Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Viinitarra

5 Elemente

Viinitarra ‚ÄĚ5 Elemente‚ÄĚ -suunnittelu on seurausta projektista, jossa asiakas luotti muotoilutoimistoon t√§ysin ilmaisunvapaudella. T√§m√§n suunnittelun kohokohta on roomalainen merkki ‚ÄúV‚ÄĚ, joka kuvaa tuotteen p√§√§ideaa - viitt√§ viinityyppi√§, jotka on kietoutunut ainutlaatuiseen sekoitukseen. Etiketiss√§ k√§ytetty erityispaperi sek√§ kaikkien graafisten elementtien strateginen sijoittaminen provosoivat potentiaalista kuluttajaa ottamaan pullon ja py√∂ritt√§m√§√§n sit√§ k√§siins√§, koskettamaan sit√§, mik√§ tekee varmasti syvemm√§n vaikutelman ja tekee suunnittelusta ikimuistoisemman.

Virvoitusjuomien Pakkaukset

Coca-Cola Tet 2014

Virvoitusjuomien Pakkaukset Luodaksesi sarja Coca-Cola t√∂lkkej√§, jotka levitt√§v√§t miljoonia TŠļŅt-toiveita koko maan alueelle. K√§ytimme laitteena Coca-colan TŠļŅt-symbolia (P√§√§sylintu) n√§iden toiveiden muodostamiseen. Jokaisesta t√∂lkist√§ tehtiin satoja k√§sin piirrettyj√§ p√§√§skysi√§, jotka j√§rjestettiin huolellisesti mukautetun k√§sikirjoituksen ymp√§rille, jotka yhdess√§ muodostavat sarjan merkityksellisi√§ vietnamilaisia toiveita. "An" tarkoittaa rauhaa. "T√†i" tarkoittaa menestyst√§, "LŠĽôc" tarkoittaa hyvinvointia. N√§m√§ sanat vaihdetaan laajasti koko loman ajan, ja ne perinteisesti koristavat TŠļŅt-koristeita.

Avoin Astiasto

Osoro

Avoin Astiasto OSOROn innovatiivisena luonteena on yhdistää korkealaatuisen lasitetun posliinin ja sen tyypillisen norsunluunvärisen kiiltävän ihon laatu toiminnolla, joka soveltuu ruoan säilyttämiseen jääkaapissa tai pakastimessa ja ruoanlaittoon höyryuunilla tai mikroaaltouunilla. Yksinkertainen, modulaarinen muoto erilaisine elementeineen voidaan pinota tilan säästämiseksi, yhdistää joustavasti ja sulkea monivärisellä silikoni-O-tiivisteellä tai O-liittimellä, jotta ruoka pysyy siinä hyvin tiiviisti. OSOROa voidaan käyttää yleisesti poistamalla päivittäisen elämämme tarve.

Rajoitettu Sarja Eksklusiivisia Viinejä

Echinoctius

Rajoitettu Sarja Eksklusiivisia Viinejä Tämä projekti on monin tavoin ainutlaatuinen. Suunnittelun oli heijastettava kyseisen tuotteen ainutlaatuista luonnetta - yksinoikeudellista kirjaviiniä. Lisäksi vaadittiin kommunikoimaan tuotteen nimen syvä merkitys - ylivoimainen, päiväseisaus, yön ja päivän vastakohta, mustavalkoinen, avoin ja epäselvä. Suunnittelulla oli tarkoitus heijastaa yössä piilotettua salaisuutta: yötaivauden kauneus, joka hämmästyttää meitä niin paljon, ja mystinen arvoitus, joka on piilotettu tähdistöihin ja Zodiaciin.

Koulutusväline

Corporate Mandala

Koulutusväline Yritysten mandala on aivan uusi koulutusväline. Se on muinaisen mandala-periaatteen ja yritysidentiteetin innovatiivinen ja ainutlaatuinen integrointi, joka on suunniteltu lisäämään tiimityötä ja yleistä liiketoiminnan suorituskykyä. Lisäksi se on uusi elementti yrityksen identiteetissä. Yrityksen mandala on ryhmätoiminta joukkueelle tai henkilökohtainen toiminta esimiehelle. Se on suunniteltu erityisesti tietylle yritykselle ja se on väritetty joukkueella tai yksilöllä ilmaisella ja intuitiivisella tavalla, jossa jokainen voi valita minkä tahansa värin tai kentän.

Hanat

Electra

Hanat Electra, jolla ei ole erillistä kahvaa, houkuttelee kaikkia eleganssinsa ja älykkään ulkonäkönsä takia on ainutlaatuinen keittiö. Digitaalinen pesualtaan sekoitin antaa käyttäjille liikkumisvapauden keittiöissä ja tarjoaa samalla vaihtoehdon kahdelle erilaiselle virtaustoiminnolle. Electran etuosassa oleva elektroninen tyyny antaa sinulle pääsyn kaikkiin toimintoihin, joko kun spray on sovitettu nokkaan tai käteen vain sormenpäällä, jota voit hallita.