Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Uima-Altaat

Termalija Family Wellness

Uima-Altaat Termalija Family Wellness on uusin projektisarjasta, jonka Enota on rakentanut Terme Olimiaan viimeisen viidentoista vuoden aikana ja saa päätökseen kylpyläkompleksin täydellisen muutoksen. Etäisyydestä katsottuna tetraedristen tilavuuksien uuden klusteroidun rakenteen muoto, väri ja laajuus ovat jatkoa ympäröiville maaseudun rakennuksille, joka ulottuu visuaalisesti kompleksin sydämeen. Uusi katto toimii suurena kesävarjostimena, eikä se vie mitään arvokasta ulkotilaa.

Automaattinen Juicer Kone

Toromac

Automaattinen Juicer Kone Toromac on suunniteltu erityisesti sen voimakkaalla ilmeellä tuomaan uusi tapa kuluttaa vastapuristettua appelsiinimehua. Valmistettu maksimoimaan mehu, se on tarkoitettu ravintoloihin, kahviloihin ja supermarketteihin, ja sen premium-muotoilu mahdollistaa ystävällisen kokemuksen tarjoamisesta maun, terveyden ja hygienian. Siinä on innovatiivinen järjestelmä, joka leikkaa hedelmät pystysuoraan ja puristaa puolikkaat pyöröpaineella. Tämä tarkoittaa, että maksimaalinen suorituskyky saavutetaan puristamatta tai koskematta kuorta.

Olutmerkintä

Carnetel

Olutmerkintä Art Nouveau -tyylinen olutetiketti. Oluen etiketti sisältää myös monia yksityiskohtia panimoprosessista. Suunnittelu sopii myös kahteen eri pulloon. Tämä voidaan tehdä yksinkertaisesti tulostamalla kuvio 100-prosenttiseen näyttöön ja 70-prosenttiseen kokoon. Etiketti on liitetty tietokantaan, mikä varmistaa, että jokainen pullo saa yksilöllisen täyttönumeron.

Brändi-Identiteetti

BlackDrop

Brändi-Identiteetti Tämä on henkilökohtainen brändistrategia ja identiteettiprojekti. BlackDrop on kauppaketju ja tuotemerkki, joka myy ja jakaa kahvia. BlackDrop on henkilökohtainen projekti, joka alun perin kehitettiin asettamaan äänen ja luovan suunnan henkilökohtaiseen freelance-luovaan liiketoimintaan. Tämä tuotemerkkiidentiteetti on luotu tarkoittamaan Aleksin asettamista luotettavaksi tuotemerkkikonsultiksi startup-yhteisössä. BlackDrop tarkoittaa liukasa, nykyaikaista, läpinäkyvää startup-brändiä, jonka tavoitteena on tulla ajatonta, tunnistettavissa, alan johtavaksi brändiksi.

Valokuvasarja

U15

Valokuvasarja Taiteilijoiden projekti hyödyntää U15-rakennuksen piirteitä luodakseen yhteyden kollektiiviseen mielikuvitukseen sisältyviin luonnon elementteihin. Hyödyntämällä rakennuksen rakennetta ja sen osia, sen väreinä ja muotoina, he yrittävät herättää tarkempia paikkoja, kuten Kiinan kivimetsää, Amerikan paholaisen tornia, yleisinä luonnonkuvakkeina, kuten vesiputouksia, jokia ja kivisiä rinteitä. Jotta jokaisessa kuvassa olisi erilainen tulkinta, taiteilijat tutkivat rakennusta minimalistisen lähestymistavan avulla, käyttämällä erilaisia kulmia ja näkökulmia.

Kello

Argo

Kello Gravithinin Argo on aikakello, jonka suunnittelu on inspiroinut sekstantin. Siinä on kaiverrettu kaksoisvalinta, jota on saatavana kahdessa sävyssä, syvän sininen ja musta meri, Argo-laivan myyttisten seikkailujen kunniaksi. Sen sydän lyö sveitsiläisen Ronda 705 kvartsiliikkeen ansiosta, kun taas safiirilasi ja vahva 316L harjattu teräs takaavat entistä paremman vastustuksen. Se on myös 5ATM vedenkestävä. Kellota on saatavana kolmessa eri värikotelossa (kulta, hopea ja musta), kahdella valintavärillä (syvän sininen ja musta meri) ja kuudessa hihnamallissa, kahdesta eri materiaalista.