Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Luistelu Pehmeää Ja Kovaa Lunta Varten

Snowskate

Luistelu Pehmeää Ja Kovaa Lunta Varten Alkuperäinen Snow Skate on esitelty täällä melko uudella ja toimivalla suunnittelulla - kovapuusta mahagonissa ja ruostumattomasta teräksestä valmistettujen juoksijoiden kanssa. Yksi etu on se, että perinteisiä nahkakenkiä, joissa on kantapää, voidaan käyttää, ja sellaisenaan erityisille saappaille ei ole tarvetta. Luisteluharjoituksen avain on helppo sidontatekniikka, koska suunnittelu ja rakenne on optimoitu hyvällä luistimen leveyden ja korkeuden yhdistelmällä. Toinen ratkaiseva tekijä on juoksijoiden leveys, joka optimoi hallinnan luistelun kiinteällä tai kovalla lumella. Kiskot ovat ruostumattomasta teräksestä ja niissä on upotetut ruuvit.

Valaistusrakenne

Tensegrity Space Frame

Valaistusrakenne Tensegrity-avaruuskehyksen valaistuksessa hyödynnetään RBFullerin "vähemmän enemmän" -periaatetta valaisimen valmistukseen käyttämällä vain valonlähdettä ja sähköjohtoa. Jännityksestä tulee rakenteellisia välineitä, joilla molemmat toimivat yhdessä puristuksessa ja jännityksessä tuottaakseen näennäisesti epäjatkuvan valokentän, jonka määrittelee vain sen rakennelogiikka. Sen skaalautuvuus ja tuotantotalous puhuvat loputtoman kokoonpanon hyödykkeelle, jonka valaiseva muoto vastustaa tyylikkäästi painovoiman vetämistä sellaisella yksinkertaisuudella, joka vahvistaa aikakautemme paradigmaa: Saavuttaa enemmän ja käyttää vähemmän.

Vaihtovelkakirjalaite Koulutukselle

Pupil 108

Vaihtovelkakirjalaite Koulutukselle Oppilas 108: Edullinen Windows 8 -muunnoslaite koulutukseen. Uusi k√§ytt√∂liittym√§ ja kokonaan uusi kokemus oppimisesta. Oppilas 108 siirtyy sek√§ tabletti- ett√§ kannettavien tietokoneiden maailmoihin vaihtamalla n√§iden kahden v√§lill√§ parantaakseen suorituskyky√§ koulutuksessa. Windows 8 avaa uusia oppimismahdollisuuksia, jolloin opiskelijat voivat hy√∂dynt√§√§ kosketusn√§ytt√∂ominaisuutta ja lukemattomia sovelluksia. Osa Intel¬ģ Education Solutions -sovellusta, Oppilaan 108 on edullisin ja sopivin ratkaisu luokkahuoneisiin ymp√§ri maailmaa.

Ruokapöytä

Chromosome X

Ruokapöytä Ruokapöytä, joka on suunniteltu tarjoamaan istumapaikat kahdeksalle ihmiselle, jotka ovat vuorovaikutuksessa nuolen kanssa. Yläosa on abstrakti X, joka on tehty kahdesta eri kappaleesta, joita korostaa syvä viiva, kun taas sama abstrakti X heijastuu lattiassa pohjarakenteen kanssa. Valkoinen rakenne on tehty kolmesta eri kappaleesta helppoa asennusta ja kuljetusta varten. Lisäksi pohjaosan tiikkiväriviilun ja valkoisen kontrasti valittiin alaosan vaalentamiseksi korostaen enemmän epäsäännöllisen muotoista yläosaa, antaen siten vihjeen käyttäjien erilaiselle vuorovaikutukselle.

Irrotettava Koulutuslaite

Unite 401

Irrotettava Koulutuslaite Unite 401: Täydellinen duo koulutukselle. Puhutaanpa ryhmätyöstä. Uskomattoman monipuolisella 2-yhdessä -mallisella Unite 401 on ihanteellinen opiskelijalaite yhteistoiminnallisiin oppimisympäristöihin. Tabletin ja kannettavan yhdistelmä tarjoaa tehokkaimman koulutusratkaisun, jonka tarjoaa mgseries-turvallinen suunnittelu älykkään hintaan.

Lamppu

Capsule Lamp

Lamppu Valaisin suunniteltiin alun perin lastenvaatteille. Inspiraatio tulee kapselileluista, joita lapset saavat myymälöistä, jotka yleensä sijaitsevat kauppapaikoilla. Kun katsot lamppua, näet joukon värikkäitä kapselileluja, joista jokaisella on toive ja ilo, joka herättää nuorekkaan sielun. Kapselien lukumäärää voidaan säätää ja sisältö korvata haluamallasi tavalla. Jokaisen kapseliin sijoittamasi esineestä arkipäivän triviasta erikoiskoristeisiin tulee jokaisesta oma kertomuksesi, joka kiteyttää elämäsi ja mielentilasi tietyllä hetkellä.