Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Lamppu

Muse

Lamppu 'Voitetun buddhalaisuuden' innoittamana sanomallaan, että universumissamme ei ole absoluuttisia ominaisuuksia, olemme antaneet 'valolle' paradoksaalisen laadun antamalla sille 'fyysisen läsnäolon'. Sen kannustama meditaation henki oli voimakas inspiraation lähde, jota käytimme tämän tuotteen luomiseen; "ajan", "aineen" ja "valon" ominaisuuksien yhdistäminen yhdeksi tuotteeksi.

Keraaminen

inci

Keraaminen Eleganssin peili; Inci heijastaa helmen kauneutta mustavalkoisilla vaihtoehdoilla ja on oikea valinta niille, jotka haluavat heijastaa aatelisuutta ja tyylikkyyttä tiloihin. Inci-linjoja tuotetaan 30 x 80 cm -kokoisina, ja ne lähettävät valkoisen ja mustan tyylin olohuoneisiin. Valmistettu käyttämällä kolmiulotteista digitaalista painotekniikkaa.

Ajopiirturiohjelmoija

Optimo

Ajopiirturiohjelmoija Optimo on uraauurtava kosketusnäyttö, joka on tarkoitettu kaikkien hyötyajoneuvoihin asennettujen digitaalisten ajopiirtureiden ohjelmointiin ja kalibrointiin. Nopeuteen ja helppokäyttöisyyteen keskittyen Optimo yhdistää langattoman tiedonsiirron, tuotesovellustiedot ja joukon erilaisia anturiyhteyksiä kannettavaan laitteeseen käytettäväksi ajoneuvon ohjaamossa ja korjaamossa. Suunniteltu optimaaliseen ergonomiaan ja joustavaan paikannukseen, sen tehtävälähtöinen käyttöliittymä ja innovatiivinen laitteisto parantavat dramaattisesti käyttäjän kokemusta ja vie ajopiirturien ohjelmoinnin tulevaisuuteen.

Laivanhallintajärjestelmä

GE’s New Bridge Suite

Laivanhallintajärjestelmä GE: n modulaarinen laivanhallintajärjestelmä on suunniteltu sopimaan sekä suurille että kevyille aluksille tarjoamalla intuitiivista ohjausta ja selkeää visuaalista palautetta. Uusi paikannustekniikka, moottorin ohjausjärjestelmät ja valvontalaitteet mahdollistavat alusten tarkan ohjaamisen ahtaissa tiloissa vähentäen samalla käyttäjän stressiä, koska monimutkaiset manuaaliset hallintalaitteet korvataan uudella kosketusnäyttötekniikalla. Säädettävä näyttö vähentää heijastuksia ja optimoi ergonomian. Kaikissa konsolissa on integroidut tartuntakahvat käytettäväksi karuilla merialueilla.

Takkijalusta

Lande

Takkijalusta Takiteline oli muotoiltu kuin erittäin koristeellinen ja toimiva toimistoveistos, taiteen ja toiminnon yhdistelmä. Koostumuksen ajateltiin olevan esteettinen muoto, joka koristaa toimistotilaa ja suojaa nykypäivän ikoninta yritysvaatetta, Blazeria. Lopputulos on erittäin energinen ja hienostunut pala. Tuotannon ja vähittäiskaupan suhteen kappaleen oli tarkoitus olla kevyt, vahva ja massatuotettavissa.

Led-Valaisin

Stratas.07

Led-Valaisin Korkeatasoisella käsittelyllä ja erinomaisuudella kaikissa yksityiskohdissa pyrimme luomaan yksinkertaisen, puhtaan ja ajattoman suunnittelun. Varsinkin Stratas.07, sen täysin symmetrinen muoto noudattaa ehdottomasti tämän eritelmän sääntöjä. Sisäänrakennetulla Xicato XSM Artist -sarjan LED-moduulilla on värintoistoindeksi> / = 95, valoisuus 880lm, teho 17W, värilämpötila 3000 K - lämmin valkoinen (2700 K / 4000 K saatavana pyynnöstä) . LED-moduulien käyttöiän ilmoittaa valmistaja 50 000 tunnilla - L70 / B50, ja väri on tasainen eliniän ajan (1 x 2-vaiheinen MacAdams koko käyttöiän ajan).