Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Kapseli

Wildcook

Kapseli Wild Cook -kapseli on kapseli, jossa on erilaisia luonnollisia ainesosia. Se on suunniteltu tupakoimaan ruokaa ja luomaan erilaisia makuja ja tuoksuja. Useimmat ihmiset uskovat, että ainoa tapa tehdä ruokia savustetuiksi on polttamalla erityyppisiä puuta, mutta totuus on, että voit tehdä ruokasi savustetuksi runsaalla materiaalilla ja luoda kokonaan uuden maun ja tuoksun. Suunnittelijat ymmärsivät makuerot ympäri maailmaa, ja siksi tämä muotoilu on täysin joustava, kun kyse on käytettävyydestä eri alueilla. Nämä kapselit ovat sekoitettuja ja yksittäisiä aineosia.

Curling Rauta

Nano Airy

Curling Rauta Nano-ilmava curlingrauta käyttää innovatiivista negatiivisten ionien tekniikkaa. Pitää sileän tekstuurin, pehmeän kiiltävän kiharoinnin pitkään. Kiertoputki on läpikäynyt nanokeraamisen pinnoitteen, tuntuu erittäin sileältä. Se käpristää hiukset hellästi ja nopeasti negatiivisten ionien lämpimällä ilmalla. Verrattuna ilman ilmaa kiertäviin silitysrakoihin voit viimeistellä pehmeämmällä hiuslaadulla. Tuotteen perusväri on pehmeä, lämmin ja puhtaan mattavalkoinen, ja aksenttiväri on vaaleanpunainen kulta.

Hiusten Suoristaja

Nano Airy

Hiusten Suoristaja Nano-ilmava suoristusrauta yhdistää nanokeraamiset pinnoitemateriaalit innovatiiviseen negatiiviseen rautatekniikkaan, joka tuo hiukset hellästi ja tyylikkäästi suoraan muotoon. Korkin ja rungon yläosassa olevan magneettianturin ansiosta laite sammuu automaattisesti, kun korkki suljetaan, mikä on turvallista kuljettaa. Kompakti runko, jossa on ladattava USB-muotoinen langaton muotoilu, on helppo säilyttää laukussa ja kantaa, mikä auttaa naisia pitämään tyylikkään kampauksen milloin tahansa, missä tahansa. Valkoinen ja vaaleanpunainen värimaailma antavat laitteelle naisellinen luonteen.

Lounasrasia

The Portable

Lounasrasia Ateriapalveluala kukoistaa, ja takeaverista on tullut välttämättömyys nykyaikaisille ihmisille. Samalla on syntynyt myös paljon roskaa. Monet ruuan pitämiseen käytetyistä aterialaatikoista voidaan kierrättää, mutta aterialaatikoiden pakkaamiseen käytetyt muovipussit eivät todellakaan ole kierrätettäviä. Muovipussien käytön vähentämiseksi aterialaatikon ja muovin toiminnot yhdistetään uusien lounaslaatikoiden suunnitteluun. Paalilaatikko muuttaa osan itsestään kahvaksi, jota on helppo kuljettaa, ja siihen voidaan integroida useita aterialaatikoita vähentäen huomattavasti muovipussien käyttöä aterialaatikoiden pakkaamiseen.

Parranajokone

Alpha Series

Parranajokone Alpha-sarja on kompakti, puoliammattimainen parranajokone, joka pystyy käsittelemään kasvohoidon perustoimenpiteitä. Myös tuote, joka tarjoaa hygieenisiä ratkaisuja innovatiivisella lähestymistavalla yhdistettynä kauniiseen estetiikkaan. Yksinkertaisuus, minimalismi ja toimivuus yhdistettynä helppoon käyttäjän vuorovaikutukseen rakentavat projektin perusteet. Riemukas käyttäjäkokemus on avain. Vinkit voidaan helposti irrottaa parranajokoneesta ja asettaa säilytysosastoon. Telakka on suunniteltu parranajokoneen lataamiseen ja UV-valolla tuettujen kärjen puhdistamiseen säilytysosassa.

Kannettava Monitoimilaite

Along with

Kannettava Monitoimilaite Projekti tarjoaa kannettavan elämyksen ulkokäyttöön, joka on pääosin jaettu kahteen osaan: päärunkoon ja moduuleihin, joita voidaan muuttaa.Päärunkoon sisältyy lataus, hammasharja ja parranajo-ominaisuudet.Kalusteisiin sisältyy hammasharja ja parranajopää.Alkuperäinen Tuotteen inspiraatio tuli ihmisiltä, jotka rakastavat matkustamista ja ovat matkatavaroidensa sotkeutuneita tai kadonneita, joten kannettavasta, monipuolisesta pakkauksesta tuli tuotteen sijainti. Nyt monet ihmiset haluavat matkustaa, joten kannettavista tuotteista on tulossa valinta. Tämä tuote vastaa markkinoiden kysyntää.