Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Korut

Poseidon

Korut Suunnittamani korut ilmaisevat tunteeni. Se edustaa minua taiteilijana, suunnittelijana ja myös ihmisenä. Liipaisin Poseidonin luomiseen asetettiin elämäni pimeimpinä tunteina, kun tunsin olevani peloissani, haavoittuvainen ja tarvitsevan suojaa. Ensisijaisesti suunnittelin tämän kokoelman käytettäväksi itsepuolustukseen. Vaikka tämä ajatus on haalistunut koko projektin ajan, sitä on edelleen olemassa. Poseidon (kreikkalaisessa mytologiassa käytyjen maanjäristysten jumala ja "Earth-Shaker") on ensimmäinen virallinen kokoelmani, joka on tarkoitettu vahvoille naisille ja jonka tarkoituksena on antaa käyttäjän tuntumassa voima ja itseluottamus.

Korut

odyssey

Korut Monomeerin odysseian perusajatuksena on laajojen, geometristen muotojen peittäminen kuviollisella iholla. Tästä syntyy selkeyden ja vääristymisen, läpinäkyvyyden ja piilottamisen vuorovaikutus. Kaikki geometriset muodot ja kuviot voidaan yhdistää haluttaessa, monipuolistaa ja täydentää lisäyksillä. Tämä kiehtova, yksinkertainen idea mahdollistaa lähes tyhjentämättömän mallisuunnitelman luomisen, joka sopii täydellisesti nopean prototyypin (3D-tulostus) tarjoamiin mahdollisuuksiin, koska jokaisella asiakkaalla voi olla täysin yksilöllinen ja ainutlaatuinen tuote (vieraile osoitteessa www.monomer). EU-kauppa).

Kosketuskangas

Textile Braille

Kosketuskangas Teollinen universaali jacquard-tekstiili, jota pidetään sokeana kääntäjänä. Tätä kangasta voivat lukea ihmiset, joilla on hyvä näkö, ja se on tarkoitettu heille, jotka auttavat sokeita, jotka ovat alkaneet unohtaa tai joilla on näkövaikeuksia; jotta opitaan pistekirjoitusjärjestelmä ystävällisellä ja tavallisella materiaalilla: kankaalla. Se sisältää aakkoset, numerot ja välimerkit. Ei värejä. Se on harmaasävyinen tuote, jonka periaatteena ei ole valon havaitseminen. Se on hanke, jolla on sosiaalinen merkitys ja joka ylittää kaupalliset tekstiilit.

Silmälasit

Mykita Mylon, Basky

Silmälasit MYKITA MYLON -mallisto on valmistettu kevyestä polyamidimateriaalista, jolla on erinomainen yksilöllinen säädettävyys. Tämä erikoismateriaali luodaan kerros kerrallaan SLS (Selective Laser Sintering) -tekniikan ansiosta. Tulkitsemalla uudelleen 1930-luvulla muodin mukaisen perinteisen pyöreän ja soikean pyöreän panto-lasin silmälasimuodon, BASKY-malli lisää uuden kasvot tähän silmälasikokoelmaan, joka oli alun perin suunniteltu käytettäväksi urheilussa.

Kello

Ring Watch

Kello Rengaskello edustaa perinteisen rannekellon maksimaalista yksinkertaistamista poistamalla numerot ja kädet kahden renkaan puolesta. Tämä minimalistinen muotoilu tarjoaa sekä puhtaan että yksinkertaisen ilmeen, joka sopii täydellisesti kellojen silmiinpistävään estetiikkaan. Sen allekirjoitus kruunu tarjoaa silti tehokkaan tavan muuttaa tuntia, kun taas sen piilotettu e-ink-näyttö näyttää kirkkaat värikaistat poikkeuksellisella määritelmällä, säilyttäen lopulta analogisen näkökohdan ja samalla myös pidemmän akun käyttöiän.

Rannekoru

Fred

Rannekoru Rannekoruja ja rannekoruja on monia erilaisia: suunnittelijoita, kultaisia, muovisia, halpoja ja kalliita… mutta kauniita sellaisenaan, ne kaikki ovat aina yksinkertaisia ja ainoita rannekoruja. Fred on jotain muuta. Nämä hihansuut yksinkertaistavat elvyttämään vanhojen aikojen jaloa, mutta ovat kuitenkin moderneja. Niitä voidaan käyttää myös paljain käsin ja silkkipuserossa tai mustassa puserossa, ja ne lisäävät luokan ripauksen niitä käyttävään. Nämä rannekorut ovat ainutlaatuisia, koska ne tulevat parina. Ne ovat erittäin kevyitä, mikä tekee niiden käytöstä turmeltumattoman. Kun käytät niitä, ihminen huomaa varmasti!