas inspiraation lÀhde, jota kÀytimme tÀmÀn tuotteen luomiseen; "ajan", "aineen" ja "valon" ominaisuuksien yhdistÀminen yhdeksi tuotteeksi.

Keraaminen

inci

Keraaminen Eleganssin peili; Inci heijastaa helmen kauneutta mustavalkoisilla vaihtoehdoilla ja on oikea valinta niille, jotka haluavat heijastaa aatelisuutta ja tyylikkyyttÀ tiloihin. Inci-linjoja tuotetaan 30 x 80 cm -kokoisina, ja ne lÀhettÀvÀt valkoisen ja mustan tyylin olohuoneisiin. Valmistettu kÀyttÀmÀllÀ kolmiulotteista digitaalista painotekniikkaa.

Ajopiirturiohjelmoija

Optimo

Ajopiirturiohjelmoija Optimo on uraauurtava kosketusnÀyttö, joka on tarkoitettu kaikkien hyötyajoneuvoihin asennettujen digitaalisten ajopiirtureiden ohjelmointiin ja kalibrointiin. Nopeuteen ja helppokÀyttöisyyteen keskittyen Optimo yhdistÀÀ langattoman tiedonsiirron, tuotesovellustiedot ja joukon erilaisia anturiyhteyksiÀ kannettavaan laitteeseen kÀytettÀvÀksi ajoneuvon ohjaamossa ja korjaamossa. Suunniteltu optimaaliseen ergonomiaan ja joustavaan paikannukseen, sen tehtÀvÀlÀhtöinen kÀyttöliittymÀ ja innovatiivinen laitteisto parantavat dramaattisesti kÀyttÀjÀn kokemusta ja vie ajopiirturien ohjelmoinnin tulevaisuuteen.

Orgaaninen Oliiviöljy

Epsilon

Orgaaninen Oliiviöljy Epsilon-oliiviöljy on rajoitetun erÀn tuote luonnonmukaisista oliivitarhoista. Koko tuotantoprosessi tehdÀÀn kÀsin perinteisillÀ menetelmillÀ ja oliiviöljy pullotetaan suodattamatta. Suunnittelimme tÀmÀn pakkauksen haluamalla varmistaa, ettÀ kuluttaja vastaanottaa erittÀin ravitsevien tuotteiden herkÀt komponentit tehtaalta ilman muutoksia. KÀytÀmme Quadrotta-pulloa, joka on suojattu kÀÀreellÀ, sitoa nahka ja laitetaan kÀsintehtyyn puulaatikkoon, joka on suljettu sinettivahalla. Joten kuluttajat tietÀvÀt, ettÀ tuote tuli suoraan tehtaalta ilman mitÀÀn vÀliintuloa.

Laboratorion VedenpuhdistusjÀrjestelmÀ

Purelab Chorus

Laboratorion VedenpuhdistusjÀrjestelmÀ Purelab Chorus on ensimmÀinen modulaarinen vedenpuhdistusjÀrjestelmÀ, joka on suunniteltu sopimaan yksilöllisiin laboratorion tarpeisiin ja tilaan. Se toimittaa kaikentyyppistÀ puhdistettua vettÀ ja tarjoaa skaalautuvan, joustavan, rÀÀtÀlöity ratkaisun. Modulaariset elementit voidaan jakaa laboratoriossa tai yhdistÀÀ toisiinsa ainutlaatuisessa torni-muodossa, minimoimalla jÀrjestelmÀn jalanjÀlki. Haptiset sÀÀtimet tarjoavat erittÀin kontrolloitavia annosteluvirtauksia, kun taas valon halo osoittaa kuoron tilan. Uusi tekniikka tekee Chorusta edistyneimmÀn jÀrjestelmÀn, joka vÀhentÀÀ ympÀristövaikutuksia ja juoksevia kustannuksia.