Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Lelu

Movable wooden animals

Lelu Monimuotoiset elÀinlelut liikkuvat eri tavoilla, yksinkertaisia mutta hauskoja. Abstraktit elÀinmuodot imevÀt lapset kuvittelemaan. RyhmÀssÀ on 5 elÀintÀ: sika, ankka, kirahvi, etana ja dinosaurus. Ankan pÀÀ liikkuu oikealta vasemmalle, kun nostat sen pöydÀltÀ, nÀyttÀÀ siltÀ, ettÀ se sanoo "EI" sinulle; Kirahven pÀÀ voi liikkua ylös ja alas; Sian nenÀ, etanan ja dinosauruksen pÀÀt liikkuvat sisÀpuolelta ulkopuolelle, kun kÀÀnnÀt heidÀn pyrstÀÀn. Kaikki liikkeet saavat ihmiset hymyilemÀÀn ja ajamaan lapset leikkimÀÀn eri tavoin, kuten vetÀmÀllÀ, työntÀmÀllÀ, kÀÀntÀmÀllÀ jne.

Roly Poly, SiirrettÀvÀt Puulelut

Tumbler" Contentment "

Roly Poly, SiirrettÀvÀt Puulelut Kuinka saada sateenkaaren? Kuinka halata kesÀtuulia? Jotkut hienovaraiset asiat ovat minua kosketuksissa ja tunnen olevani erittÀin tyytyvÀinen ja onnellinen. Kuinka varastoida ja miten omistaa? Tarpeeksi on yhtÀ hyvÀ kuin juhla. Haluaisin muotoilla erilaisia materiaaleja yksinkertaisella ja hauskalla tavalla. Anna lasten leikkiÀ heidÀn kanssaan tunnistaakseen fyysisen maailman, stimuloida mielikuvitustaan ja auttaa heitÀ ymmÀrtÀmÀÀn ympÀröivÀÀ ympÀristöÀÀn.

Kehto, Keinutuolit

Dimdim

Kehto, Keinutuolit Lisse Van Cauwenberge loi tÀmÀn tyyppisen monitoimisen ratkaisun, joka toimii keinutuolina ja myös kehtenÀ, kun kaksi Dimdim-tuolia yhdistetÀÀn. Jokainen keinutuoli on tehty puusta terÀstuilla ja viimeistelty pÀhkinÀviilulla. Kaksi tuolia voidaan kiinnittÀÀ toisiinsa kahden piilotetun kiinnittimen avulla istuimen alapuolelle muodostamaan vauvan kehto.

Teekannu Ja Teekupit

EVA tea set

Teekannu Ja Teekupit TÀmÀ viettelevÀsti tyylikÀs teekannu, jolla on vastaavat kupit, on moitteeton kaata ja siitÀ on ilo nauttia. TÀmÀn teekannun epÀtavallinen muoto, jossa nokka sekoittuu ja kasvaa kehosta, soveltuu erityisen hyvin hyvÀÀn kaatamiseen. Kupit ovat monipuolisia ja taktiileja kÀtkeytyÀksesi kÀsillesi eri tavoin, koska jokaisella henkilöllÀ on oma lÀhestymistapansa kupin pitÀmiseen. Saatavana kiiltÀvÀvalkoisena hopeoidulla renkaalla tai mustalla mattaposliinilla, kiiltÀvÀ valkoinen kansi ja valkoiset reunat. Ruostumattomasta terÀksestÀ valmistettu suodatin sisÀlle. MITAT: teekannu: 12,5 x 19,5 x 13,5 kuppia: 9 x 12 x 7,5 cm.

Kello

Zeitgeist

Kello Kello heijastaa zeitgeistiÀ, joka liittyy ÀlykkÀisiin, teknisiin ja kestÀviin materiaaleihin. Tuotteen korkean teknologian pintaa edustaa puolitoruusi hiili runko ja ajan nÀyttö (kevyt reikÀt). Hiili korvaa metalliosan menneisyyden sÀilönÀ ja korostaa kellon toiminnallista osaa. Keskusosan puuttuminen osoittaa, ettÀ innovatiivinen LED-merkkivalo korvaa klassisen kellomekanismin. PehmeÀÀ taustavaloa voidaan sÀÀtÀÀ omistajan suosikkivÀrillÀ, ja valoanturi seuraa valaistuksen voimakkuutta.

Ruoansyöttölaite

Food Feeder Plus

Ruoansyöttölaite Food Feeder Plus ei vain autta lapsia syömÀÀn yksin, vaan myös lisÀÀ vanhemmille itsenÀisyyttÀ. Vauvat voivat pitÀÀ itsessÀÀn ja imeÀ ja pureskella sitÀ sen jÀlkeen, kun olet mursannut vanhempien valmistamat ruuat. Food Feeder Plus -ominaisuuksissa on suurempi, joustava silikonipussi tyydyttÀmÀÀn vauvojen kasvavaa ruokahalua. Se on vÀlttÀmÀtön ruokinta, joka antaa pienille mahdollisuuden tutkia ja nauttia tuoreesta kiinteÀstÀ ruoasta turvallisesti. Elintarvikkeita ei tarvitse puhdistaa. Aseta ruoka vain silikonipussiin, sulje lukitus ja vauvat voivat nauttia itse ruokinnasta tuoreella ruoalla.