Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Yksityinen Asuinpaikka

City Point

Yksityinen Asuinpaikka Suunnittelija haki inspiraatiota kaupunkimaisemasta. Hektisen kaupunkitilan maisemia laajennettiin siten asumispinta-alalle, jolle oli ominaista metropolitan teema. Tummat värit korostettiin valolla loistavien visuaalisten tehosteiden ja ilmapiirin luomiseksi. Hyväksymällä mosaiikki, maalauksia ja digitaalisia vedoksia korkeakerrostaloilla, sisätiloihin saatiin vaikutelma modernista kaupungista. Suunnittelija panosti paljon aluesuunnitteluun ja keskittyi erityisesti toiminnallisuuteen. Tuloksena oli tyylikäs ja ylellinen koti, joka oli riittävän tilava palvelemaan 7 henkilöä.

Atrium

Sberbank Headquarters

Atrium Sveitsiläinen arkkitehtitoimisto Evolution Design on yhteistyössä venäläisen arkkitehtostudion T + T arkkitehtien kanssa suunnitellut tilavan monitoimisen atriumin Sberbankin uudelle pääkonttorille Moskovaan. Päivänvalossa tulvaan atriumissa on monipuolisia työtiloja ja kahvila, jonka sisäpihan keskipisteenä on keskeytetty timantinmuotoinen kokoushuone. Peiliheijastukset, lasitettu sisäjulkisivu ja kasvien käyttö lisäävät avaruuden ja jatkuvuuden tunnetta.

Toimistosuunnittelu

Puls

Toimistosuunnittelu Saksalainen suunnitteluyritys Puls muutti uusiin tiloihin ja käytti tätä mahdollisuutta uuden yhteistyökulttuurin visualisointiin ja stimulointiin yrityksen sisällä. Uusi toimistosuunnittelu ajaa kulttuurimuutosta, ja joukkueet ilmoittavat sisäisen viestinnän lisääntyneen merkittävästi, etenkin tutkimuksen ja kehityksen sekä muiden osastojen välillä. Yrityksessä on myös noussut spontaaneihin epävirallisiin kokouksiin, joiden tiedetään olevan yksi avaintekijöitä menestymiselle tutkimus- ja kehitysinnovaatioissa.

Asuinrakennus

Flexhouse

Asuinrakennus Flexhouse on yhden perheen koti Z√ľrich-j√§rvell√§ Sveitsiss√§. Flexhouse on rakennettu haastavalle kolmionmuotoiselle tontille, joka puristetaan rautatieyhteyden ja paikallisteiden v√§liin. Se on tulosta monien arkkitehtonisten haasteiden voittamisesta: rajoittavista rajaet√§isyyksist√§ ja rakennusm√§√§r√§st√§, tontin kolmionmuodosta, paikallista kansankielt√§ koskevista rajoituksista. Tuloksena oleva rakennus, jolla on laajat lasisein√§t ja nauhamainen valkoinen julkisivu, on ulkomuodoltaan niin kevyt ja liikkuva, ett√§ se muistuttaa futuristista alusta, joka on purjehtinut j√§rvest√§ ja l√∂yt√§nyt itsens√§ luonnolliseksi laituripaikaksi.

6280.ch-Coworking-Napa

Novex Coworking

6280.ch-Coworking-Napa Maalauksellisessa Keski-Sveitsissä sijaitsevien vuoristojen ja järvien keskuudessa sijaitseva 6280.ch -toimistokeskus on vastaus kasvavaan tarpeeseen joustavia ja esteettömiä työtiloja Sveitsin maaseutualueilla. Se tarjoaa paikallisille freelancereille ja pienyrityksille nykyaikaisen työtilan, jossa on sisustus, joka saa inspiraatiota sivustojen bukoliikkaympäristöstä ja kunnioittaa teollista menneisyyttä samalla kun omaksuu tiukasti 2000-luvun työelämän luonteen.

Toimistosuunnittelu

Sberbank

Toimistosuunnittelu Projektin monimutkaisuus oli suunnitella valtava koko ketterä työpaikka erittäin rajoitetussa aikataulussa ja pitää toimistojen käyttäjien fyysiset ja henkiset tarpeet aina suunnittelun ytimessä. Uudella toimistosuunnittelulla Sberbank on asettanut ensimmäisen askeleen kohti työpaikkakonseptinsa nykyaikaistamista. Uusi toimistosuunnittelu antaa henkilöstölle mahdollisuuden suorittaa tehtävänsä sopivimmassa työympäristössä ja luo aivan uuden arkkitehtonisen identiteetin Venäjän ja Itä-Euroopan johtavalle rahoituslaitokselle.