Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Monitoiminen Kitara

Black Hole

Monitoiminen Kitara Musta aukko on monitoiminen kitara, joka perustuu hard rock- ja metal -musiikkityyleihin. Vartalon muoto antaa kitaristille mukavuuden. Se on varustettu nestekidenäytöllä fretboardilla visuaalisten tehosteiden ja oppimisohjelmien tuottamiseksi. Pistenäytteet kitaran kaulan takana voivat auttaa sokeita tai sokeita sokeita ihmisiä.

Kannettava Kaasuliesi

Herbet

Kannettava Kaasuliesi Herbet on kannettava kaasuliesi, sen tekniikka mahdollistaa optimaaliset ulkoilmaolosuhteet ja kattaa kaikki tavanomaiset keittovaatimukset. Liesi koostuu laserleikattuista teräskomponenteista ja siinä on avoin ja suljettu mekanismi, joka voidaan lukita avoimeen asentoon estämään rikkoutuminen käytön aikana. Sen avoin ja suljettu mekanismi mahdollistaa helpon kuljettamisen, käsittelemisen ja varastoinnin.

Sivupöytä

Arca

Sivupöytä Arca on verkkoon loukkuun jäänyt monoliitti, rintakehä, joka kelluu vierekkäin sen sisällön mukana. Lakkattu mdf-säilytysastia, joka on suljettu ihanteellisesta massiivista tammasta valmistettuun verkkoon, on varustettu kolmella kokonaisuuttolaatikolla, jotka voidaan järjestää erilaisten tarpeiden mukaan. Jäykkä massiivitammeverkko on mallinnettu lämpömuovattujen lasilevyjen sovittamiseksi orgaanisen muodon saamiseksi, joka simuloi veden peiliä. Koko kaappi lepää läpinäkyvällä metakrylaattituella korostamaan ihanteellista kelluvuutta.

Kontti

Goccia

Kontti Goccia on astia, joka koristaa kodin pehmeillä muodoilla ja lämpimillä valkoisilla valoilla. Se on moderni kotimainen tulisija, kohtaamispaikka onnelliseksi tunniksi ystävien kanssa puutarhassa tai sohvapöytä lukeaksesi kirjaa olohuoneessa. Se on joukko keraamisia astioita, jotka sopivat sisältämään lämmin talvihuopa sekä vuodenaikojen hedelmät tai jäähän upotetut tuoreet kesäjuomapullot. Kontit ripustetaan katosta katolla ja ne voidaan asettaa halutulle korkeudelle. Niitä on saatavana kolmessa koossa, joista suurin voidaan valmistaa massiivisella tammipäällä.

Pöytä

Chiglia

Pöytä Chiglia on veistospöytä, jonka muodot muistuttavat veneen muotoja, mutta ne edustavat myös koko projektin sydäntä. Konseptia on tutkittu modulaarisen kehityksen myötä, joka alkaa tässä ehdotetusta perusmallista. Dovetail-palkin lineaarisuus yhdistettynä siihen, että nikamien mahdollisuus liukua vapaasti sitä pitkin, takaa pöydän vakauden, antaa sen kehittyä pitkään. Nämä ominaisuudet tekevät siitä helposti muokattavissa kohdeympäristöön. Riittää, kun suurennetaan nikamien lukumäärää ja keilan pituutta haluttujen mittojen saamiseksi.

Kello

Reverse

Kello Ajan kulkeessa kellot ovat pysyneet samana. Käänteinen ei ole tavallinen kello, vaan käänteinen, minimalistinen kellorakenne, jossa hienovaraiset muutokset tekevät siitä ainutlaatuisen. Sisäänpäin suuntautuva käsi pyörii ulkorenkaan sisällä osoittamaan tuntia. Pieni käsi, joka osoittaa ulospäin, seisoo yksinään ja pyörii osoittamaan minuutteja. Käänteinen luotiin poistamalla kaikki kellon elementit paitsi sen lieriömäinen pohja, josta mielikuvitus valtasi. Tämän kellon suunnittelun tarkoituksena on muistuttaa sinua omaksumaan aika.