Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Led-Päivänvarjo

NI

Led-Päivänvarjo NI, aurinkovarjojen ja puutarhan taskulamppujen innovatiivinen yhdistelmä on upouusi muotoilu, joka ilmentää modernien huonekalujen mukautettavuutta. Integroimalla klassinen päivänvarjo monipuoliseen valaistusjärjestelmään, NI Parasolin odotetaan olevan edelläkävijä roolissa katuympäristön laadun parantamisessa aamusta iltaan. Omistettu sormen tunnistava OTC (yhden kosketuksen himmennin) antaa ihmisille mahdollisuuden säätää 3-kanavaisen valaistusjärjestelmän kirkkautta helposti. Sen matalajänniteinen 12 V: n LED-ohjain tarjoaa energiatehokkaan virtalähteen järjestelmälle yli 2000 kpl 0,1 W: n LEDillä, mikä tuottaa hyvin vähän lämpöä.

Shisha, Vesipiippu, Nargile

Meduse Pipes

Shisha, Vesipiippu, Nargile Tyylikkäät orgaaniset linjat ovat vedenalaisen merielämän inspiroimia. Shisha-putki kuin salaperäinen eläin, joka elää jokaisen hengityksen yhteydessä. Suunnittelun ideani oli löytää kaikki mielenkiintoiset prosessit, jotka tapahtuvat putkessa, kuten kuplinta, savuvirtaus, hedelmämosaiikki ja valon leikki. Olen saavuttanut tämän maksimoimalla lasin osuuden ja lähinnä nostamalla funktionaalisen alueen silmätasoon perinteisten shisha-putkien sijasta, missä se on lähes piilotettu maanpinnalle. Oikeiden hedelmäpalojen käyttö lasikorun sisällä cocktaileille parantaa kokemuksen uudelle tasolle.

Kylpyhuonekokoelma

Up

Kylpyhuonekokoelma Ylös, Emanuele Pangrazin suunnittelema kylpyhuonekokoelma osoittaa, kuinka yksinkertainen konsepti voi luoda innovaatioita. Alkuideana on parantaa mukavuutta, kunhan saniteettien istuintason tasoa kallistetaan hieman. Ideasta tuli muotoilun pääteema ja se on läsnä kokoelman kaikissa osissa. Pääteema ja tiukka geometrinen suhde antavat kokoelmalle nykyaikaisen tyylin, joka vastaa eurooppalaista makua.

Tuoli

5x5

Tuoli 5x5 tuoli on tyypillinen suunnitteluprojekti, jossa rajoitus tunnustetaan haasteena. Tuolin istuin ja selkänoja on valmistettu xilithistä, jota on erittäin vaikea muotoilla. Xilith on raaka-aine, joka löytyy 300 metriä maanpinnan alapuolelta ja yhdistetään hiilellä. Tällä hetkellä suurin osa raaka-aineesta heitetään pois. Ympäristön kannalta tämä materiaali tuottaa jätettä maan pinnalle. Siksi idea tuolin suunnittelusta näytti olevan erittäin provokatiivinen ja haastava.

Jakkarat

Musketeers

Jakkarat Yksinkertainen. Tyylikäs. Toimiva. Muskettisoturit ovat kolmijalkaisia jakkarat, jotka on valmistettu jauhemaalatusta metallista, taivutettu muotoon laserleikatulla puisella jalalla. Kolmijalkainen alusta on geometrisesti osoittautunut tosiasiallisesti vakaammaksi ja sillä on vähiten mahdollisuuksia heilua kuin neljällä. Upea tasapaino ja toimivuus, muskettisoturien tyylikkyys modernistisessa ilmeessään tekevät siitä täydellisen kappaleen huoneessasi. Lisätietoja: www.rachelledagnalan.com

Lattialaatat

REVICOMFORT

Lattialaatat REVICOMFORT on irrotettava ja uudelleen käytettävä lattia. Nopea ja helppo asentaa. Valmis käytettäväksi. Ihanteellinen uusintaan. Yhdessä tuotteessa se yhdistää täysrunkoisten posliinilaattojen tekniset ominaisuudet, aikaa säästävän yksinkertaistetun sijoituksen, liikkuvuuden helpon ja uudelleenkäytön eri tiloissa. REVICOMFORT voidaan tehdä useissa Revigrés-kokoelmissa: erilaisia efektejä, värejä ja pintoja.