Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Business-Lounge

Rublev

Business-Lounge Aulan suunnittelu on inspiroitu venäläisestä rakenteellisuudesta, Tatlin-tornista ja venäläisestä kulttuurista. Unionin muotoisia torneja käytetään silmälukijana oleskelutilassa, jolloin luodaan erilaisia tiloja oleskelualueelle tietyntyyppisenä kaavoituksena. Pyöreän muotoisten kupolien takia oleskelutila on viihtyisä alue, jolla on erilaisia vyöhykkeitä ja joiden kokonaiskapasiteetti on 460 paikkaa. Alue nähdään erityyppisillä istuma-alueilla ruokailuun; työ; mukavuus ja rentouttava. Aaltoilevaan kattoon sijoitetuissa pyöreissä vaaleissa kupuissa on dynaaminen valaistus, joka muuttuu päivällä.

Asuintalo

SV Villa

Asuintalo SV Villa: n lähtökohta on asua kaupungissa, jossa on sekä maaseudun etuoikeudet että nykyaikainen muotoilu. Sivusto, jonka taustalla on vertaansa vailla olevat näkymät Barcelonan kaupunkiin, Montjuic-vuorelle ja Välimerelle, luo epätavallisia valaistusolosuhteita. Talo keskittyy paikallisiin materiaaleihin ja perinteisiin tuotantomenetelmiin samalla kun ylläpidetään erittäin korkeaa estetiikkaa. Se on talo, jolla on herkkyys ja kunnioitus sivustoonsa

Pakattuja Cocktaileja

Boho Ras

Pakattuja Cocktaileja Boho Ras myy pakattuja cocktaileja, jotka on valmistettu hienoimmista paikallisista intialaisista alkoholijuomista. Tuotteessa on boheemilainen tunnelma, joka vangitsee epätavanomaisen taiteellisen elämäntavan, ja tuotteen visuaaliset esitykset ovat abstrakti kuva siitä summasta, jonka kuluttaja saa cocktailin juomisen jälkeen. Se on onnistunut saavuttamaan keskipisteen, jossa globaalit ja paikalliset tapaavat, missä ne sulautuvat muodostaen tuotteelle Glocal-tunnelman. Boho Ras myy puhdasta alkoholijuomaa 200 ml: n pulloissa ja pakattuja cocktaileja 200 ml: n ja 750 ml: n pulloissa.

Lemmikkien Hoito Robotti

Puro

Lemmikkien Hoito Robotti Suunnittelijan tavoitteena oli ratkaista koirien kasvattamisen ongelmat yhden hengen kotitalouksissa. Koirien ahdistuneisuushäiriöt ja fysiologiset ongelmat johtuvat pitkäaikaisesta hoitajien poissaolosta. Pienten asuintilojensa ansiosta talonmiehet jakoivat elinympäristön seuraeläinten kanssa aiheuttaen terveysongelmia. Kipujen innoittamana, suunnittelija keksi hoitorobotin, joka 1. pelaa ja on vuorovaikutuksessa seuraeläinten kanssa heittämällä herkkuja, 2. puhdistaa pölyt ja murut sisätiloissa harjoitetun toiminnan jälkeen ja 3. ottaa hajuja ja karvoja, kun seuraeläimet ottavat levätä.

Kiesitilo-Konsepti

Dhyan

Kiesitilo-Konsepti Dyhan lounge -konsepti yhdistää modernin suunnittelun perinteisiin itäisiin ideoihin ja sisäisen rauhan periaatteisiin yhdistämällä luontoon. Käyttämällä Lingam-muotoa inspiraationa ja Bodhi-puuta ja japanilaista puutarhaa perustana konseptin moduuleille, Dhyan (sanskritin kielellä meditoi) muuttaa itäfilosofiat monimuotoisiksi kokoonpanoiksi, jolloin käyttäjä voi valita polunsa zen / rentoutumiseen. Vesitilatila ympäröi käyttäjää vesiputouksella ja lampilla, kun taas puutarhatila ympäröi käyttäjää vihreys. Vakiotila sisältää säilytystilat alustana, joka toimii hyllynä.

Asuntoyksiköt

The Square

Asuntoyksiköt Suunnitteluideana oli tutkia arkkitehtonisia suhteita eri muotojen välillä, jotka on muodostettu yhdessä muodostamaan liikkuvia yksiköitä. Projekti koostuu 6 yksiköstä, joista kukin on 2 kuljetuskonttia, jotka on kiinnitetty toistensa päälle ja muodostavat L-muotoisen massan. Nämä L-muotoiset yksiköt on kiinnitetty päällekkäisiin asentoihin, jolloin tyhjät ja kiinteät muodostavat liiketunnon ja riittävän päivänvalon ja hyvän tuuletuksen. ympäristössä. Suunnittelun päätavoite oli luoda pieni talo niille, jotka viettävät yön kaduilla ilman kotia tai suojaa.