Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Kehittyvät Huonekalut

dotdotdot.frame

Kehittyvät Huonekalut Kodit kasvavat pienemmiksi, joten he tarvitsevat monipuolisia kevyitä huonekaluja. Dotdotdot.Frame on markkinoiden ensimmäinen mobiili, muokattava huonekalujärjestelmä. Tehokas ja kompakti runko voidaan kiinnittää seinään tai nojata sitä vasten, jotta se on helppo sijoittaa kodin ympärille. Ja sen muokattavuus tulee 96 reikästä ja kasvavasta lisävarustevalikoimasta, joka kiinnitetään niihin. Käytä yhtä tai liitä useita järjestelmiä yhdessä tarpeen mukaan - käytettävissä on ääretön yhdistelmä.

Kierrätettävä Jätteiden Lajittelujärjestelmä

Spider Bin

Kierrätettävä Jätteiden Lajittelujärjestelmä Hämähäkkilaatikko on universaali ja taloudellinen ratkaisu kierrätettävien materiaalien lajitteluun. Ryhmä ponnahdusikkunoita luodaan kotiin, toimistoon tai ulkona. Yhdessä tuotteessa on kaksi perusosaa: runko ja laukku. Se on helposti siirrettävissä paikasta toiseen, kätevä kuljettaa ja varastoida, koska se voi olla tasainen, kun sitä ei käytetä. Ostajat tilaavat hämähäkkilaatikon verkosta, josta he voivat valita koon, hämähäkkilaatikoiden määrän ja pussityypin tarpeidensa mukaan.

Kanelirulla Hunajalla

Heaven Drop

Kanelirulla Hunajalla Heaven Drop on puhtaalla hunajalla täytetty kanelirulla, jota käytetään teetä. Ajatuksena oli yhdistää kaksi erikseen käytettyä ruokaa ja tehdä kokonaan uusi tuote. Suunnittelijoita inspiroi kanelirullan rakenne, he käyttivät sen rullamuotoa hunaja-astiana ja kanelirullien pakkaamiseksi he käyttivät mehiläisvahaa eristämään ja pakkaamaan kanelirullat. Sen pinnalla on kuvattuja egyptiläisiä hahmoja, ja siksi, että egyptiläiset ovat ensimmäisiä, jotka tajusivat kanelin tärkeyden ja käyttivät hunajaa aarreksi! Tämä tuote voisi olla taivaan symboli teekuppeissasi.

Ruoka

Drink Beauty

Ruoka Drink Beauty on kuin kaunis jalokivi, jonka voit juoda! Teimme yhdistelmän kahdesta esineestä, joita käytettiin erikseen teetä: Rock-karkkeja ja sitruunaviipaleita. Tämä muotoilu on täysin syötävää. Lisäämällä sitruunan viipaleita kallion rakenteeseen, sen maku muuttuu uskomattoman paremmaksi ja sen ruoka-arvo kasvaa sitruunan vitamiinien vuoksi. Suunnittelijat korvasivat yksinkertaisesti tikut, joihin kivikristallikiteitä pidettiin, viipaleella kuivattua sitruunaa. Drink Beauty on täydellinen esimerkki modernista maailmasta, joka tuo kauneuden ja tehokkuuden yhteen.

Juoma

Firefly

Juoma Tämä muotoilu on uusi Chian kanssa varustettu cocktail, pääideana oli suunnitella cocktail, jolla on useita makuvaiheita. Tämä malli tulee myös eri väreillä, jotka näkyivät mustassa valossa, mikä tekee siitä sopivan juhliin ja klubiin. Chia voi imeä ja varata minkä tahansa maun ja värin, joten cocktailin valmistuksessa Fireflyllä voi kokea erilaisia makuja askel askeleelta. Tämän tuotteen ravintoarvo on korkeampi kuin muissa cocktaileissa, ja tämä johtuu Chian korkeasta ravintoarvosta ja alhaisesta kaloritusta. . Tämä muotoilu on uusi luku juomien ja cocktailien historiassa.

Jäämuotti

Icy Galaxy

Jäämuotti Luonto on aina ollut yksi suunnittelijoiden tärkeimmistä inspiraation lähteistä. Idea tuli suunnittelijoiden mieleen tutkimalla tilaa ja Milk Way Galaxy -kuvaa. Tärkein näkökohta tässä suunnittelussa oli luoda ainutlaatuinen muoto. Monet markkinoilla olevat mallit keskittyvät selkeimmän jään tekemiseen, mutta tässä esitetyssä suunnittelussa suunnittelijat keskittyivät tarkoituksella mineraalien tekemiin muotoihin, kun vesi muuttuu jäänä, jotta suunnittelijat olisivat muuttaneet luonnollisen vian. kauniiksi vaikutukseksi. Tämä muotoilu luo spiraalimaisen pallomaisen muodon.