Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Myyntikeskus

Xi’an Legend Chanba Willow Shores

Myyntikeskus Suunnittelu yhdistää koillisen kansan eteläisen lempeyden ja armon kanssa, jotta elämä olisi täynnä osallistavaa. Älykäs muotoilu ja kompakti ulkoasu laajentavat sisustusarkkitehtuuria. Suunnittelija käyttää yksinkertaisia ja kansainvälisiä suunnittelutaitoja puhtailla elementeillä ja yksinkertaisilla materiaaleilla, jotka tekevät tilasta luonnollisen, rennon ja ainutlaatuisen. Suunnittelu on 600 neliömetrin myyntikeskus, ja sen tarkoituksena on suunnitella moderni itämainen kutsumyyntikeskus, joka tekee asukkaan sydämestä hiljaisen ja hävittää ulkopuolisen melun. Pysy hitaana ja nauti kauneuden elämästä.

Myyntikeskus

Yango Poly Kuliang Hill

Myyntikeskus Tämän suunnittelun tarkoituksena on tutkia, miten tuoda iloinen kokemus esikaupunkien idyllisestä elämästä, joka ajaa ihmisiä etsimään hyvää elämää ja saa ihmiset siirtymään kohti itämaista runollista asuntoa. Suunnittelija käyttää modernia ja yksinkertaista suunnittelutaitoa luonnollisilla ja yksinkertaisilla materiaaleilla. Henkeen keskittyvä ja muotoa laiminlyövä muotoilu yhdistää maiseman Zen- ja teekulttuurin elementit, kalastajien rakkaudelliset tunteet, öljy-paperi-sateenvarjon. Yksityiskohtien käsittelyn avulla se tasapainottaa toiminnon ja estetiikan ja tekee elävästä taiteellisesta.

Villa

Tranquil Dwelling

Villa Suunnittelu käyttää muodollisen tasapainon suunnittelutekniikoita aixina itämaisen taiteellisen käsityksen välittämiseen. Se hyväksyy elementtejä bambusta, orkideasta, luumukukasta ja maisemasta. Yksinkertainen näyttö muodostuu bambun muodon pidentymisestä vähentämällä betonimuoto ja se pysähtyy siellä, missä sen pitäisi pysähtyä. Olohuone ja ruokasali asettelu ylös ja alas määrittävät tilarajan ja ilmentävät itämaista näkymätilaa, joka on harva ja tilkkutäkki. Yksinkertaisen asumisen ja kevyen matkustamisen teeman ympärillä liikkuvat linjat ovat selkeät, se on uusi yritys ihmisten asumisympäristöön.

Kauneussalongin Tuotemerkki

Silk Royalty

Kauneussalongin Tuotemerkki Tuotemerkkiprosessin tavoitteena on sijoittaa brändi high-end-luokkaan katsomalla ja tuntumalla sopeutumista meikkien ja ihonhoitojen maailmanlaajuisiin trendeihin. Tyylikäs sisä- ja ulkotiloissa, joka tarjoaa asiakkaille ylellisen pakopaikan vetäytyä itsehoitoon ja jättää uudistuneena. Suunnitteluprosessiin sisältyi kokemuksen onnistunut välittäminen kuluttajille. Siksi Alharir Salon on kehitetty ilmaisemaan naisellisuutta, visuaalisia elementtejä, runsaita värejä ja tekstuureja kiinnittäen huomiota hienoihin yksityiskohtiin lisäämään luottamusta ja mukavuutta.

Älykäs Keittiömylly

FinaMill

Älykäs Keittiömylly FinaMill on tehokas keittiömylly, jossa on vaihdettavat ja täytettävät maustepalat. FinaMill on helppo tapa parantaa ruoanlaittoa tuoreiden jauhettujen mausteiden rohkealla maulla. Täytä vain uudelleenkäytettävät palot kuivatuilla mausteilla tai yrtteillä, napsauta palo paikalleen ja jauhaa tarvitsemasi maustemäärä tarkalleen napin painalluksella. Vaihda maustepalkit muutamalla napsautuksella ja jatka ruoanlaittoa. Se on yksi jauhin kaikille mausteillesi.

Huoneisto

Nishisando Terrace

Huoneisto Tämä osakehuoneisto koostui 4 pienemmän tilavuuden kolmikerroksisesta talosta ja seisoi tontilla lähellä keskustaa. Rakennuksen ulkopuolella ympäröivä setrihila suojaa yksityisyyttä ja välttää suoran auringonvalon aiheuttaman talon rappeutumisen. Jopa yksinkertaisella neliösuunnitelmalla, spiraalinen 3D-rakenne, joka on tehty yhdistämällä eri tasoinen yksityinen puutarha, jokainen huone ja portaikko johtavat tämän rakennuksen tilavuuden syöttämiseen. Seetrilevyjen julkisivun muutos ja hallitut mittasuhteet voivat antaa tämän rakennuksen olla edelleen orgaaninen ja sekoittua hetkelliseen muutokseen kaupungissa.