Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Huoneisto

Nishisando Terrace

Huoneisto Tämä osakehuoneisto koostui 4 pienemmän tilavuuden kolmikerroksisesta talosta ja seisoi tontilla lähellä keskustaa. Rakennuksen ulkopuolella ympäröivä setrihila suojaa yksityisyyttä ja välttää suoran auringonvalon aiheuttaman talon rappeutumisen. Jopa yksinkertaisella neliösuunnitelmalla, spiraalinen 3D-rakenne, joka on tehty yhdistämällä eri tasoinen yksityinen puutarha, jokainen huone ja portaikko johtavat tämän rakennuksen tilavuuden syöttämiseen. Seetrilevyjen julkisivun muutos ja hallitut mittasuhteet voivat antaa tämän rakennuksen olla edelleen orgaaninen ja sekoittua hetkelliseen muutokseen kaupungissa.

Perhekeskus

Funlife Plaza

Perhekeskus Funlife Plaza on lasten vapaa-ajan ja koulutuksen perhekeskus. Tavoitteena on luoda kilpa-autokäytävä, jolla lapset voivat ajaa autolla vanhempiensa ostosten aikana, lapsille tarkoitettu puumaja varoa ja leikkiä sisällä, "lego" -katto, jossa piilotettu ostoskeskuksen nimi herättää lasten mielikuvitusta. Yksinkertainen valkoinen tausta punaisella, keltaisella ja sinisellä, anna lasten piirtää ja värjätä se seinille, lattialle ja wc: lle!

Sisustus

Suzhou MZS Design College

Sisustus Tämä projekti sijaitsee Suzhoussa, joka tunnetaan hyvin perinteisellä kiinalaisella puutarhasuunnittelulla. Suunnittelija pyrki tuomaan yhteen sekä modernistiset tunteensa että Suzhoun kansankielen. Suunnittelu vie vihjeitä perinteisestä Suzhoun arkkitehtuurista sen kalkittujen kipsiseinien, kuuovien ja monimutkaisen puutarha-arkkitehtuurin avulla, jotta Suzhoun kansankieli voidaan kuvata uudelleen nykyaikaisessa kontekstissa. Kalusteet on luotu uudelleen kierrätetyillä oksilla, bambuilla ja olkiköysillä opiskelijoiden osallistumisella, mikä antoi tämän koulutustilalle erityisen merkityksen.

Messaging-Tuoli

Kepler 186f

Messaging-Tuoli Kepler-186f-nojatuolin rakenteellinen perusta on teräslangalta juotettu ristikko, johon tammesta veistetyt elementit kiinnitetään messinkiholkkien avulla. Erilaiset ankkurin käyttömahdollisuudet yhdistyvät sopusoinnussa puuveistosten ja koruelementtien kanssa. Tämä taide-esine edustaa kokeilua, jossa yhdistetään erilaisia esteettisiä periaatteita. Sitä voitaisiin kuvata "barbaariseksi tai uudeksi barokiksi", jossa karkea ja hieno muoto yhdistyvät. Improvisaation seurauksena Kepleristä tuli monikerroksinen, ympäröi tekstit ja uudet yksityiskohdat.

Parametrinen Suunnittelu

Titanium Choker

Parametrinen Suunnittelu Suunnittelun mukaan IOU käyttää 3D-simulointiohjelmistoa parametrimallien luomiseen, samanlainen kuin tyyli, jolla Zaha Hadid voitti arkkitehtuurimaailman. Aineellisessa mielessä IOU esittelee yksinomaisia titaanituotteita, joissa on 18 karaatin kultalogoja. Titaani on kuumin koruissa, mutta sitä on vaikea työskennellä. Sen ainutlaatuiset ominaisuudet tekevät kappaleista paitsi erittäin kevyet, mutta antavat mahdollisuuden tehdä niistä melkein minkä tahansa värin spektristä.

Follow Focus Ad-

ND Lens Gear

Follow Focus Ad- ND LensGear säätää itsekeskeisyyden erikokoisille linsseille. ND LensGear -sarja kattaa kaikki linssit kuin mikään muu saatavilla oleva LensGear. Ei leikkausta eikä taivutusta: Ei enää ruuvimeisseleitä, kuluneita hihnoja tai ärsyttäviä jäljellä olevia hihnoja. Kaikki sopii kuin viehätys. Ja toinen plus, sen työkaluton! Älykkään muotoilunsa ansiosta se keskittää itsensä varovasti ja tukevasti objektiivin ympärille.