Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Teekannu Ja Teekupit

EVA tea set

Teekannu Ja Teekupit Tämä viettelevästi tyylikäs teekannu, jolla on vastaavat kupit, on moitteeton kaata ja siitä on ilo nauttia. Tämän teekannun epätavallinen muoto, jossa nokka sekoittuu ja kasvaa kehosta, soveltuu erityisen hyvin hyvään kaatamiseen. Kupit ovat monipuolisia ja taktiileja kätkeytyäksesi käsillesi eri tavoin, koska jokaisella henkilöllä on oma lähestymistapansa kupin pitämiseen. Saatavana kiiltävävalkoisena hopeoidulla renkaalla tai mustalla mattaposliinilla, kiiltävä valkoinen kansi ja valkoiset reunat. Ruostumattomasta teräksestä valmistettu suodatin sisälle. MITAT: teekannu: 12,5 x 19,5 x 13,5 kuppia: 9 x 12 x 7,5 cm.

Kello

Zeitgeist

Kello Kello heijastaa zeitgeistiä, joka liittyy älykkäisiin, teknisiin ja kestäviin materiaaleihin. Tuotteen korkean teknologian pintaa edustaa puolitoruusi hiili runko ja ajan näyttö (kevyt reikät). Hiili korvaa metalliosan menneisyyden säilönä ja korostaa kellon toiminnallista osaa. Keskusosan puuttuminen osoittaa, että innovatiivinen LED-merkkivalo korvaa klassisen kellomekanismin. Pehmeää taustavaloa voidaan säätää omistajan suosikkivärillä, ja valoanturi seuraa valaistuksen voimakkuutta.

Ruoansyöttölaite

Food Feeder Plus

Ruoansyöttölaite Food Feeder Plus ei vain autta lapsia syömään yksin, vaan myös lisää vanhemmille itsenäisyyttä. Vauvat voivat pitää itsessään ja imeä ja pureskella sitä sen jälkeen, kun olet mursannut vanhempien valmistamat ruuat. Food Feeder Plus -ominaisuuksissa on suurempi, joustava silikonipussi tyydyttämään vauvojen kasvavaa ruokahalua. Se on välttämätön ruokinta, joka antaa pienille mahdollisuuden tutkia ja nauttia tuoreesta kiinteästä ruoasta turvallisesti. Elintarvikkeita ei tarvitse puhdistaa. Aseta ruoka vain silikonipussiin, sulje lukitus ja vauvat voivat nauttia itse ruokinnasta tuoreella ruoalla.

Moniaksiaalinen Verhoseinäjärjestelmä

GLASSWAVE

Moniaksiaalinen Verhoseinäjärjestelmä GLASSWAVE moniakselinen verhoseinäjärjestelmä avaa oven suuremmalle joustavuudelle lasiseinien suunnittelussa massatuotantoa varten. Tämä uusi käsite seinäseinämässä perustuu vertikaalisten muotien periaatteeseen, joissa on lieriömäiset eikä suorakaiteen muotoiset profiilit. Tämä ehdottoman innovatiivinen lähestymistapa tarkoittaa, että voidaan luoda monisuuntaisilla yhteyksillä varustettuja rakenteita, jotka lisäävät kymmenkertaisesti lasiseinäkokoonpanossa mahdolliset geometriset yhdistelmät. GLASSWAVE on matalakerrosjärjestelmä, joka on tarkoitettu erottuvien rakennusten, enintään kolme kerrosta, markkinoille (majesteettiset salit, näyttelyhuoneet, atriiumit jne.)

Tuotanto / Jälkituotanto / Lähetystoiminta

Ashgabat Tele-radio Center ( TV Tower)

Tuotanto / Jälkituotanto / Lähetystoiminta Ashgabat Tele - Radiokeskus (TV-torni) on monumentaalinen rakennus, 211 m korkea, joka sijaitsee Turkmenistanin pääkaupungin Ashgabatin eteläosissa 1024 m: n kukkulalla merenpinnan yläpuolella. TV-torni on radio- ja TV-ohjelmien tuotannon, jälkituotannon ja lähetysten tärkein keskus. Ja on yksi parhaimmista esimerkkeistä huipputeknisestä digitaalitekniikasta. TV-torni teki Turkmenistanista HD-maanpäällisen lähetysten pioneerin Aasiassa. TV-torni on lähetystoiminnan viimeisen 20 vuoden suurin teknologiainvestointi.

Pyöräkuormaaja

Arm Loader

Pyöräkuormaaja Kuormain, joka toimii enimmäkseen epätasaisesti, voi aiheuttaa kuljettajalle kovan liikuntataudin ja myös nopean väsymyksen. 'ARM LOADER' sallii kuitenkin maanpinnan koordinaattien tunnistamisen ja auttaa kuljettajan istuinta olemaan vakaa eikä liikkumaan. Siksi se auttaa kuljettajaa olemaan väsymättä ja sallii työn suorittaa turvallisesti.