Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Valaisin

vanory Estelle

Valaisin Estelle yhdistÀÀ klassisen muotoilun sylinterimÀisen, kÀsintehdyn lasirungon muodossa innovatiiviseen valaistustekniikkaan, joka tuottaa kolmiulotteisia valotehosteita tekstiilivarjostimeen. Tarkoituksella suunniteltu muuttamaan valaistustunnelmat tunnekokemukseksi, Estelle tarjoaa ÀÀrettömÀn valikoiman staattisia ja dynaamisia tunnelmia, jotka tuottavat kaikenlaisia vÀrejÀ ja siirtymiÀ, joita ohjataan valaisimen kosketuspaneelilla tai Àlypuhelinsovelluksella.

PöytÀ

la SINFONIA de los ARBOLES

PöytÀ PöytÀ la SINFONIA de los ARBOLES etsii runoutta suunnittelussa... MetsÀ maasta katsottuna on kuin taivaalle haihtuvia pylvÀitÀ. Emme voi nÀhdÀ niitÀ ylhÀÀltÀ; metsÀ lintuperspektiivistÀ muistuttaa sileÀÀ mattoa. Vertikaalisuudesta tulee horisontaalisuutta ja se pysyy edelleen yhtenÀisenÀ kaksinaisuudestaan. Samoin la SINFONIA de los ARBOLES -pöytÀ tuo mieleen puiden oksat muodostaen vakaan pohjan hienovaraiselle työtasolle, joka haastaa painovoiman. Vain siellÀ tÀÀllÀ auringonsÀteet vÀlkkyvÀt puiden oksien lÀpi.

Valaistus

Mondrian

Valaistus Ripustusvalaisin Mondrian tavoittaa tunteita vÀrien, volyymien ja muotojen kautta. Nimi johtaa sen inspiraation lÀhteeseen, taidemaalari Mondrian. Se on ripustuslamppu, jonka vaaka-akselilla on suorakaiteen muotoinen muoto ja joka koostuu useista kerroksista vÀrillistÀ akryylia. Valaisimessa on neljÀ erilaista nÀkymÀÀ hyödyntÀen tÀssÀ koostumuksessa kÀytetyn kuuden vÀrin luomaa vuorovaikutusta ja harmoniaa, jossa muodon katkaisee valkoinen viiva ja keltainen kerros. Mondrian lÀhettÀÀ valoa sekÀ ylös- ettÀ alaspÀin luoden hajautettua, ei-invasiivista valaistusta, jota sÀÀdetÀÀn himmennettÀvÀllÀ langattomalla kaukosÀÀtimellÀ.

KĂ€sipaino Handgripper

Dbgripper

KÀsipaino Handgripper TÀmÀ on turvallinen ja pitÀvÀ kuntoiluvÀline kaiken ikÀisille. Pinnalla pehmeÀ kosketuspinnoite, joka tarjoaa silkkisen tunteen. Valmistettu 100 % kierrÀtettÀvÀstÀ silikonista erityisellÀ materiaalikoostumuksella, joka tuottaa 6 eri kovuustasoa, eri kokoisia ja painoisia, tarjoavat valinnaisen pitovoimaharjoittelun. KÀsitarrain mahtuu myös kÀsipainotangon molemmilla puolilla olevaan pyöristettyyn loveen lisÀÀmÀllÀ siihen painoa kÀsivarren lihasten harjoitteluun jopa 60 eri voimayhdistelmÀÀ varten. SilmÀÀ hivelevÀt vÀrit vaaleasta tummaan, osoittavat vahvuuden ja painon vaaleasta raskaaseen.

Maljakko

Canyon

Maljakko KÀsintehty kukkamaljakko valmistettiin 400 kappaleesta eripaksuisia tarkkuuslaserleikkauslevyjÀ pinoamalla kerros kerrokselta ja hitsaamalla pala palalta, mikÀ esitteli taiteellista kukkamaljakkoveistosta, joka esitetÀÀn yksityiskohtaisena kanjonin kuviona. Pinottavat metallikerrokset nÀyttÀvÀt kanjoniosan tekstuurin, lisÀÀvÀt myös skenaarioita erilaisilla ympÀristöillÀ, luoden epÀsÀÀnnöllisesti muuttuvia luonnollisia tekstuuriefektejÀ.

Tuoli

Stool Glavy Roda

Tuoli Glavy Roda -jakkara ilmentÀÀ perheenpÀÀlle ominaisia ominaisuuksia: rehellisyyttÀ, organisointia ja itsekuria. Suorat kulmat, ympyrÀn ja suorakaiteen muodot yhdistettynÀ koriste-elementteihin tukevat menneisyyden ja nykyisyyden yhteyttÀ tehden tuolista ajattoman esineen. Tuoli on valmistettu puusta ympÀristöystÀvÀllisillÀ pinnoitteilla ja se voidaan maalata haluamallasi vÀrillÀ. Glavy Roda -jakkara sopii luonnollisesti mihin tahansa toimiston, hotellin tai yksityiskodin sisustukseen.