Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Viski Malbec Puu

La Orden del Libertador

Viski Malbec Puu Yritettäessä yhdistää erillisiä elementtejä, jotka viittaavat tuotteen nimeen, muotoilu vahvistaa ehdotetun sanoman. Se välittää jännittävän ja kiehtovan kuvan. Kuva siivet siivittävästä ilmeisestä kondorista kuvaa symmetrisen ja viitteellisen mitalin kanssa konjugoidun vapauden tunteen, joka lisätään taustakuvalle kuvitteellisella maisemalla, joka tuo runoutta suunnitteluun, muodostaen ihanteellisen yhdistelmän halutun viestin välittämiseksi. Rapea väripaletti antaa sille ainutlaatuisia piirteitä, ja typografinen käyttö jää perinteiselle ja historialliselle tuotteelle.

Kodin Arkkitehtuurisuunnittelu

Bienville

Kodin Arkkitehtuurisuunnittelu Tämän työperheen logistiikka vaati heidän olevan kotona sisätiloissa pitkään, mikä työn ja koulun lisäksi haittasi heidän hyvinvointiaan. He aikoivat pohtia, kuten monet perheet, onko muutto lähiöihin vaihtamalla kaupunkien mukavuuksien vaihto suuremmalle takapihalle ulkona pääsyn lisäämiseksi. Sen sijaan, että muuttivat kaukana, he päättivät rakentaa uuden talon, joka harkitsisi uudelleen sisätilojen kodin rajoituksia pienellä kaupunkialueella. Hankkeen organisointiperiaatteena oli luoda mahdollisimman paljon ulkona pääsyä yhteisöistä.

Kannabiksen Infusoidut Pillerit

Secret Tarts

Kannabiksen Infusoidut Pillerit Secret Tarps -pakkaukset on valmistettu ns. Modernisoidussa retro / vintage-tyylillä, jossa tunnetaan vanhan koulun muistiinpanoja, joten mestari-apteekkarin kosketusnäkyminen pitää asiakkaan ensi silmäyksestä ja myöhemmin samalla kun yksityiskohtainen tarkkailu tärkeimmistä suunnitteluselementeistä koodataan kokonaisvaltainen rakenne, joka siirtää tärkeimmän markkinointipisteen: tämän tuotteen on kehittänyt apteekkarien ammattilaisyritys ja se sisältää käsintehtyjä apteekkarien salaisia reseptejä.

Mobiilisovellus

Akbank Mobile

Mobiilisovellus Akbank Mobile -sovelluksen uusi muotoilu tarjoaa uuden näkökulman sosiaaliseen, älykkääseen, tulevaisuudenkestävään ja palkitsevaan pankkikokemukseen. Pääsivun mukautetun alueen suunnittelun avulla käyttäjät voivat katsella älykkäitä oivalluksia helpottaakseen taloudellista elämäänsä. Lisäksi tällä uudella suunnittelutavalla perinteiset pankkitapahtumat puhuvat käyttäjän kieltä yhteyspistekuvien visuaalien, yksinkertaistettujen toimintavirtojen ja käsitteiden avulla.

Kunto-Silikonipullo

Happy Aquarius

Kunto-Silikonipullo Happy Aquarius on turvallinen ja hyvä tarttuvuus vesipullo kaiken ikäisille. Se on suunniteltu sujuvasti hymyileväksi, kaareva muoto ja houkutteleva kaksipuolinen väri, joka tarjoaa tunteen nuoresta, energistä ja muodikasta. Valmistettu 100% kierrätettävästä ruokailutilikonista, joka ylläpitää lämpötila-aluetta 220 astetta. C - -40 astetta. C, plastifikaattoria ei ole vuotanut ulos ja se ei sisällä BPA: ta. Pehmeä kosketuspintapäällyste antaa silkkisen tunnelman, mukavan pidon ja otteen. Joustavuus, joustavuus ja ontto rakenneominaisuus mahdollistavat pullon harjoittamisen käsityövälineenä ja kevyinä käsipainoina.

Hotellin Palvelut

Marn

Hotellin Palvelut Nämä perinteisten Tainan-kulttuurien juhlallisista välipaloista (vanha kaupunki Taiwanissa, joka on täynnä kulttuuriperintöä) inspiroituneina muuttamalla ne hotellipalveluiden joukkoksi. Nämä juhlallisten välipallojen sarjat, joita paikalliset tuntevat aina nimellä "Marn", tarkoittavat toteutumista Kiinan kulttuurissa; kilpikonnamainen riisikakku käsisaippuana ja saippua-astiana, mung papukakku kylpytuotteina, tang yuanin makea tippu käsivoidena ja höyrytetty pulla & amp; Tainan ruskean sokerin pullakakku teetä. Tainan-kulttuuriperintö voisi olla laajalle levinnyt maailmalle, koska hotelli on mukava alusta paikallisen kulttuurin edistämiselle.