Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Hotelli

Yu Zuo

Hotelli Tämä hotelli sijaitsee Dai-temppelin seinässä Tai-vuoren alaosassa. Suunnittelijoiden tavoitteena oli muuttaa hotellin muotoilua niin, että se tarjoaa vieraille rauhallisen ja mukavan majoituksen, ja samalla antaa vieraille mahdollisuuden kokea tämän kaupungin ainutlaatuinen historia ja kulttuuri. Käyttämällä yksinkertaisia materiaaleja, vaaleita ääniä, pehmeää valaistusta ja huolellisesti valittuja taideteoksia, tila näyttää tunnetta sekä historiasta että nykyajasta.

Trukkien Käyttäjän Simulaattori

Forklift simulator

Trukkien Käyttäjän Simulaattori Sheremetyevo-Cargon trukkien käyttäjän simulaattori on erikoiskone, joka on tarkoitettu trukkien kuljettajien koulutukseen ja pätevyyden tarkistamiseen. Se edustaa hyttiä, jossa on ohjausjärjestelmä, istuinpaikka ja taitettava panoraamakuva. Pääsimulaattorin rungon materiaali on metalli; Lisäksi on olemassa muoviosia ja ergonomisia levyjä, jotka on valmistettu kiinteästä polyuretaanivaahdosta.

Näyttely

City Details

Näyttely City Details -projektin haastemaisemaelementtien suunnitteluratkaisujen esittely järjestettiin lokakuusta 3.-5. Lokakuuta 5 2019 Moskovaan. Edistyneet konseptit hardscape-elementteistä, urheilu- ja leikkikentistä, valaistusratkaisuista ja toiminnallisista kaupunkitaidekohteista esitettiin 15 000 neliömetrillä. Näyttelyalueen järjestämisessä käytettiin innovatiivista ratkaisua, jossa jopa näyttelijäkopien rivien sijaan rakennettiin kaupungin toimiva miniatyyrimalli, joka sisälsi kaikki erityiset komponentit, kuten: kaupungin aukio, kadut, yleinen puutarha.

Asuintalo

Brooklyn Luxury

Asuintalo Asiakkaan intohimon rikkaasta historiallisesta asunnosta innoittamana tämä projekti edustaa funktionalismin ja perinteiden mukauttamista nykyhetken tarkoituksiin. Siksi klassinen tyyli valittiin, mukautettiin ja tyyliteltiin nykyaikaisen suunnittelun ja modernin tekniikan kaanoneihin. Hyvänlaatuiset uudet materiaalit ovat vaikuttaneet tämän projektin luomiseen - todellinen New Yorkin arkkitehtuurin jalokivi. Odotetut menot ylittävät 5 miljoonaa Yhdysvaltain dollaria, ja ne tarjoavat lähtökohdan tyylikkään ja ylellisen sisustuksen luomiseen, mutta myös toimivan ja mukavan.

Uusi Kulutusmalli

Descry Taiwan Exhibition

Uusi Kulutusmalli Taivaan kuuluisalla turistikohteella Mountain Alishan -näyttelyssä yhdistyvät taiteet taiwanilaiseen perinteiseen teeteollisuuteen. Näyttelyn poikkileikkausyhteistyö voi tuoda esiin uuden liiketoimintamoduulin. Jokaisessa paketissa turistit voivat nähdä erilaisia ilmaisuja, jotka välittävät saman aiheen, "Taiwan". Upotettuna Taiwanin kauniisiin maisemiin, vierailijat saavat syvemmän käsityksen Taiwanin teekulttuurista ja teollisuudesta.

Palosammutin Ja Hätävasara

FZ

Palosammutin Ja Hätävasara Ajoneuvojen turvavarusteet ovat välttämättömiä. Sammuttimet ja turvavasarat, näiden kahden yhdistelmä voivat parantaa henkilöstön poistotehokkuutta auto-onnettomuuden sattuessa. Autotila on rajoitettu, joten tämä laite on suunniteltu riittävän pieneksi. Se voidaan sijoittaa mihin tahansa henkilöautossa. Perinteiset ajoneuvojen sammuttimet ovat kertakäyttöisiä, ja tämä malli voi helposti korvata vuorauksen. Se on mukavampaa pitoa, käyttäjän on helppo käyttää.