Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Suihku

Rain Soft

Suihku Luonnon vesiputousnÀkymÀ voi houkutella kaikkia, ja katsomalla sitÀ tai suihkuttamalla alla, voi luoda rentouttavan hakkuiden. Joten tarvittiin simuloimaan vesiputouksen rentouttavaa nÀkymÀÀ talojen ja huoneistojen sisÀpuolella, jotta voi kokea suihkussa ilon. kotona vesiputous alla. TÀssÀ mallissa on kahden tyyppisiÀ roiskeita. Fist-tila: Veden tiheys tai konsentraatio on keskellÀ ja ruumiin voi pestÀ Toinen tila: Vesi kaadetaan pystysuoraan renkaan ympÀröivÀÀn muotoon ja voidaan kÀyttÀÀ shampoota, ja hÀnet ympÀröi vesiseinÀ ja tÀmÀ seinÀ voi olla l

Huippuluokan Tv

La Torre

Huippuluokan Tv TÀssÀ mallissa ei ole nÀyttöÀ pidÀttÀvÀÀ etukuorta. Televisiota pidetÀÀn takakaapissa, joka on piilossa nÀyttöpaneelin takana. NÀyttöÀ ympÀröivÀÀ eloksaalista ohutta kehystÀ kÀytetÀÀn vain kosmeettiseen illuusioon. Kaikista nÀistÀ syistÀ ainoa hallitseva elementti on nÀyttö toisin kuin tavallinen TV-muoto. Eiffel-torni on inspiraation lÀhde La Torrelle. Jotkut nÀiden kahden pÀÀasiallisesta yhtÀlÀisyydestÀ ovat aikansa uudistajat ja samalla sivunÀkymÀt.

42 "bms Led -Televisio

Agile

42 "bms Led -Televisio AGILE LED TV on suunniteltu korostamaan kuvaa nÀytössÀ kÀyttÀmÀllÀ kapeaa reunusta ja saamaan TV-trendin hoikkaan ilmeen. TerÀvyys nÀytön ympÀrillÀ olevalla ohuella reunalla tuottaa erilaisia heijastuksia ja valon sÀteilyÀ pinnalla, mikÀ johtaa suunnittelun vaaleuteen. TÀmÀ vaikuttaa myös TV-jalustan suunnitteluun. Metalliset viimeistelypinnat, joissa on mate-muovi jalat ja puolilÀpinÀkyvÀ jalkakaula, toteutetaan samalla tavoin television kanssa. AGILEn rÀÀtÀlöintiosa on lÀpinÀkyviÀ vÀrejÀ.

Led-Televisio

XX240 BMS SNB LED TV

Led-Televisio XX240 LED-TV-sarjoihin kuuluu 32 ", 39", 40 ", 42", 47 ", 50" edullisimmasta keskikokoisesta korkeimman segmentin suurikokoiseen televisioon, jolla on sama suunnitteluidea ja joka tarjoaa useita vaihtoehtoja. NÀytön suunnittelu kuuluu myös tuotantoyhtiölle ja se on koottu BMS-menetelmÀllÀ. NÀyttömetalli on maalattu korkealaatuisella maalilla, koska malli jÀttÀÀ kehysalueen auki ja kehystelee sitÀ vain takakannen seinÀmÀn paksuuden kanssa. Joten TV nÀyttÀÀ peitettÀvÀn vain ohuella kehyksellÀ ja alla olevalla valaistulla logoalueella.

Led-Tv

XX250

Led-Tv Rajaton Vestel -sarja, joka on sijoitettu kulutuselektroniikan erittÀin huippuluokan segmenttiin. Alumiinikehys pitÀÀ nÀytön melkein nÀkymÀttömÀnÀ ohuena kehyksenÀ. KiiltÀvÀ ohut kehys antaa tuotteelle ainutlaatuisen kuvan ylikyllÀisillÀ markkinoilla. NÀyttö eroaa huomattavasti normaaleista LED-televisioista kokonaisvaltaisen kiiltÀvÀn nÀytön pinnan ollessa ohut metallikehyksen sisÀllÀ. NÀytön alapuolella oleva kiiltÀvÀ alumiiniosa luo vetovoiman samalla kun erottaa television pöydÀstÀ.