Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Paviljonki

Big Aplysia

Paviljonki Kaupunkikehityksen prosessissa on väistämätöntä, että sama rakennettu ympäristö syntyy. Perinteiset rakennukset voivat myös näyttää ikäviltä ja syrjäisiltä. Erikoismuotoisen maisema-arkkitehtuurin ilmaantuminen pehmentää ihmisten välistä suhdetta arkkitehtonisessa tilassa, muuttuu nähtävyyksien katselupaikaksi ja aktivoi elinvoimaa.

Muunneltava Eko-turkistakki

Eco Furs

Muunneltava Eko-turkistakki Takkia, joka voi olla 7-in-1, inspiroivat kiireiset uranaiset, joitten valinta on uniikki, ekologinen ja toimiva vaatekaappi. Sen toteutuksessa tulkitaan modernilla tavalla vanhaa, mutta trendikästä käsinommeltua skandinaavista ryijytekstiiliä tuloksena istuvat villaiset vaatteet, jotka ovat ulkoasultaan kuin turkiksia. Ero on yksityiskohdissa ja eläin- sekä ympäristöystävällisyydessä. Vuosien varrella Eko-turkiksia on testattu erilaisissa eurooppalaisissa talvi-ilmastoissa, mikä on auttanut tämän takin sekä muitten viimeisimpien kappaleitten laadun kehityksessä huippuunsa.

Keittiötarvikkeet

KITCHEN TRAIN

Keittiötarvikkeet Eri keittiövälineiden tyylien käyttäminen luo visuaalisen häirinnän lisäksi epämääräisen keittoympäristön. Lyhyesti sanottuna yritin tehdä yhtenäisen sarjan suosituista keittiötarvikkeista, joita käytetään yleisesti kaikissa taloissa. Tämä muotoilu on puhtaasti luovuuden inspiroima. "Yhtenäinen muoto" ja "miellyttävä ulkonäkö" ovat kaksi sen ominaisuutta. Lisäksi markkinat pitävät sitä myönteisenä innovatiivisen ulkonäkönsä vuoksi. Tämä on valmistajalle ja asiakkaalle mahdollisuus, että 6 astiaa ostetaan samassa paketissa.

Automatisoitu Maahanmuuttopääte

CVision MBAS 2

Automatisoitu Maahanmuuttopääte MBAS 2 on suunniteltu uhmaan tietoturvatuotteiden luonnetta ja minimoimaan pelottelu ja pelko sekä teknisistä että psykologisista näkökohdista. Sen suunnittelu tulkitsee tutut kotitietokoneen elementit uudelleen, jotta maaseudun kansalaiset saavat käyttäjäystävällisen ilmeen Thaimaan rajan läheisyydessä. Näytön ääni- ja visuaaliset oppaat käyttävät ensimmäistä kertaa käyttäjää askel askeleelta prosessin läpi. Kaksinkertainen värisävy sormenjäljetyynyllä osoittaa selvästi skannausvyöhykkeet. MBAS 2 on ainutlaatuinen tuote, jonka tavoitteena on muuttaa tapaa ylittää rajat, mahdollistaen useiden kielten ja ystävällisen ja syrjimättömän käyttökokemuksen.

Showroom

From The Future

Showroom Showroom: Showroomissa ovat näyttelyssä injektiotekniikalla valmistetut kuntosalit ja urheiluvälineet. Paikka näyttää valmistetulta ruiskupuristamalla. Paikan valmistusmenetelmässä huonekalukappaleet ikään kuin ne olisivat valmistettu ruiskuvalumuotissa kokonaisuuden tuottamiseksi. Karkeat ompelupolut, jotka katossa, pehmentävät kaikkea teknistä visuaalisuutta.

Tuoli

SERENAD

Tuoli Kunnioitan kaikenlaisia tuoleja. Mielestäni yksi tärkeimmistä, klassisimmista ja erityisistä asioista sisätilojen suunnittelussa on tuoli. Serenad-tuolin idea tulee joutsenelta vedellä, joka kääntyi ja asetti kasvonsa siipien väliin. Ehkä Serenad-tuolin loistava ja liukas pinta, jolla on erilainen ja erityinen muotoilu, on tehty vain hyvin erityisissä ja ainutlaatuisissa paikoissa.