Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Hypercar

Shayton Equilibrium

Hypercar Shaytonin tasapaino edustaa puhdasta hedonismia, perversiota neljällä pyörällä, abstrakti käsite useimmille ihmisille ja unelmien toteutuminen harvoille onnekasille. Se edustaa lopullista nautintoa, uutta käsitystä siirtymisestä pisteestä toiseen, missä tavoite ei ole yhtä tärkeä kuin kokemus. Shaytonin on tarkoitus löytää materiaalien kykyjen rajat, testata uusia vaihtoehtoisia vihreitä propulsioita ja materiaaleja, jotka voivat parantaa suorituskykyä säilyttäen samalla hyperkarin sukutaulun. Seuraava vaihe on sijoittajan löytäminen ja Shaytonin tasapainon toteuttaminen.

Sänkyyn Vaihdettava Pöytä

1,6 S.M. OF LIFE

Sänkyyn Vaihdettava Pöytä Pääkonseptina oli kommentoida sitä tosiasiaa, että elämämme kutistuu sopeutuaksemme toimistomme ahtaaseen tilaan. Lopulta tajusin, että jokaisella sivilisaatiolla voi olla hyvin erilainen käsitys asioista sen sosiaalisesta tilanteesta riippuen. Tätä kirjoituspöytää voidaan käyttää esimerkiksi siestaan tai muutamaan tuntiin nukkumaan yöllä noina päivinä, jolloin joku pyrkii noudattamaan määräaikoja. Projekti nimettiin prototyypin mittojen (2,00 metriä pitkä ja 0,80 metriä leveä = 1,6 sm) ja sen perusteella, että työ vie yhä enemmän tilaa elämässämme.

Biometrinen Käyttölaite Ovien Avaamiseen

Biometric Facilities Access Camera

Biometrinen Käyttölaite Ovien Avaamiseen Seiniin tai kioskeihin sisäänrakennettu biometrinen laite, joka kaappaa iiriksen ja koko kasvot, viittaa sitten tietokantaan käyttäjän käyttöoikeuksien määrittämiseksi. Se antaa pääsyn avaamalla ovet tai kirjautumalla sisään käyttäjät. Palauteominaisuudet on rakennettu helppoon itse kohdistamiseen. Ledit valaisevat silmän näkyvästi ja hämärässä on salama. Edessä on 2 muoviosaa, jotka mahdollistavat kaksisävyiset värit. Pienempi osa vetää silmän hienoilla yksityiskohdilla. Muoto yksinkertaistaa 13 edessä olevaa komponenttia esteettisemmäksi tuotteeksi. Se on tarkoitettu yritys-, teollisuus- ja kotimarkkinoille.

Sensuroitu Hana

miscea KITCHEN

Sensuroitu Hana Miscea KITCHEN -järjestelmä on maailman ensimmäinen todella kosketusvapaa moninesteinen annostelijakeittiöhana. Yhdistämällä 2 annostelijaa ja hana yhdeksi ainutlaatuiseksi ja helppokäyttöiseksi järjestelmään, se eliminoi erillisten annostelijoiden tarpeen keittiön työalueen ympärille. Hana on täysin kosketusvapaa, jotta se toimii parhaiten käsien hygieniahyötyinä ja vähentää haitallisten bakteerien leviämistä. Järjestelmässä voidaan käyttää erilaisia laadukkaita ja tehokkaita saippuita, pesuaineita ja desinfiointiaineita. Siinä on markkinoiden nopein ja luotettavin anturitekniikka tarkkuuden saavuttamiseksi.

Sensuroitu Hana

miscea LIGHT

Sensuroitu Hana Miscea LIGHT -sarjan anturilla aktivoiduissa hanoissa on integroitu saippuan annostelija, joka on suunniteltu suoraan hanaan mukavuuden ja käsien hygienian kannalta parhaiden hyötyjen aikaansaamiseksi. Nopeaa ja luotettavaa anturitekniikkaa käyttämällä se antaa saippuaa ja vettä hygieenisen ja ergonomisen käsien pesukokemuksen saamiseksi. Sisäänrakennettu saippuanannostelija aktivoituu, kun käyttäjän käsi kulkee saippua-alan yli. Saippua annostellaan vasta sitten, kun käyttäjän käsi on asetettu hanan saippuaaukon alle. Vesi voidaan vastaanottaa intuitiivisesti pitämällä kädet veden poistoaukon alla.

Automatisoitu Maahanmuuttopääte

CVision MBAS 1

Automatisoitu Maahanmuuttopääte MBAS 1 on suunniteltu uhmaan tietoturvatuotteiden luonnetta ja minimoimaan pelottelu ja pelko sekä teknisistä että psykologisista näkökohdista. Suunnittelu näyttää ystävälliseltä puhtailla linjoilla, jotka sulautuvat saumattomasti skannerista näytölle. Näytön ääni- ja visuaaliset oppaat ohjaavat ensimmäisiä käyttäjiä askel askeleelta maahanmuuttoprosessin läpi. Sormenjäljen skannauslevy voidaan irrottaa helppoa huoltoa tai nopeaa vaihtoa varten. MBAS 1 on ainutlaatuinen tuote, jonka tavoitteena on muuttaa tapaa ylittää rajat, mikä mahdollistaa useiden kielten vuorovaikutuksen ja ystävällisen ja syrjimättömän käyttökokemuksen.